Hirdetés
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szirty
őstag
válasz
Simisumi
üzenetére
Hali Simisumi!
"Viszont hiába csináltam hardverkonfigot elmentettem, átvittem az én gépemre ott már nem tudtam megnyitni mert hivatkozott arra, hogy a windowsom nem angol nyelvű."
Ez kevés infó, mert 3-4 féle eset van amikor ehhez hasonló üzenetet ad, de csak egyik olyan, aminek eredménye az hogy elutasítja a project megnyitását.
Ha különböző nyelvi verziójú windows-okon dolgozol és azt akarod hogy a másikkal meg is lehessen nyitni azt amit az egyiken csinálsz, akkor a project fa gyökerének properties ablakában kapcsold be a "Can be opened under any Windows language settings (language neutral)" opciót és akkor meg lehet nyitni más nyelvi verzió alatt is.

Ha erre már nincs lehetőség, akkor eszerint járj el.
Nem találom benne a 6es7315-2eh13-0ab0 v2.6
Pedig ha jól olvastam a katalógusban akkor V5.3-as verziószám elég.
Köszönöm a segítséget!Ennek egyszerű a magyarázata: Ez a CPU verzió nem létezett amikor a Step7 ezen verzióját kiadták.
EZért frissítened kell a HW katalógust. Pl. így. de természetesen online is frissítheted.De letölthető külön is HW frissítő csomag innen.
Vagy letöltöd a 4-es szervizcsomagot, az is frissíti a HW katalógust.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- Eladó Honor 400 5G 8/256GB / 12 hó jótállás / AJÁNDÉK KEMÉNY TOK / CSAK KIPRÓBÁLVA VOLT
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest