- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
markknight
veterán
válasz
felixo #212798 üzenetére
Bejelentkezel az oldalon amit LNB adott.
Majd jobb felül mutatja, hogy be vagy lépve.
Aztán itt van ez a link a download listhez: [link]
Itt van minden vásárolt kontented. Ki tudod választani azt, hogy mit akarsz letölteni ps4-re.Ha ez megvolt, akkor utána látogasd meg a download queuet: [link]
Ez mutatja a letöltés alatt álló játékokat. Százalékot, hogy mi hol áll.. hát azt sehol nem látod csak remoteplay-ben, de nem praktikus erre, mert csak wifiről megy és jó internet kell hozzá.
-
markknight
veterán
Azért november óta kijavíthatták volna a Darksiders 3 hibáit. Úgy reccsen néha pron, hogy öröm nézni.
-
markknight
veterán
Tölthetőek a ps plus játékok
-
markknight
veterán
válasz
bajnokpityu #212651 üzenetére
Néhány játéktól nekem is hányingerem van, normális.
-
markknight
veterán
Lehalt a psn fizetés része? Valaki vásárolt most délután valamit? Eldobja a kártyám, böngészõben meg psen is.
-
markknight
veterán
-
markknight
veterán
30 fps az már gáz 2019-ben. Oké, hogy a Zelda neked tetszett, de techonlógiailag egy csődtömeg a játék és az összes Switches cím mobil grafikás.. hiába a gameplay isteni. Törekedni kell a jobbra, a szebbre. Ha egy játék 30 fps-sel tud futni, akkor ha tehetem el sem indítom, mert játszhatatlanul darabos.
-
markknight
veterán
válasz
Dr. Venkman #212504 üzenetére
Engem csak az zavar, hogy ide-oda kell mindig párosítani az eszközt.
-
markknight
veterán
válasz
Zoleee83 #212077 üzenetére
Nem az a baj, hogy steril, hanem az, hogy lowbudget. Minden 3x akkora mint kellene, mert a kiscsaj tud dobálózni meg röpködni. A Max Paynek is hasonlóak voltak, de ott annyira nem tűnt fel mert Maxnek baltával volt faragva az orcája
De itt a csaj és a környezet között óriási kontraszt van.
-
markknight
veterán
válasz
hombre[EU] #211991 üzenetére
iPadre jó sok ilyen játék van.
-
markknight
veterán
Nem is értem minek kellett elvinni ilyen irányba a játékot. Az elõzõ részekben sem volt acélos a két hõs itt meg pláne.
-
markknight
veterán
Állítólag az Ívöl vitrin meg a GOW lesz a teljes játék szeptemberben.
-
markknight
veterán
válasz
BoneDragon #211641 üzenetére
De legalább eldöntheted, hogy kikeresed-e neki vagy nem. Én viszont nem dönthetek mikor magánéleti dolgokat kell a topikban olvasnom és 5-10 kommentet élből át kell ugranom 5 szó után (kidobott idő, rosszabb mint az ingyen munka..), mert bullshit.
-
markknight
veterán
válasz
Shadowfax #211618 üzenetére
www.gamecity.hu
Ezt nézd meg. Függ a játékoktól, de kb azonnal kp-t adnak mindenre. Van PS1-től kezdve minden amit akarsz
De vigyázz, sokat nem fognak érte adni, vannak olyan német borítós ps3 illetve ps4 címek amelyek 1000 forintos darabáron mennek (for honor, destiny stb). Én annó 2000 forintért húztam be a GTA IV Complete Editiont
A béke térnél nagyon rugalmasak, ajánlom őket.
-
markknight
veterán
-
markknight
veterán
Hogy semmilyen COD-ra nem lehet rákeresni a böngészős ps store-ból, az valami botrány. 2019-et írunk hahó!!
Mindenféle DLC szemét, de se a Black Ops 4-et, se a MWR-t nem találom.UPDATE: Bundle-ként kell rákeresni, mert ha "GAMES"-ként keresed, akkor nem dob ki semmit.. lol
-
markknight
veterán
Az új COD alfa alapján nagyon bíztató. Ajánlott letöltésre.
-
markknight
veterán
Új nfs:
Open world
Game Darker and with a more serious story.
Ghost will use this game as the basis for all the upcoming Need for Speed Games.
Not always online
Arcade gameplay as always.
Just brake to drift, but it's improved.
Tuning is the same as NFS 2015.
Speed Cards (Those microtransaction of full payback tuning cards) have been removed.
No off road.
Graphics similar to NFS 2015.
Rain is confirmed.
Police Escape: Classic Need for Speed ??style.
Cops will be back in the open world.
There will be helicopters and everything.
Damage bars are back, so your car could end up being destroyed if you hit it too much.
Gas Stations That Fix Your Car Are Back.
Cool races will be in the game.
Speed lists will be back
+18 Game -
markknight
veterán
Én a 2015ben megjelent verziót nem csípem, a többi teljesen ok. Most Wanted 2005 és Rivals. Favoritok
-
markknight
veterán
válasz
Tottu #209687 üzenetére
Én megvettem első napon. Szerintem jó deal, elégedettek a topik lakók is. A karrier nekem nagyon bejön, a multiplayer competitive része pedig sokkal jobb lett, kevés a roncsderbis. Játékos az mindig van, ettől nem kell tartanod. Ami viszont fontos, hogy kompetitív módban csak custom kocsival tudsz menni és gyüjtögethetsz mindenféle bizbaszt amivel öltöztetheted a karaktered, új sisakot meg kocsi festést vehetsz. Jó móka, csak uncsi az összes dizájn amit kitaláltak.
Meg sok sok játékmód van benne, sokkal jobban lehet irányítani a retro autókat is. Ha nem Apexezem akkor általában mindig az F1 dübörög.
-
markknight
veterán
Most ez a Moby ez a god of war-os mindent látó fej tag vagy a varázsló egyén de más képpel? Most összezavarodtam.
-
markknight
veterán
válasz
Dr. Venkman #208693 üzenetére
Én is védtem a gammát, a sztori végéig valóban király volt a cuccos, jó érzés volt röpködni stb. Utána sok volt a bullshit misszió meg az a 50x ember akivel csak beszélgetni lehetett a városba.. hát, utána eladtam a francba. A sok-sok fika az EA-nek szólt meg a Biowarenek, mint sem a játéknak. De itt a topikban is láthatod milyen harag gyúl ha az nfsrõl vagy egy másik EA címrõl van szó. Néha bezuhan egy-egy film játék ami precízen van összerakva, játszanak kicsit az érzelmeiddel (sony exek) aztán azok a sztárok, játékélménytõl független
Ez van
-
markknight
veterán
Az előzőkkel nem volt baj, nem tudom mit vártok amúgy egy X éves címtől.. Kaptunk tuningot nem jó, kaptunk rendőröket az sem. Az utcai versenyes játékok amúgy is ritkák manapság, nem véletlenül. A rivals és a payback is bőven a játszható kategória felett van.
-
markknight
veterán
LOL
-
markknight
veterán
válasz
szallasi007 #208144 üzenetére
Alig játszanak vele, reddit közösség is kihalt. Körülbelül semmi nem változott február óta, szóval kampó lett neki
A sztori viszont jópofa, a single kampány miatt megéri egyszer kitolni én nagyon élveztem, az endgame kontent tette be a kaput.
-
markknight
veterán
válasz
Carlos Padre #207912 üzenetére
-
markknight
veterán
-
markknight
veterán
A PES-be csak az a rossz, hogy még mindig sok a kamu csapat benne, úgy meg nem sok kedve van az embernek játszani vele, legalábbis engem ez mindig taszított.
Nekem is megvan a Detroit, de sok embernek nincs, legalább kapnak fasza játékot
-
markknight
veterán
Igaz a Horizont telón végigtoltam, a Detroitot pedig még télen, de ez a hónap atom így is. WOW
-
markknight
veterán
Basszus! Detroit a havi játék!?
Katt erre a linkre: https://store.playstation.com/en-hu/grid/STORE-MSF75508-GAMESUNDER2102/1
Majd felül a menüsávból pedig a ps plusra és ezt dobja ki!
original kép: https://homer.dl.playstation.net/pr/bam-art/901/512/b91d1378-6941-47aa-83bc-9a6f410bd4bd.jpg
-
markknight
veterán
Már megint lehalt a psn
-
markknight
veterán
Bréking: Az Apple arcade támogatja az x1 és dualshock 4 controllereket 😁
-
markknight
veterán
válasz
l.skywalker #202246 üzenetére
Az igen! Már csak a malomból vagy az amőbából kéne egy film
Új hozzászólás Aktív témák
- Subaru topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nintendo Switch 2
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- PlayStation 5
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- További aktív témák...
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest