Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
Új hozzászólás Aktív témák
-
bekecs76
tag
Próbáltam az "all keys" is, de ugyan az a helyzet. Most délután megint el voltam vele... Mindenhogyan próbáltam. V13, v14, sp1 sp2..., vagy három féle EKB-vel, de sehogy nem akar normálisan működni. Úgyhogy feladtam. Lepucoltam a gépről. Majd egyszer talán nekifutok még egyszer, de nem mostanában lesz az biztos.
-
bekecs76
tag
EKB-s. Próbáltam több féle EKB-t is. Próbáltam a Siemens oldaláról letöltött Tia portal v14-et. Azzal is ez a helyzet. Lehet az EKB-vel csinálom rosszul? Igazából nem lehet elrontani: Required kesy-nél összes pipa kijelölése majd katt a dupla kulcsra. Nem tudom mi lehet a baj...
A v14 SP1-egy, hogy lehet letölteni? A siemens oldalon nem találtam. -
Szirty
őstag
Hali HaGii!
"Találkozott már valaki olyan problémával, hogy OP17 és OP7 program töltésnél az OP dob egy "protocoll error 003"-as hibát?"
Igen. Véleményem szerint az eszközök közötti bizonytalan kapcsolat okozza.
Főként USB-s RS232 átalakító használatakor jelentkezik.Amit tenni lehet és vagy segít vagy nem:
- Az adatsebesség csökkentése
- Nem USB-s (vagy másik fajta) RS232 használata
- A kábel cseréje teljes HW handshake-et használó kábel használata, ahol A CTS-RTS DTR-DSR jelek nem vissza vannak hurkolva, hanem valóban a másik eszköz jeleit továbbítják.
- Túl hosszú kábel (rövidebbre cserélés)
- Földelési probléma, földhurok (brumm) is okozhat ilyen problémát. Érdekes módon főleg notebook használatakor. Notebook esetén érdemes megkísérelni a feltöltést akkumulátoros üzemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- Erying ITX 12800H alaplap (Integrált 14 magos i7 CPU, 3x NVMe) Hiánytalan tartozékokkal
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Lenovo X1 Yoga gen. 6. // i7-1185g7 // 32GB // 512GB // ÚJSZERŰ!!! // ÚJ ÁRA 1.408.990.-Ft!!!!!!
- (NAGYOBB MENNYISÉG) HASZNÁLT Videokártya, Processzor, Memória, Tárhely
- Samsung Galaxy A57 5G - Gray - 8/256GB - BONTATLAN - TELJESEN ÚJ - Jótállás:2028.04.23-ig
- iPhone 14 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest