- Poco X6 Pro - ötös alá
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szirty
őstag
Hali orosg!
"Szóval nekem egy 20 tüs csatlakozó van rajta, ebből ki lehet deríteni, hogy van rajta soros csati?"
A CPM1A-n sajnos nincs hagyományos RS232 soros port, csak egy periféria csatlakozó.
Ezt csak úgy fogod tudni programozni, ha veszel hozzá egy CIF001 interfészt.
Amelyiken van soros port (CPM2A) azon egy közönséges 9 tűs DB9-es csatlakozó is van.
(A CPM2A-ban van valós idejű óra is)."Tényleg, és valami külső órával meg lehet hajtani, nem tudom csak találgatok"
Programból is megoldható az óra, egyszerűen írsz egyet bele

Ezzel egy gond lesz csak, hogy a PLC kikapcsolt (feszültségmentes) állapotában az idő nem fog benne telni.
Nem tudok arról, hogy kimondottan lenne ennek a típusnak valós idejű óra bővítőmodulja, de órát végülis a közönséges ki/be meneteken keresztül tudsz hozzá illeszteni (vagy akár a soros porton keresztül is). Az már csak rajtad áll hogyan valósítod meg."Tényleg a pontos típusa CPM1A-20CDR-D"

A típusjelzés "20CDR-D" részéből derül ki hogy hány I/O pontja van és hogy az relés vagy tranzisztoros-e.
Feltettem ide egy doksit (magyar nyelvű, 310 oldal). Ha nincs meg neked, akkor nagyon haszos lesz:
http://szirty.uw.hu/Omron/cpm.pdf
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad 5. generáció (A1822) 128GB, asztroszürke
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i7-12850HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- Dell XPS 15 9500 - 15,6" hibás kijelző, i7 10750H, 8GB RAM, Nvidia GTX 1650 Ti 4GB VGA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! 2TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest