Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Fotók, videók mobillal
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
DM-Fan #38689 üzenetére
Akkor amikor plazmát készültem venni, és erről beszéltünk, az volt az általános szöveg, hogy ne vegyen senki se olcsón 2009-es vagy még régebbi plazmát, mert a panel könnyebben beéghet, a mozgásfeldolgozás nincsen azon a szinten, mint a 2010-es modellek....
Az is biztos, hogy egy plazma a maga árával közelebb van a fullos plazmákhoz, mint az LCD a maga árával (mondjuk tényleg ne egy technika gyártmányból induljunk ki).Az tis értem, hogy a kép jó és szép 220-ért 50"-ban, csak arra nem számítottam, amit én kaptam. Gondoltam bejáratás után végleg elmúlik az, mai az elején borzalmas volt, Aztán jött az a bizonyos Duna TV-s híradó vége, ha gyorsan odakapcsolsz, Te is láthatod még ma... Most néztem LCD-n és végig olvasható. Palzmán egy elmosódott, valami... Szóval ami kézzel nem állítható, és képi hiba, az engem jobban zavar, mint egy LCD-nél az ami megvan...
Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest