- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Lassan húzóágázat lesz a villanyautó a Xiaominál
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szirty
őstag
Hali And!
"Siemens oldalán láttam, hogy létezik egy rakás újabb firmware is az említett CPU-hoz (a mi példányunkon még talán a v2.0.0 van, ha a feliratát jól láttam). Érdemes lehet azt frissíteni?"
Véleményem (sejtésem) szerint ezt a problémát szoftverhiba okozza.
Ha így van, akkor a firmware csere segíthet a problémán (feltéve hogy a siemens is tud a problémáról és javította azt)."A legutolsó fw-hez pl. azt írják, hogy azt csak a jelenleginél frissebb kiinduló verzióra lehet ráfrissíteni, ami azért elég vicces."
Azt nem teljesen értem mit kell érteni a "jelenlegi verzió" alatt, de szerintem az érthető ha egy újabb firmware-t nem lehet akármelyik verzióra rátenni, hiszen közben a hardware is változik...
A "tönkretett" MMC feléleszthető ha PC-vel ráírsz egy gyári MMC image-et.
Itt van némi infó.
Ha már nézted, akkor bocs...
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2, dobozában, játékkal, ajándék tokkal és kiegészítőkkel, 6 hónap garanciával eladó!
- HP PROBOOK X360 11 G5 N5030 /8GB/256 GB SSD/11.6" Hd Touch laptop+tablet garanciás
- MSI GeForce RTX 4080 SUPER GAMING X SLIM 16G - Alza garancia 2027.01.31 - BESZÁMÍTOK!
- Prémium Tápegységek Yó árasítva Ingyen Fox-al érdekelnek?
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB 4K OLED
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4770K / GTX 1060 6GB /16GB RAM /250SSD + 500GB SSHD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Apple Macbook Pro 2013 vége! 512GB SSD, I7, 16GB DDR3, Intel Iris Pro! Olvass!
- Samsung Galaxy S23 128GB,Használt,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest