Hirdetés
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szirty
őstag
Hali orosg!
"Szóval nekem egy 20 tüs csatlakozó van rajta, ebből ki lehet deríteni, hogy van rajta soros csati?"
A CPM1A-n sajnos nincs hagyományos RS232 soros port, csak egy periféria csatlakozó.
Ezt csak úgy fogod tudni programozni, ha veszel hozzá egy CIF001 interfészt.
Amelyiken van soros port (CPM2A) azon egy közönséges 9 tűs DB9-es csatlakozó is van.
(A CPM2A-ban van valós idejű óra is)."Tényleg, és valami külső órával meg lehet hajtani, nem tudom csak találgatok"
Programból is megoldható az óra, egyszerűen írsz egyet bele

Ezzel egy gond lesz csak, hogy a PLC kikapcsolt (feszültségmentes) állapotában az idő nem fog benne telni.
Nem tudok arról, hogy kimondottan lenne ennek a típusnak valós idejű óra bővítőmodulja, de órát végülis a közönséges ki/be meneteken keresztül tudsz hozzá illeszteni (vagy akár a soros porton keresztül is). Az már csak rajtad áll hogyan valósítod meg."Tényleg a pontos típusa CPM1A-20CDR-D"

A típusjelzés "20CDR-D" részéből derül ki hogy hány I/O pontja van és hogy az relés vagy tranzisztoros-e.
Feltettem ide egy doksit (magyar nyelvű, 310 oldal). Ha nincs meg neked, akkor nagyon haszos lesz:
http://szirty.uw.hu/Omron/cpm.pdf
Új hozzászólás Aktív témák
- Pokémon Trading Card Game csomag BONTATLAN
- ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4151, 100% Akksi
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4125
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest