Új hozzászólás Aktív témák
-
bekecs76
tag
Próbáltam az "all keys" is, de ugyan az a helyzet. Most délután megint el voltam vele... Mindenhogyan próbáltam. V13, v14, sp1 sp2..., vagy három féle EKB-vel, de sehogy nem akar normálisan működni. Úgyhogy feladtam. Lepucoltam a gépről. Majd egyszer talán nekifutok még egyszer, de nem mostanában lesz az biztos.
-
bekecs76
tag
EKB-s. Próbáltam több féle EKB-t is. Próbáltam a Siemens oldaláról letöltött Tia portal v14-et. Azzal is ez a helyzet. Lehet az EKB-vel csinálom rosszul? Igazából nem lehet elrontani: Required kesy-nél összes pipa kijelölése majd katt a dupla kulcsra. Nem tudom mi lehet a baj...
A v14 SP1-egy, hogy lehet letölteni? A siemens oldalon nem találtam. -
Szirty
őstag
Hali HaGii!
"Találkozott már valaki olyan problémával, hogy OP17 és OP7 program töltésnél az OP dob egy "protocoll error 003"-as hibát?"
Igen. Véleményem szerint az eszközök közötti bizonytalan kapcsolat okozza.
Főként USB-s RS232 átalakító használatakor jelentkezik.Amit tenni lehet és vagy segít vagy nem:
- Az adatsebesség csökkentése
- Nem USB-s (vagy másik fajta) RS232 használata
- A kábel cseréje teljes HW handshake-et használó kábel használata, ahol A CTS-RTS DTR-DSR jelek nem vissza vannak hurkolva, hanem valóban a másik eszköz jeleit továbbítják.
- Túl hosszú kábel (rövidebbre cserélés)
- Földelési probléma, földhurok (brumm) is okozhat ilyen problémát. Érdekes módon főleg notebook használatakor. Notebook esetén érdemes megkísérelni a feltöltést akkumulátoros üzemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged