- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Yettel topik
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Íme az új Android Auto!
- Alumíniumba öltözött a Nothing Phone (4a) Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
orosg
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Boldog tulajdonosa lettem egy OMRON CPM1A PLC-nek.
Igazából azért szereztem be, mert egy locsoló autómatikát szeretnék belőle itthonra. 6db relét kellene meghajtania úgy hogy az első megy 20 percet, aztán 1 perc pihi, aztán a kettes 20 percet, és 1 perc pihi, és így tovább.... Az lenne az igazi ha mondjuk este 10 kor menne egy ilyen ciklus, és mondjuk reggel 4 kor. arra gondoltam még, hogy lehetne egy direkt üzemmódja, amikor mindíg sorba kapcsolgatná a köröket, és mondjuk egy olyan amikor csak egy ciklust le tudok pörgetni vele, mondjuk egy gomb nyomására. Hát így hirtelen ennyi amit ki szeretnék ebből hozni. Megvalósítható?Jah, soha nem programoztam még, elektrónika iseretem van, bekötni biztos tudum. Meg tudom én ezt tanulni, vagy tud valaki segíteni benn? Nincs hozzá programozói szoftverem( ha jól olvastam CX-programmer), ez letölthető ingyenesen, vagy valami "alternatív" módon.
Ja és nincs kábelem se de szerintem meg tudom építeni, ezzel bizto nem lesz probléma csak rajz kell hozzá.Köszi előre is a segítséget.
Abban is ha valaki meg tudná irni, vagy végig tudna vezetgetni, szívesen megtanulnám.
Orosg
Új hozzászólás Aktív témák
- Öt év után újra előkerült a SiN Reloaded
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- GL.iNet OFF topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Hardcore café
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Arc Raiders
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Androidos fejegységek
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Fujitsu Esprimo P520 E85+ PC, i5-4570 Proci, 8 GB DDR3 RAM, 240 GB SSD
- MSI GeForce RTX 5090 VANGUARD SOC /// ÚJ BONTATLAN /// 2028.12.01.-ig GARI /// 2025.12.01. gyártás!
- Gaming PC GTX 1660 Ti / 16GB RAM Azonnal vihető (CSGO,LOL,VALORANT,FORTNITE)
- SAMSUNG 4TB 990 EVO PLUS M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/ 5.0 X2 - Új - 7250-6300 MBs - Eladó!
- Dell XPS 13 Plus 9320 i7-1260P 32GB 512GB 4K+ TouchScreen 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 32UN880K - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 3év! AKCIÓ! ÚJ ASUS TUF GAMING Geforce RTX 5080 OC Edition 16GB VRAM Ray Tracing DLSS4
- iPhone 13 mini 128GB 100%(1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest