- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Carlos Padre #238007 üzenetére
Marketingnek ütős lesz.
"Megvan a ps5 hardvere.Gyengébb, mint az xbox!"
Szóval így kell elbaszni a kiépített előnyt. -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
KaitouP #237991 üzenetére
Negatív vagyok most. Nem a azért mert gyengébb, mint az Xbox.
Első gondolatom.Oda a hármoszoros előny.
Premiernél az számít, melyik az erősebb.
Az xbox.
Ezért többen fogják venni.Pedig a konzolokat a játékok adják el, de akkor is, most ezt gondolom, mert pesszimista lettem a hetekben/napokban.
Ettől függetlenül maradok Playstation arc. -
ProEvoFan
nagyúr
-
ProEvoFan
nagyúr
Gyerekeknek kell vennem pár új játékot storeon, mert ez a táv/digitális oktatás 100% hogy nem fog működni, maximum mire kifullad a járvány...
-
ProEvoFan
nagyúr
Csomó fórumon micsoda komment harc megy a PCs HZD megjelenése miatt...
Szét szedik egymást. -
ProEvoFan
nagyúr
Jön PCre a HZD. [link]
Cél, ismerkedés a PC közönséggel.Egy csali, hogy lássák miről maradnak le, ha nem vesznek Playstation konzolt.Van már neki Steames oldala is. -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
hjtz4t3wrseg #237046 üzenetére
Ááááá, dehogy.
Lvl30 után történik valami, amit spoiler miatt nem írok le.
Lvl30nál kezdődik a gear farmolás.Ahogy haladsz előre, emelkedik a tier szinted.Elvileg tier5 a legmagasabb.Minden tier szint erősebb geart kíván.Van mit csinálni, de egyedül számomra nehéz és frusztráló.Pedig kurvajó a gunplay, a fedezékrendszer kiváló és a hangulat is odabasz.
Innen vannak többen is, akik egyedül elmentek tier ötig.Szóval nem lehetetlen. -
ProEvoFan
nagyúr
Division 2
Végigvittem a storyt, meglett a lvl30, elvoltam vele mint a befőtt.Beléptem tier2be, és elfogyott a gearem hozzá.Ide kellenek már társak, mert bár random emberekkel elég jól lehetett haladni, de csak a story missziókba lehet közvetlen partyt keresni.Feladtam.Jó játék amúgy, de ez tényleg igényli a haveri partit.Egyedül ez ennyi volt.
3000 forintot megért.Igy is belement kb 30 óra szórakozás. -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
perge666 #236997 üzenetére
Fél év múlva turbina hangja lesz.
De szard le, nekem több mint három éve ilyen.
sting2Nálam szükség lenne még egy TVre.Kicsit bánom már, hogy a xf9005et nem vettem meg 243Kért....persze ha beugrik egy jó hitel akció Q70/Q80 vagy sony xg9505b-re, akkor lecsapok rá.
Viszont a logikád teljesen jó. -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
danielgalaxy #236848 üzenetére
Mind a két szolgáltató kiváló.
-
ProEvoFan
nagyúr
Plusz infó. [link]
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
bandi0000 #236570 üzenetére
Az a kétezer óra ugyan az a statikus tartalom?Mert nem mindegy.
Itthon hármunknak megvan a 2000 óra konzolozás, szóval egy év múlva kuka a 400Ks TV?
Félek megvenni.Egyszerűen nem fér bele a kézi értelemező szótáramba az, hogy vigyázni kell a tévére, de úgy, hogy nem mindegy mettől meddig mit nézek rajta.Ez számomra lol.
Mióta az oled topikot olvasom, annyira nem vagyok benne biztos, hogy cserélik neked beégés esetén.Főleg két év gyári garancia lejárta után.
A képe világbajnok.Még a legolcsóbb B9 is odabasz.
(#236572) .)
Pont ott tartok. -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
penge111 #236525 üzenetére
MMben most van kicsit drágábban Q82. [link]
Q70 is van, igaz most kicsit drágábban mint szokott. [link]
A hirdetés nem tartalmazza a biztosítás meglétét.Ezekre a TVkre kötelező a biztosítás.Nekem is a negyedik évben ment tönkre a tévém és 60K lett volna a javítás ha nincs 15Ks biztosításom. -
ProEvoFan
nagyúr
Játszik itt valaki Division 2vel?
Pár napja kezdtem el, nagyon az elején járok.
Akinek van kedve vegyen fel friend listába.
PSN id: ProEvoFan_hun -
ProEvoFan
nagyúr
-
ProEvoFan
nagyúr
Nézem ahogy a fiam játszik a Division 2vel.
Tetszik nekünk.Megveszem.
Multi cross platformos?Mert akkor PCre is megveszem és toljuk coooban. -
ProEvoFan
nagyúr
Resident Evil 2re kicsit rákattantam.Hardcore végigjátszások is megvannak.
Viszont egy trófeába megakadtam.Grim Reaper [link] Valakinek sikerül már végigvinni ezt a "The 4th Survivor" játékmódot? Nekem nem megy, hihetetlen mennyire nehéz vagy csak én vagyok a béna... -
-
ProEvoFan
nagyúr
Nekem nincs fps fétisem.Pont leszarom hogy 30/60/120fpsel hasít a játék.
A témát nem azért feszegettem, mert "csak a 60fps a király".Nagyon nem.
A véleményemet írtam le, miszerint sokan túl sokat várnak el a kövi konzoloktól, mint ahogy tették azt már a ps4/xbox one megjelenésére várva is.
Szerintem, a vége ez lesz: AAA játékoknál 4k/30-60fps, a magasabb fps szám meg indie játékok grafikai szintnél lesz meg. Az AAA játékoktól ne várjunk brutál grafikát magas fps számmal fűszerezve.Maximum fullHD/120fps.
Szóval, nem érdekel az fps szám háború, mikor PCn játszottam akkor sem foglalkoztam vele, csak a magas elvárásokra reflektáltam. -
ProEvoFan
nagyúr
Majd felébrednek.
4k30 fps.
Később, mikor kiismerik a hardvert, talán lesz AAA játékokban 4k/60 fps.
Vagy tényleg leszarják a grafikát és rámennek a magas fps számra.Remélem nem ez lesz az irány.De én bízok a sonyban, hogy megmarad konzolnak és odateszi magát az ex gyártásában, mint ahogy tette eddig is és akkor megtudjuk mekkora erő rejlik a ps5ben.Amivel egyet értek, az a "nem jelentettek még be semmi hivatalos infót" hozzáállás már kezd idegesítő lenni.
-
ProEvoFan
nagyúr
120fps? Ja, PS4es grafikával vagy low grafikán 4Kn.
-
ProEvoFan
nagyúr
💰 az úr.
Mondjuk kellemesen csalódtam amit az új CODban kitaláltak.Egyszer megvettem az alap szezonbérletet, utána ha normál ütemben játszok - nem kell elérnem a max tiert - akkor következő két szezon ergo ingyen van.További szezon is "ingyenes" lehet ha rámegyek a max tier szintre.
Mapok ingyen jönnek, erre sem kell költeni.
Ok, a sok(k) skint meg veszik, mint az állat, szóval nem fognak éhen halni. -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Steve1207 #235364 üzenetére
Ugyan így jártam a LEGO DC Super-Villainsel.....
Ha már megveszem a fullos kiadást, miért nem tölti le magától az egészet???
Érthetetlen. -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
FollowTheORI #235332 üzenetére
Nagyon agyalok rajta én is....de kurvára fosok, amit már én is túlzásnak tartok....de ez van, 400K bammeg, egy nyaralás ára...ha beég, falnak megyek.
-
ProEvoFan
nagyúr
4Ks TVn, ps4 slimel fullHDban is működik a hdr?
Vagy csak a 4k kiváltsága ps4 pron? -
ProEvoFan
nagyúr
Nem arról szólt a pletyka, hogy február 20.án esélyes a ps5 leleplezése? Holnap huszadika.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
malystryx #234644 üzenetére
Fullos csomag, benne van minden, ami Diablo 3hoz megjelent.
Nulláról indulsz, PC account nem játszik.
Nem kell hozzá Blizzard account.Telepít, játszik.
Az irányítás jobb, mint PCn.... hihetetlen, de igaz.Amíg nem próbáltam én sem hittem el.
Kurvajó, vedd meg nyugodtan. -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Peace #234404 üzenetére
Valahogy én is így gondolom.
Samsungról most rossz emlékeim vannak.Éppen szervízben van a TVm.Tegnap vittem be, még jó hogy volt rá biztosítás kötve.Minden sorban kiégetek vagy "kékesedtek" a led sorok vagy mi a fene.Szerelő szerint tipikus tipus hiba.Nyilván másik márka is tönkremehet.
Még jó hogy a Death Stranding után történt ez.Hiába kezdtem bele az RE2be, valahogy nem idegesít a játék hiánya.Erről a Death Stranding tehet.Az a játék...áh, ezt nem lehet leírni.Nagy élmény után egy még nagyobb ürességet hagy benned...utána egy darabig semmilyen játék "nem jó" vagy nem hiányzik. -
ProEvoFan
nagyúr
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Peace #234378 üzenetére
Fasza.Most be vagyok zsongva.243000 forint az MMben.(270000ft, de 10% visszajár, levásárolható, úgy is kell egy új mikro).
Persze ésszel, mert a ps5höz is kellene, és ugye abban lehet lesz hdmi 2.1....
Szóval nagy a dilemma illetve lehet hogy nincs is, mert ésszerű lenne megvárni a ps5 specifikációkat. -
ProEvoFan
nagyúr
Tudom, nem TV topik
SONY BRAVIA-55XF9005 akcióban most 270000 forint.
Elgondolkodtató.Főleg, hogy 27000 forint visszajár és elkölthető.
Valakinek van ilyen TVje? -
ProEvoFan
nagyúr
-
ProEvoFan
nagyúr
Resident Evil 2ben ez a nagy benga halhatatlan faszi izé folyamat össze vissza járkálni fog, keresve engem?Hallom a lépteit...egyfolytában...az előbb kidöntötte előttem a falat...majd be szartam b+...
Fülesen beszarás mennyire para.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
alratar #234105 üzenetére
Januárban vásároltam mobil appról, bankkártyával.Nem volt gond.
Arra figyelj, hogy honlapon/ps4 felületén ne legyen semmi a kosárban. Állítólag ettől megbolondulhat a rendszer.Valaki itt a fórumon egyszer ezért nagyon panaszkodott és csak a support tudta megoldani a problémát. -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
hombre[EU] #233995 üzenetére
A Nioh-t? Halálomat kívánod?Az nekem túl hc, nem szeretem szopatni magamat.Ha lenne benne normal nehézségi fokozat, már kijátszottam volna.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
lazioforever #233992 üzenetére
Nem gondolod túl.Jó tudni merre hány méter.
Én is be vagyok tárazva még négy játékkal, ami minimum 140 óra játékidő.Ennek ellenére a Wreckfestet ma már egyszer be majd kivettem a kosárból. -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Tdizsolt #233924 üzenetére
Igen, a Lego játékok.Itt van összes, ami ps4re megjelent.
-
ProEvoFan
nagyúr
Hmmmm.... kiszámoltam; három év + egy hónapja van ps4em.Ennyi idő alatt mennyit költöttem játékra és ps+ előfizetésre?
Havi lebontásban, 8000 forint a hobbim.Ennyi pénz megy el havonta.
Szerintem ez kur@ára nem sok.Főleg ha azt is beleszámolom, hogy mennyi ps+ játékot végigjátszottam már.
-
ProEvoFan
nagyúr
Bloodstained: Ritual of the Night
Játszik valaki ezzel?Mennyire nehéz? -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Dani82 #233343 üzenetére
Hol akadtál el a HZDben?
Ha a dinókat nem tudtad legyőzni, akkor a megoldás, hogy mindig térképezd fel a dinó gyengeségét, aszem' pirossal is jelöli mi a gyenge pontja.Azt kell lőni és hamar megfekszenek.
A másik a sok dodge.Normal fokozaton nem nehéz játék, a felétől már túl könnyű. -
ProEvoFan
nagyúr
Ha már füles.
HyperX Cloud Stinger
15-20K között szerintem teljesen hibátlan.Robbanások jól szólnak, meg úgy minden más is.Filmek alatt is hozza magát, ennyiért kiváló vétel.Bátran ajánlom, itthon kettőt is használunk. -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Carlos Padre #233172 üzenetére
Nem vagyok regisztrálva, nem tudom megnyitni.
Mi van benne? -
ProEvoFan
nagyúr
Egy hónapja a körzetünkben szarakodott az EoN.Kb két perc alatt, minimum ötször ment el az áram, majd vissza.Pont itthon voltunk, én az elsőnél kihúztam mindent, kivéve hűtő.Több bolt nem messze innen megszívta, tönkrement a hálozatuk/számítógépjük.
Szóval én nagyon ritkán rakom resetbe.
Új hozzászólás Aktív témák
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 256GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest