Hirdetés
- Akciófigyelő: Laptop jár a Razr 60 Ultra mellé
- Samsung Galaxy A56 rapidteszt
- Mégsem kap tükröződésmentes kijelzőt az iPhone 17 Pro
- Fairphone 5 - majdnem örökre
- iPhone topik
- Mobil flották
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Frissítéseken munkálkodik a Samsung a munka ünnepe előtt
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
BBéci
legenda
válasz
PLaci58 #9935 üzenetére
Csatlakozom az előttem szólókhoz, szerintem is iszonyatos mértékű tudatlanságban szenvedsz, ami a plazmatévéket illeti!
Egyetlen megjegyzés: a Pioneer azért szállt ki a plazmagyártásból, mert hibás üzletpolitikájuk miatt nem volt nyereséges, túlzottan magas áron adták a tévéket. Ezt a Kuro hazai sajtóbemutatóján meg is jegyeztem, sajnos igazam lett.
Hogy mennyire nem csak a paneltől függ a végtermék minősége, azt az egyik Pioneer nagyfőnök válasza támasztja alá, amit egy sajtótájékoztatón adott, miután bejelentette, hogy a jövőben a Panasoniccal gyártatják a PDP-ket. Azt kérdezték tőle, nem tart-e attól, hogy a Panasonic komoly hasznot húz a Kuro panelek gyártási technológiájának, a nagy titkoknak megismeréséből. Elmagyarázta, hogy a tévéket alkotó többi elektronika legalább annyira fontos, mint a panel, egyik a másik nélkül nem sokat ér.Én meg azt kérem ki magamnak, hogy a topik leghozzáértőbb, leghasznosabb tagját becsméreld! Még ha kissé elfogult is a Panasonicok irányában.
Aktív témák
- ÚJ Lenovo V17 G4 - 17.3" FullHD IPS - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- 92 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest