Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Iskolakezdésre készül a második elit Snapdragon
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
charston
csendes tag
válasz
madgie #30103 üzenetére
ez igy van, de nem is irtam azt se h az itthonit nézném, azt irtam h van benne satellite, amiből logikusan következik h műholdas progressziv 1080 adásokat néznék nem interlace-eseket. Amúgy pont ilyen helyen dolgozom szóval hagyjuk a témát.
De még mindig a V20-al rendelkező fórumtag jelentkezését várom -
charston
csendes tag
-
charston
csendes tag
válasz
Dorian #30070 üzenetére
Nincs szükségen 50"-os nem kimondottam mozizásra szertném hanem 1080p-s műsorszórást nézni (ezért is félek kicsit a beégéstől mert itt már nem zoomolgat az ember, és gondolom a köz hozzá szólás az lesz h ugyis HD tartalmat nézek ahhoz meg kell a távolság.... ebb nem menjünk bele). Van benne satellite tuner ezért nem kell meg egy felesleges por fogó a nappaliba, és mozizásra meg ott van a 1080p-s projektor. Tehát elsősorban arra használnám amiért a televíziót anno feltalálták. És számomra fontos a fogyasztás mivel ez is egyfajta környezetbarát dolog. Jó a környetebarát dologba nem menjünk bele részletekig mert minden műanyagból készül ahhoz meg olaj kell dotdotdot. Elvégre te is a kocsid választásakor azért vetted azzal a motorral ami, mert teljesítmény/fogyasztás szempontjából a legjobb.
Ezért is irtam az első hozzá szólásba h olyan ember jelentkezését várom akinek ilyen van, mérettől függetlenül V20. -
charston
csendes tag
Van valakinek tapasztalata Pana 42V20-sal? Igazából minden érdekelne róla főleg a fogyasztás. Eddig 1x láttam élőben, nagyon tetszett, de a fogyasztás és a beégés az kicsit gondolkodtatóba ejt. Mennyit kell egy csatornán futnia hogy beégés legyen?
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest