- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Óriásakkus telefon jöhet a Vivotól is
- Sötétvörös iPhone 18 Pro, ezüst-fekete iFold?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Elmentünk fotózni a Xiaomi 17 Ultrával
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
And
veterán
Néztem, én is azt linkeltem. Örültem is, hogy végre valami
. A kártyákat már meggyógyítottam a hozzájuk való image-fájlokkal (elvileg, majd hétfőn kiderül, sikerült-e), csak nem tudom, mitől jött épp most elő ez a gond. Ráadásul egy másik, de ugyanilyen típusú CPU-példányon, másik kártyával is ugyanezt csinálta, pedig korábban mindkét párost többször is módosítottuk.
A "jelenlegi verzió" alatt a következőt értettem: a mi moduljainkon elvileg 2.0.0-ás ill. 2.0.8-as fw van, az aktuális utolsó egészen friss kiadás pedig a v2.6.9-es (köztük 7-8 másik verziószámú fw is van). A feature- és buglista egyébként meglehetősen hosszú a frissítések leírásában. Az egyik feltétel a frissítéshez, idézet a Siemens-től: "The module in the station whose firmware is to be updated must have firmware version V2.6.1 or higher and be accessible online." Tehát vagy több lépcsőben kell frissíteni, vagy egyáltalán nem is lehet. Ezen felül a bootloadernek külön verziószáma van, és annál is van megkötés, minimum A0.21.0 számúnak kell lennie. Elvileg frissíthető MMC-n keresztül is, de ehhez nincsenek meg a megfelelő eszközeink, ahogy látom.
Igazából az érdekelne, hogy mit lehet tenni, ha nem lehet frissíteni a CPU-t (vagy az hatástalan marad)? A jelenség csak esetleges, vagy adott konfiguráció és program esetén mindig előjön? Addig kell próbálkozni, míg egyszer csak sikerül a letöltés? Van ezzel kapcsolatban tapasztalatod?
Új hozzászólás Aktív témák
- ROG Strix G713RW 17.3" FHD IPS Ryzen 9 6900HX RTX 3070Ti 32GB 1TB NVMe gar
- Dobozos ÚJ Lenovo Legion 5 16 2.5K OLED Ultra 7 255HX 32gb ddr5 1 TB RTX 5070
- Asus RTX2080 Super Dual EVO 8GB
- HP 255 G10 Ryzen 5 7520U 8 GB DDR5 256 GB SSD FHD Új 2 ciklus Gari 2028.
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
- Apple iPad Pro 9,7 128GB használt, szép állapot 6 hónap garancia
- Apple iPhone 11 64GB Black használt 100% akku 6 hónap garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8265U I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- AKCIÓ! Asus TUF A16 2024 FA607NUG Gamer notebook - R7 7445HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB
- Surface 3 - 13,5" 2k érintő, i5 1035G7, Iris Plus, 16GB RAM, SSD, jó akku, újszerű állapot, számla
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. A kártyákat már meggyógyítottam a hozzájuk való image-fájlokkal (elvileg, majd hétfőn kiderül, sikerült-e), csak nem tudom, mitől jött épp most elő ez a gond. Ráadásul egy másik, de ugyanilyen típusú CPU-példányon, másik kártyával is ugyanezt csinálta, pedig korábban mindkét párost többször is módosítottuk.