Hirdetés
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Dobja a némítókapcsolót a OnePlus
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qbász
aktív tag
Az való igaz hogy közelről nézegetve teljesen más egy plazma és egy lcd panel képe szerintem a plazma javára (nem is értem hogy működik hogy tök mindegy milyen tartalmat ps2, 3, 4, dvd, blu-ray raktam rá mindig tiszta volt a kép) de azért 42 colos plazma tv 40cmre a szememtől eléggé meleg
Ha már itt tartunk OLED hogy áll a plazmával szemben? Egyértelműen jobbak már?
-
Qbász
aktív tag
válasz
MasterMark #90946 üzenetére
A mostani 27 colos 1440p monitorom is lehetne élesebb nem hogy 42-es full hd
-
Qbász
aktív tag
válasz
Gabor970 #90944 üzenetére
Kisbajcs, Győr mellet van 1 gáz fröccsnyire.
Mellesleg most hogy így újra bekapcsoltam és kíváncsiságból összekötöttem a Ps5-ömmel,
hát a fasza monitorom amivel eddig használtam és 144hz-es sokkal rosszabb mozgás megjelenítésé van mint ennek a régi TV-nekKonkrétan lefolyik a 60hz-es menü is, beszarás. Kár hogy nem lehet monitornak is használni.
-
Qbász
aktív tag
Köszönöm a válaszokat, meghirdettem 68-ért amiből úgy is alkudni fognak
-
Qbász
aktív tag
Sziasztok!
Eladnám a 42 colos Panasonic GT60 típusú tv-m.
Status 4 szerint 1437 óra van benne.
Linkben vannak képek amiket teszt jelleggel lőttem róla. [link]
Ezek alapján mi érte a reális ár?
Én 40000 Ft-ra gondoltam.Köszönöm a segítséget
-
Qbász
aktív tag
válasz
DM-Fan #75612 üzenetére
Eddig még a gt60-on sem jött össze
De abban a jelenetben amit linkeltem minden mozgott ergo az egész kép ocsmány volt. Tegnap néztem blurayről a 47 Ronint. Bármikor oldalra mozgott a kép rángott minden.
Mondjuk ha mereven nézem a kép egy pontját kisimúl de úgy azért vicces lenne filmet nézni.
hunspikey
Szóval ez is szemfüggő. Ha a plazmának ennyi szemfüggő tulajdonsága van nem is csoda hogy nem vették. Pedig tényleg szép a képe, csak nem mozogjon vagy csak lassan.. -
Qbász
aktív tag
Ezt anno linkeltem de nem nagyon válaszolt senki rá. [link] Záridő 1/30 gép: D7000
-
-
Qbász
aktív tag
Üdv!
Pár hónapja írtam ide hogy problémám van a képpel(42GT60) oldal irányú mozgásoknál. Konkrétan 3 felé szétesik a kép.
Akkor ugye a laptopot gondoltuk rossz alapnak. Nos azóta próbáltam Ps3/4-el, Panasonic lejátszóval eredeti blu ray filmekkel, kaptam kölcsön popcorn 300-at mindegyikkel ugyanolyan a kép. Itt egy példa, próbáltam úgy fényképezni ahogy én látom a képet a saját szemeimmel. [link] Ismertek valakit aki ért a plazmákhoz és Győr környéki? Jó lenne ha valaki megnézné élőben is mielőtt elkezdem cipeltetni. Lassan fél éve megvan a tv bejáratáson már túl lehet ennyi idő alatt. -
Qbász
aktív tag
válasz
DM-Fan #72903 üzenetére
Gondoltam már én is média lejátszóra, csak azt nem tudom hogy azok tudnak-e honlapokról letölteni.
Például én sokszor nézek animét. Azokat meg honlapról szedem lefele és általában úgy hogy mire megnézek egy részt, a másik 4 már lejön és nézem tovább. Ilyet tud valamelyik lejátszó ami nem kerül 50+ ezer forintba? -
Qbász
aktív tag
Üdv!
Olyan problémám akadt hogy: adott egy Gt60 laptop rá van kötve. Laptopról megy a film és a kimenet 24 hz-re van állítva. A TV szépen mutatja is 1080p 24hz. Azonban akármit is nézek ami 24 fps,ha pl. egy ilyen jelenet van akkor a kép nem folytonos, inkább akadozó. Lejátszók közül a XMBC-t és a MPHC-t próbáltam. Mit ronthattam el?
-
Qbász
aktív tag
válasz
MasterMark #70676 üzenetére
Ok átrakom, kösz.
-
Qbász
aktív tag
Üdv!
Mit csinál ez a pixel csúsztatás (gt60) azon kívül hogy a bal oldalon egy 1,5 cm-es fekete sávot kreálva eltolja a képet? Kezd frusztrálni, nem okoz ez hosszú távon gondot a panelnek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik plazma televíziókkal foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- LED / LCD TV topic topic
- Projektor topic topic
- Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható topic
- Házimozi belépőszinten topic
- Milyen asztali médialejátszót? topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest