- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
A kölönbség a chroma térkép felbontása, de ez nem mond sokat anélkül ha ismered az YCC színteret és a videó kodolás „trükkjeit”.
Egy párszor leírtam már a topicban miért YCC 4:2:2 (tömören ez felel meg legjobban a forrásanyagoknak és a TV belső jelfeldolgozásának is).
De szerintem mikor nálad jártam, akkor is beszéltünk erről, miközben a lejátszód menüjében mászkáltunk.
Sőt, ott is hagytam nálad az AVS-es DVD-t is, amin megtalálod a grayscale tesztábrát (aminek a világos része olyan csúnyán elszíneződött kalibrálás közben - nem szándékosan).Az a jelformátum nyer, amelyikkel a lehető legsimább az átmenet feketéből fehérbe, minél kevesebb banding-el (két szomszédos árnyalat oszlopának egymásba mosódása), valamint kicsapongó fényerő és/vagy fehéregyensúly ingadozások nélkül.
Igaz, hogy a VT30-nak és a lejátszódnak is nagyon jó az elektronikája, így szabad szemmel az RGB-vel sem volt semmi baj.
Minden esetre én attól függetlenül, hogy a precíz elektronikát nem nyírja ki a kevésbé optimális jelformátum használa sem, én mégis inkább az elméletileg optimális formátumot használnám.
Aktív témák
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- BESZÁMÍTÁS!ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS1000W
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! MSI Katana GF66 Gamer laptop! I7 12700H / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest