- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- A Honor 400-ak is beszállnak a számháborúba
- VoLTE/VoWiFi
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gijon
senior tag
válasz
malphitee #21422 üzenetére
Szerintem nem sokan fogják megvenni ennyiért, de rajongók mindig voltak, vannak és nincs evvel baj. Rossz példa, de ki lehet várni az akciót. Szemezgettem psvitán a fifa13-al, de sokallottam érte a 15900ft-ot..., most le van ütve 5850ft-ra..., na így már be is zsákoltam. Lesz majd akció ps4-en is, csak türelem.
-
Maggio7
tag
válasz
...már én sem bírom cérnával, szerintem mindenki aki olvassa a fórumot érti miről beszélsz, csak Te nem fogod fel, hogy a Sony, meg a többi kiadó le se sz@rja Magyarországot, nekik nem mi vagyon az üzlet. Mi csak örülhetünk, ha egy-két játék magyarosítva van! Akkor lenne igazad ha pl., Németországban olcsobb lenne a játék...
-
válasz
Ne felejtsük már el hogy a felvásárló piac nem mi vagyunk, hanem a nagyobb országok, Amerika, Anglia, Németország, stb.stb. Ott meg nem összeg egy játékért 60 euró vagy dollár. Mikor valaki 2-3000 eurót keres, hol érdekli hogy 60 euró egy játék? Le se sz@rja, az nekik aprópénz. Nekik az pont annyi mintha nálunk 2000Ft lenne egy játék
Az meg hogy Magyarország beduzzog és nem vesz játékot, az kicsit sem fogja őket érdekelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS!Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest