- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Google Pixel Watch 3 - képpontos idő
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- Akciófigyelő: Kedvezményes Poco telefonokkal is várhatók a locsolók
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fixer_SH
tag
Hello!
Akkor en feltennem az elso ''komolyabb'' kerdest:
A helyzet az, hogy laptoprol szeretnek egy OMRON CP1M-40-es PLC-t programozni az OMRON CX-Programmer nevu programmal. A problemam az, hogy a laptop soros portjarol sehogy sem tudok csatlakozni a PLC-re. Vegigprobaltam minden sebesseget, minden fele soros beallitasokat, sehogy sem tudott kapcsolodni. Az erdekesseg az, hogy egy asztali PC sorosportjarol viszont ra tudok kapcsolodni a PLC-re, tehat a PLC jo. A laptop soros portja is mukodik, mert probaltam egy masik programot ami a soros portot hasznalja, es az mukodott. Probaltam meg ket kulonbozo laptoppal is (osszesen harom kulonbozo tipus) es egyikkel sem tudtam kapcsolodni a PLC-hez.
Talalkozott mar valaki ilyen problemaval?
Nekem van egy tippem, hogy miert nem tudok laptoprol kapcsolodni, de kivancsi vagyok, hogy Nektek milyen otleteitek vannak.
Koszi elore is!
Fixer
Új hozzászólás Aktív témák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Linux haladóknak
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- 3DMark (2013) eredmények
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Mini PC
- További aktív témák...
- Lenovo X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Apple iPhone 15 Pro Max Blue Titanium 512GB használt karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
- LG 55QNED823RE / QNED / 55" - 140 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / FreeSync + HDMI 2.1
- 27% - LG UltraGear 27GS75Q-B Monitor! 2560x1440 / 200Hz / 1ms / G-Sync / G-Sync / FreeSync
- 5G! Lenovo ThinkPad P14s Gen 4 Intel Core i7-1370P RTX A500 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest