Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- iPhone topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Huawei eddigi legkomolyabb futóórája
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pelmo
csendes tag
Szia!
Hát öcsém(bocs a megfogalmazásért...)
veled aztán kicsit kitoltak! Ha csak ennyi segítséget kaptál. Hát angol nyelvtudás nélkül nem fogsz sokra menni. C/C++ nyelven lehet programozni ezeket a procikat ha jól értettem a leírásból. És minden parancs szép angolszász nyelven van leírva. Web szerver alapú kommunikációval egy kütyüt próbálgattam már de szerintem ehhez még én sem tudom hogy kezdjek hozzá. Van valami konkrét elképzelésed hogy mit szeretnél vele megcsinálni?Pl. valamilyen programot irni bele és a bemeneteket kimeneteket(állapotokat) megjeleníteni a web-es felületről?
Ha csak ennyi segítséget adott akkor nyelvtudás nélkül reménytelen az egész!C/C++ mennyire megy?Van egy starter kit amit ba**urálhatok?Dinamikus HTML/ CGI programozás hallotál már ilyenről?
Laci
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Xiaomi Redmi 15 6/128GB fekete / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- HP EliteBook 840 G7 14" i5 10210u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4496
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
veled aztán kicsit kitoltak! Ha csak ennyi segítséget kaptál. Hát angol nyelvtudás nélkül nem fogsz sokra menni. C/C++ nyelven lehet programozni ezeket a procikat ha jól értettem a leírásból. És minden parancs szép angolszász nyelven van leírva. Web szerver alapú kommunikációval egy kütyüt próbálgattam már de szerintem ehhez még én sem tudom hogy kezdjek hozzá. Van valami konkrét elképzelésed hogy mit szeretnél vele megcsinálni?Pl. valamilyen programot irni bele és a bemeneteket kimeneteket(állapotokat) megjeleníteni a web-es felületről?