- Oppo a Vivónak: hagyd otthon a telekonvertert!
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- One mobilszolgáltatások
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Táncolni még nem tud, de stabilan áll az Android 17 a lábán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Eszköz tervezési elgondolás ihlette. Ha a betápot tetszőleges polaritással lehet bekötni, az egy kényelmi szempont. Éshát lehet ilyet csinálni, bizonyos problémák által. Annyi a gond, hogy a bemenetre kell egy diódahíd. Ha az egész dobozolás alapvetően műanyag, vagy legalábbis kettős szigetelésű, és nincs galván kapcsolat a házzal még akkor se, ha fém, akkor a betáp GND-nek nem muszáj feltétlenül 0 volt potenciálnak lennie. Elfogadható, hogy egy dióda nyitófesz megemelje a készüléken belüli GND potenciált.
Egy nagy baj van vele. Ha nem minden kimenete galvanikusan elválasztott, és kap egy földhurkot. Akkor bizony a bemeneti GND oldali dióda turbo sebességgel elhasználódik / elég a fenébe.
Szóval megkérdeztem, átlag csinálnak-e ilyet periféria jellegű eszközöknél, mert ha igen, én is olyanra tervezek. De ezek szerint nem általános dolog, és én is inkább hagyom a fenébe.
Semmi ördöngösség

Új hozzászólás Aktív témák
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Oppo a Vivónak: hagyd otthon a telekonvertert!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- KONZOL beárazás
- Formula-1
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4457
- Western Digital SN850 2TB NVMe With Heatsink for PS5
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA EVGA 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Zbook 15 G5,15.6",UHD,TOUCH,i7-8850H,32GB DDR4,1TB SSD,P2000 4GB VGA,WIN11,IR KAMERA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest