- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Elérhetők az alkatrészek és szerszámok az iPhone 16 otthoni javításához
- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
Várj, te most a Gods & Monsters-ről beszélsz, nem? Mert a kolléga a WD Legiont kérdezte.
A Gods & Monsters szerintem tök jó kis multiplatform Zelda klón lesz, én kíváncsi vagyok rá. Néztem pár hands-on videót, jó a harc, érdekesek a puzzle-ök, tuti repetitívebb lesz, mint az eredeti, csak akkor ne legyel orbitálisan hosszú. Ráadásul egy hónapra van a többi nagyágyútól, a karácsonyi dömping közepén, több esélye van jó eladásokat produkálni, mint a Legionnek.
Mert az meg bent van egy héten belül az idei év három legnagyobb számban előrendelt játéka mellett. Azért is érthetetlen számomra, mert az első rész jó eladásokat produkált, cserébe lehúzták a kritikák, a második résznél jobbak voltak a kritikák, cserébe nem voltak acélosak az eladások, most meg direkt kicsesztek a játékkal jó előre, mintha nem is akarták volna, hogy megtérüljön.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- PlayStation 5 Pro teszt
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen monitort vegyek?
- Microsoft Excel topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- További aktív témák...
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest