- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Aktív témák
-
Gleatcher
aktív tag
Hát ha világít akkor ad le feszt, tehát annak működnie kell... Ha nem segít a lehúzgálós teszt, akkor a bennmaradt főbb alkatrészeket egyesével megnézegetni...
Proci, ramok, alaplap
Bár, ha nincs ram és vga a gépben, asszem akkor is elindul, csak sípol mint állat,de felpörög a venti az tuti...
Ja és sürgősen cseréljetek tápot vmi márkásabbra...
[Szerkesztve] -
Gleatcher
aktív tag
A többiek neked ugrottak, pedig válaszolhattak is volna. ejejej..
Nekem is volt ilyesmim kismilliószor. Érdemes azt is eljátszani vele, h csutkára lehúztok minden szart a gépben és csak az alapvető életfunkciókat dugjátok be:
1. alaplap
2. proci
3. ram
4. hdd-- > oprendszerrel
5. vga
Tehát kivenni minden PCI-cuccot, lehúzni az ide és tápkábeleket a cd-kről, másik hdd-ről és a floppyról...
Nekem az volt a baja, h az egyik floppy-csatlakozó kicsit kilazult egy hasonló szerelés miatt (berkatam egy ventit a helyére) és kilazult a kábel... Visszadugtam rendesen és első pöccre indult...
A zsír anyagi-minősége tökmindegy, h ezüst v fehér a problémád szemszögébő és a lyukba is rakhattok izét, nekemi is van, most erről a gépről írok...
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte Z97X-UD5H + i7-4790K + 16GB DDR3
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Legion 2026ig Garis Gamer Laptop 165hz i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB 130W
- MSI B450 TOMAHAWK eladó
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Update 06.26. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged