Hirdetés
- iPhone topik
- Pici telefon, óriás akksival?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
mrpolgar
csendes tag
Ezen fórum hatására lcd helyett vettem egy 50 c2e plazmát (tegnap jött meg). Nagyon meg vagyok vele elégedve! Néztünk rajta 720p-s (asus oplay-el) természetfilmet és minden 10.-ik másodpercben hol az asszony, hol én nyomtunk egy aztadefasza szöveget! Lehet hogy valakinek nem nagy szám a hd ready, de nekünk egy 55cm-es crt után teljesen moziélmény.
3m-ről nézzük és az analóg adások, a divx-ek is szépek, a 720p pedig szinte lefolyik a képről. Az oplay menüjében elidőzve (kb 5 perc) a fix menüszövegek sötét képen meglátszódtak, de pár perc filmjátszás után eltűntek (sztem ghosting volt). Képen nem mutatós darab, de élőben tetszik a készülék, szóval kellemesen csalódtam benne! Örülök, hogy nem az X20-at vettem tizenezerrel drágábban, hisz a kép sztem ugyanolyan rajta. Ja és késő este már azon gondolkodtam, hogy lehetett volna nagyobb is!Viszont lenne egy kérdésem, hátha tud rá valaki megoldást:
A DVB-T keresésnél a mindig tv csatornákat nem találja. Az lehetséges ok, hogy egy 30-40 évvel ezelőtti régi társasházi antennáról jön a jel és az nem fogja a digitális jeleket?
Aktív témák
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kuponkunyeráló
- Pici telefon, óriás akksival?
- Futás, futópályák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÚJ Asus TUF Gaming FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 8GB- 2 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest