Hirdetés
- Microsoft Rewards
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Fotók, videók mobillal
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
Új hozzászólás Aktív témák
-
n0rbert0
senior tag
Sziasztok!
Nemrég kaptunk egy megrendelést, ahol Allen Bradley SLC 5/03 1747-L532 PLC-vel kell majd dolgozni.
Az ügyfél szeretné vizuálisan is látni a folyamatot, tehát kellene egy kijelző is. Mivel nem kötötték ki a kijelző típusát csak azt hogy minél olcsóbb legyen, ezért én arra gondoltam, hogy siemens kijelzők közül válogatok (mivel ezt ismerem és tudomásom szerint vannak jóval olcsóbb kijelzők, mint az Allen Bradly-nél).
Konkrétan én egy KTP400 basic (6AV2123-2DB03-0AX0) panelre gondoltam.A kérdésem az lenne, hogy ez a párosítás így működőképes lehet (Allen Bradley SLC 5/03 1747-L532 PLC és a Siemens KTP400 basic)?
Sajnos még nem dolgoztam Allan Bredly-vel, de amennyire tudom a TIA portálban belehet állítani a connection típusánál Allen Bradley TCP/IP kommunikációt is, de sajnos gyakorlati tapasztalatom nincs ezzel kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Microsoft Rewards
- Tesla topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Star Citizen
- Túra és kirándulás topic
- Telekom mobilszolgáltatások
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Automata kávégépek
- 240 Hz-es QD-OLED monitor jött az Alienware-től az árérzékenyebbek számára
- További aktív témák...
- HP Thunderbolt 4 kábel
- White STRIX Gaming PC! 7800X3D / RTX 4080 Super / 48GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000W Gold! BeszámítOK!
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
- iKing.Hu - Használt, karcmentes Google Pixel 9 Pro Fold Obsidian színben, 256 GB tárhellyel, 6 hónap
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R5 5 2600 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest