Hirdetés
- Android szakmai topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
-
Mobilarena
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
WhiteWalker
nagyúr
2013-as cikk idején igen is volt....
Ott is megvolt az UK , US , HU trió mint itt PS-n.
De tök mindegy , megoldották , ez a lényeg!
Itt még csak gondolat szintjén sincs.Tegla80 #111657: marhára nem ezt írtam , hogy ott minden jobb. Olvasd már vissza légyszives.
Mai világban egy nyamvadt régio váltásról beszélünk
Egy nem változtató mütétet lassan már a helyi sztk-ban is megcsinálnak
Sonynak meg egy régio váltás probléma
Jah nem ,mert nincs ilyen lehetőség.
-
TrishtanAG
senior tag
Jó, azért nem FPS-eket akartam így nyomni, hanem J-RPG-éket. Azoknál meg elmenne az a latency, amit a Ps-el egy hálózaton lévő tabletre streamelés okozna. Nem amcsiban lévő serverről ide jövő felhő játékot akartam mondjuk egy Németországban lévő Pc-re továbbítani az RP-vel
-
TrishtanAG
senior tag
Mi ebben a furcsa? Az átlag Jóskapista, aki évek óta RP-vel játszik a Ps-én, azt biztos örül neki, hogy, hogy miután kinyomta így a 2018-as GoW-ot, akkor a klasszikus részeket nem tudja, mert a gép nem emulálja őket, hanem egy távoli szerveren futva éri el őket.
Arról meg mondjuk nem is álmodok, hogy legyen egy droidos applikáció a cloud gémingre. Ez nem Game Pass
-
-
Moby
veterán
Szerintem itt a (nem teljesülő) elvárásokban nagyrészt beleszűrődik a gamepass, de hogy tegyük ezt is helyre: az is "csak" annyiban más, hogy agyabaszóan olcsó az upgrade trükközve, ami nem igazán trükk, hiszen hivatalosan van rá lehetőség, amiről vagy tud a delikvens, vagy nem. Ott sincs lehetőség ide-oda váltogatni. Egyszer tudsz upgradelni, mocskosolcsón, ha tudod hogy erre van lehetőség, és ennyi. Az megy végig. ha veszel közben olcsóbbat mondjuk, nem adódik hozzá, nem tudsz előre öösszerakni időszakokat, megvárod, amíg lejár, és váltasz, vagy beváltod időarányosan. Minden szögugyanaz, mint az új psplus esetében, kivéve az olcsóupgrade nem-annyira-kommunikált-de-amúgy-hivatalos trükkjét. Hogy az olcsóbb-e? Igen. Ott minden olcsóbb. Kaparnak, mint a kurvaélet, az okok ismertek. Hogy jó-e a psplus kínálata ennyiért? Erre nincs univerzális válasz. Szerintem sok embernek igen. Nekem nem, de szerintem, SZERINTEM az ár és a tartalom viszonya, illetve a tartalom úgy en-bloc amúgy eléggé rendben van. Igen, talán lehetne egy olyan tier, ami hozza a sony játékait day1, de nagyon árfüggő lenne, hogy azt egyáltalán venném-e. Nem tudom megmondani, hogy lehetne-e úgy árazni, hogy mindkettőnknek jó legyen. Remélem megpróbálkoznak majd vele, de nem esek kétségbe, ha ez nem történik meg.
-
.LnB
titán
Nem szigorítottak semmit? Végül is nem emeltek árakat.
Nem rontottak el semmit? Végül is nem szarik be minden első szériás kontroller
Ráadásul ahelyett, hogy új játékokat adnának ki a kurva gyér felhozatalú nextgen konzolukra. Folyamatosan a PC-s kiadásokkal baszakszanak, meg remakelgetnek, remastered játékokat nyolcadjára..
Ráadásként meg itt van az új PS+ rendszer, ami a máz alatt nem szól másról, csak hogy drágábban lehessen eladni a szolgáltatást. -
Farkassacred
őstag
Amíg van játék amit megtudok venni, addig nem értem hol itt a probléma
Minden a lóvéról szól és szólt mindig is.. csak rajtad áll hogy befizetsz e egy olyan szolgáltatásba, amit később meg elítélsz.
Én már a legolcsóbbra se fogok augusztustól előfizetni, maradok a jó öreg, amit megvettem az az enyém elvnél.. -
.LnB
titán
Volt, abszolút. Két-három évig semmi negatív gondolatom nem volt a Playstation-nel kapcsolatban. Boldogan játszogattam a jobbnál, jobb játékokkal.
De most, mióta PS5 van, egyre negatívabb a véleményem. Nem arról van szó, hogy legyen minden ingyen, vagy aranyból. Én hajlandó vagyok fizetni ha megéri. De jelenleg sok lépése lehúzás szagú a Sony-nak. -
Frod
addikt
Persze, értem én, de az milyen szinten utal már a vezetői nem-hozzáértésre, hogy ennyi ideig hagyták ezt a projektet láthatóan semennyire sem haladni. Tippre a montreali stúdió nem csak befejezi/kipofozza a dolgokat, hanem a nulláról kezdik újra...
Vezetői szinten elég nagy lehet a baj. -
Medocsabi
addikt
Igen,például telekre rendszeresem viszem.
Nem kellene a méret miatt semmit visszavenni a teljesítényből egyáltalán.Lemez meghajtó nélkül egy rohadt nagy tényleg Vapor Chamber-es borda le tudná hűteni. Hangos lenne az tuti
De úgysem lesz ilyen gép,mert tudom hogy átlag uset leteszi a tévé mellé és csókolom. Csak azt mondom jó lenne
Még ennél is jobban örülnék egy full battle.net implentációnak,és nem kellene notebook a starcraft 2 meg warcraft3 hoz
-
WhiteWalker
nagyúr
"egy ideje elengedtem az FC sorozatot, mert rettenetesen önismétlő lett (ebben valóban nagyon nagy a hasonlóság), de ott még az ötben is (ez volt az utolsó részt, amivel még játszottam, de már nem ment végig) önálló, működő, felismerhető, viszonylag kidolgozott karakterek voltak, meg még némi writing is volt benne nyomokban, és ugyanez igaz volt a 4-re, pláne a háromra. "
Ezt miről írtad? Valami netflixes sorozatról?
-
WhiteWalker
nagyúr
Én ezzel nem értek egyet. Nem sok újítás volt az újabb részek óta.
Az ötödik rész kimondottan rossz volt , vissza lépés a negyedikhez képest - szerintem ez volt a csúcs a FC játékok közül. A 6. rész unalmas és vontatott volt , alig vártam hogy vége legyen. Az újgenerációs élményből se sokat adott a 60fps-n kívűl.
Ezt a szériát elengedtem én is . Pedig a 4-t kiplatináztam.
Egy újabb AC érdeklene más köntösben
-
RangerFox
Topikgazda
A Quantic Dream az élen jár ebben. Jobb írók, több pénz, több ember, jobb színészek, több idő egy-egy játékra. Mindegyik stúdió olyan alapanyagokkal dolgozik, amikkel tud. Nyilván ha nem az évenkénti Dark Pictures részekkel küszködtek volna közben, hanem ebbe fektették volna bele a pénzt és az időt, meg mondjuk egy Sony kaliberű kiadó is mögéjük állt volna, talán egy Until Dawn-nál is jobb alkotás születhetett volna... De azért majd olcsón beszerzem, meg majd a Dark Pictures részeket is pótolom, az első kettő úgyis benne lesz a PS+ Extrában.
-
-
Peace
nagyúr
-
Moby
veterán
Hozzáteszem, hogy az origins is azért tetszett a legjobban ezek közül, emrt ott változott meg jelentősen a gameplay a klasszik AC-khoz képest, és mert pluszban viszonylag rövid. Szerintem semmivel nem lett jobb az újkori AC sem, de legalább más lett, és mindenki azért sírt, hogy mindig ugyanaz, hát itt nem volt ugyanaz. Aztán megint ugyanaz lett azóta, de ott legalább volt egy kis valami más. Engem ez a más sem nyűgözött le egyáltalán, annyira nem, hogy a odysseyre már ki is fingott, az valhallára meg már nem maradt belőle semmi, és szerintem addig sem az volt a baj vele, hogy mindig ugyanaz, hanem az, hogy gyakorlatilag a széria életének a jórészében mindig hiányzott a kohézió, és e tekintetben azóta sem változott jottányit sem, sőt, egyre csak hangsúlyosabb a baj. Jól láthatóat, tapinthatóan, üvoltően olyan csoportok készítik ezeket, akik nem állnak egymással vélhetően semmilyen kommunikációban. Csodás városokat építenek, elképesztő részletességgel, ami csak egy fantasztikus festett hátteret ad egy roncs, részleteiben is botladozó, összképében meg botrányosan szar játéknak, és vérlázítóan filléres, moslék, talmi, szar, nulleffort writingnak.
-
Elderath
addikt
úgy néz ki jövő héten lesz hw bejelentés
3 headset és 2 monitor
-
-
-
Farkassacred
őstag
Nem sok időm van mostanában játszani, de szeretem ezt a műfajt és tényleg csak a jó beosztáson múlik minden. Egy nagy AAA játék minimum 2 hónap nálam, de minden percét imádom cserébe.
Nem hiányzik az az idegeskedés énnálam, hogy most akkor meddig játszhatok még azzal az adott játékkal..
-
Moby
veterán
Elkezdtem összeírni, hogy mik azok, amik jók belőle, mert ismerem, és bátran ajánlanám bárkinek, és még csak az F-nél járok, de már van vagy 25 cím. Aki ebből SEMMIT nem talál magának, az vagy megvette a store-t kompletten, vagy tényleg annyira kocajátékos, hogy egyszerűen nem neki szól.
-
syler123
veterán
Ezt értem, hogy ilyenkor a PS5 felezi, de a Sony xh90 meg minden tartalomnál ezt csinálja, ezzel vannak tele a külföldi fórumok, hogy nem tudja a valós 4k120fps-t, mert a vertikális felbontás ilyenkor valójában csak 1080 sor, a 2160 helyett.
Erről kérnének tőlem képeket, de akkor a ps5 menüje erre nem alkalmas. -
KaitouP
nagyúr
Jajaja aztán jön a hígfosás.
Annyi "előéletem" van a szériával, hogy jó régen alkalomadtán talán a San Andreasban multiztunk haverral, de ott is olyan jellegű égbekiáltó ökörségeket csináltunk, mint mindenfajta járművel való stuntok, 'n stuff. Aztán a IV-et próbálgattam PC-n de azt is csak azért, hogy teszteljem a hardvert, de fostosul futott a játék asszem komoly optimalizációs hibák miatt... az viszont azért valahogy megmaradt, hogy szexeltem valami örömlánnyal. Mondjuk olyan a Vice City-ben is van talán. Na, az összes közül talán utóbbi érdekelne a legjobban. Nem az örömlánnyal való szex, óvatosan a gondolatokkal!
-
Tegla80
addikt
Emlexem meg mikor a ps4 eraban kezdtek tolni ezt a felujitottam vonalat es kopkodott mindenki,h uj jatek kell.....
Most x evvel kesobb a ps5 nel meg azon nyafizik mindenki ,h mikor jon mar uj kiadas a regibol.
Jol csinaltak az idomitast es kezesmarhava tettek azt aki evett a cumibol borju koraban. -
krx21
nagyúr
-
KaitouP
nagyúr
No, akkor ez biztos így van, csak egészen egyszerűen sosem jutottam el odáig hogy levágjam hogy szatíra - sokszor próbálkoztam a szériával, de mindegyik hamar elvesztette a figyelmem. Pedig mindenevő vagyok, de a GTA nálam pont az a kaja, ami nem ízlik, próbálom megenni, de inkább csak turkálom a tányérat.
-
RangerFox
Topikgazda
Nyilván nem te vagy a célközönsége, de attól még potenciálisan lesz ~1M vásárlója PC-n, meg valamennyi konzolon is. Hogy jobban várnék-e egy BB Remake-et, mint ezt? Mi az hogy! De hogy jogosan érdemel ekkora sz*rlavinát, ami itt az utóbbi 50 hsz-ben kialakult az elmúlt 10 év egyik legjobb játékának újrakiadása? Erősen kétlem. Főleg ha az UC-hoz hasonlóan ezt is 3000Ft-ért utánad dobják, ha már megvolt.
-
cyberkind
félisten
Itt köszön vissza az, amiért nonstop sírok, mindenkinek a gaming lett a hobbija, így nem kell feltétlenül utat mutatni új játékokkal, de még folytatásokkal se, speciel én örülök ennek a döntésnek, egyedül ez tetszik a jelenlegi iparból.
PS6-ra majd fejleszt minden stúdió egy játékot a generáció alatt, azt jóéccakát.
-
krx21
nagyúr
Azért van kis ellentmondás:
"Mint minden, úgy az újratölthető lítiumion-akkumulátorok élettartama is véges. Ha az akkumulátor lemerül, azaz 100%-osan elhasználják a kapacitását az egy töltésciklust jelent. De ha félig lemerül az akkumulátor, és újratöltés után másnap ismét így történik, akkor ez szintén egy töltésciklust jelent. Minden alkalommal, amikor elhasznál egy töltésciklust, csökken az akkumulátor élettartama." (www.akkuk.hu) -
szasanyi
félisten
Ahhoz képest értettem, hogy első körben bejelentettek 10-12 játékot ami VRR támogatással rendelkezett. Akkor ahogy mondod, sok előrelépés nem történt azóta sem. Én egyébként azt reméltem ettől, hogy 4K@30FPS és a Dynamic4K@60FPS között lesz ez elfogadhatóbb középút, de úgy tűnik túlzottan optimista voltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- TCL LCD és LED TV-k
- Politika
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Android szakmai topik
- Eredeti játékok OFF topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A05s 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Samsung Galaxy Z Flip 3 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest