Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- Színes AirPods prototípusok bukkantak fel
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
vttukad
csendes tag
Szia Szirty!
Köszönöm a válaszod, nagyon sokat segített, de sajnos, ahogy utána kerestem, az én munkámhoz nem lesz megfelelő az S7200, mert én veszélybiztos rendszerekkel foglalkozom jelenleg jelfogós, relés rendszerekkel, ezket szeretném kiváltani, így biztonsági PLC-re van szükségem (bár igaz, ha teljes rendszert akarok működtetni, akkor min. 2 db kellene redundáns működés miatt, de ez sokba lenne modellezésre) A megfelelő PLC az S7400F lenne számomra, de, ha az S7300-nak is lenne ilyen fajtája, akkor az elég lenne.
Kérdésem: Véleményed szerint, ha az S7300-ast megismerem, akkor nincs gond a későbbiekben az S7400-ra való átálással, vagy teljesen különbözik a kettő.
Természetesen ismét árban nem mindegy, sőt még S7400-ast meghírdetve sem láttam eddig, ahol nézelődtem?Üdvözlettel és köszönettel
vttukad
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B150M i5 6402P 8GB DDR4 500GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- Újszerű Dell Latitude 7400 14" FHD IPS, i5 8365U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest