- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Szirty
őstag
válasz
csgabiii #276 üzenetére
Hali csgabiii!
HY, Automatizálási technikus szakon tanulok , érdekelne h valaki tudna e segiteni szakdolgozat írásában?
Ha ötletre van szükség abban esetleg segíthetnek az alábbi linkek:
Tartály töltés
Bár az írás témája nem épp a tartály töltés, de az első részben egy nagyon egyszerű, a gyakorlatból vett példa van, amit esetleg felhasználhatsz."Tolópad" szimuláció
Szintén a gyakorlatból vett példa. Az előzőnél kissé összetettebb feladat, de leírtam a teljes megoldást is. Ezzel nehezebb dolgod lesz ha nem foglalkozol S7-300 PLC-vel, mert a példa megoldása arra készült.Fúrógép szimuláció
Az előzőhöz hasonló gyakorló feladat, valamivel kevésbé részletezve.Az anyagot ötletadónak ajánlom. Azt nem javasolnám, hogy egy az egyen, esetleg részleteiben módosítva átemlj részeket a szakdolgozatba, mert:
- A linkelt oldalak NEM azért jöttek létre, hogy másokat megkíméljenek a gondolkodástól
- Bukta lesz ha az oktató is rátalál, vagy valaki felhívja rá a figyelmet -
Pelmo
csendes tag
válasz
csgabiii #276 üzenetére
Segíteni biztos tudunk vannak itt páran akik értenek(Szirty) hozzá vagy értegetnek(én)!
De én is csak segítek azt ne várd el hogy egy régi szakdogát csak át írsz azt jó van, minimális befektetéssel...Bár én is voltam diák(nem is olyan régen) csináltam én is hasonlót hajaj.DE akkor is ebben nincs sok sport érték és ha később is ezzel akarsz foglalkozni akkor ne járd ezt az útat!Ezt én is csak most tapasztaltam meg!
Pl van-e valami ötleted?Szabályozástechnika vagy valami vezérlés amit szeretnél csinálni?Pl. valami szintszabályozás ami vezérlési dologgal meg van bolondítva. Vagy esetleg más terület gyártásautomatizálás valami gép működtetése?
Tudom ötletet nehéz szerezni (nekem legalábbis az volt). Amióta dolgozok ötletet adnak nekem...
Egyelőre ennyi!
Új hozzászólás Aktív témák
- FHD GTA5 FORTNITE GAMER SSD PC CORE I7 6700 16Gb RAM 4.0TB HDD SAPPHIRE AMD RX 580 8GB DDR5 1Év GAR!
- ÚJ 4K CORE i5-14400F Gamer ERŐMŰ PC 10X4.6GHZ 32Gb RAM 1.0TB SSD NVIDIA RTX 3070TI 8Gb DDR6 2ÉV GAR
- ÚJ ASUS 4K CORE I5 12400 Gamer PC 6X4.0GHz 32GB DDR4 512GB NVME SSD EVGA RTX 3060 12GB DDR6 2ÉV GAR
- ÚJ 4K MSI CORE I5 12400F Gamer PC 6X4.0GHz 32GB DDR4 512GB NVME SSD ÚJ RTX 3080 12GB DDR6 2ÉV GAR!
- ÚJ ASUS CORE I5 12400 Gamer MAX PC 12X4.0GHz 32GB RAM 1.0TB SSD ÚJ RTX 5060 TI 8GB DDR7 2ÉV GAR!
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest