Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Kamerában erősíthet a Pixel 10
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Garmin topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
zapco1269
tag
válasz
Squirrel #55028 üzenetére
Ha a méret téged jobban kielégít akkor vedd az ST-t. Viszont a GT jobb képminősége szerintem többet ér.
Érdemes a Panashop Ferenc Körúti boltjában megszemlélni egymás mellett a két készüléket, 50' és 42' méretben is, kint vannak egymás mellett. Nem kérdés a GT jobb TV. Az 50' nál jobban látszik a különbség a két tv között, a 42' nél is is észrevehető de minél nagyobb a képátló jobban kijön a különbség. Természetfilm ment rajtuk és a víznek a fűnek a fáknak az égboltnak és a szikláknak anyagszerűbb,élethűbb megjelenítése látható a GT-n, az ST egy kicsit felhúzott-tupírozott- világító képet jelenit meg, kicsit a LED TV-re hajaz tehát nem természetes képet jelenit meg!
Utána kértem az eladót kapcsoljunk valami sport adóra. A Sport2 nem HD-s adásán épp egy focimeccset adtak, most döbbentem rá mennyivel jobb a GT ! A fűnek a színe az ST-n UV zöld volt és egybemosódott a játékosok arca teljesen vörös árnyalatot mutatott, mig a GT-n normális élethű volt minden.
A beállítás mind két TV-n előtte egyformára állítottam, nem üzleti hanem otthoni FELHASZNÁLÁST választottam a visszaállítás a gyárbeállításra után. Az eladó nagyon készséges és segítőkész volt, még a két kábelt is kicseréltük hátha az egyik rosszabb mint a másik, de a eredmény ugyan az volt.
Véleményem szerint egy 55ST60-on még nagyobb a GT javára a különbség. Nem is beszélve egy 55VT60---55ST60 közötti különbséget persze az előbbi jóval drágább készülék. Én mivel a Panasonic leáll a Plazma gyártással és az utolsó széria az idei én most áldoznék egy kicsit többet a vásárlásra Hitel, cetelem kártya stb stb és egy 55VT60-ra neveznék be. Ilyen minőségű Tv-t min 3-4évig nem fognak csinálni ilyen áron, hiába a 4K hiába az OLED.
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik plazma televíziókkal foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- LED / LCD TV topic topic
- Projektor topic topic
- Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható topic
- Házimozi belépőszinten topic
- Milyen asztali médialejátszót? topic
- iPhone topik
- EA Sports WRC '23
- Milyen légkondit a lakásba?
- Renault, Dacia topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest