- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
félisten
-
30z.Samu
félisten
válasz
prokxy #143905 üzenetére
Én a januári akció óta nem vettem semmilyen játékot.
Nem is kerestem, a meglévők java részére még rá sem néztem...egyszerűen nincs rá időm.
Azt a kicsit meg ami van, elviszi a Dragon Ball.
Lehet egyedül vagyok itt, de nagyon rákaptam a játékra, megjelenés óta tolom, ha van egy kis szabadidőm. Elvétve játszogatok mással. Lehet az is közrejátszik, hogy ha van időm leülni a PS elé, akkor sincs sok kedvem agyalni feladványokon meg hogy "jajj, most merre kell menni". Fáradt vagyok hozzá, májustól kicsit másabb lesz a helyzet, akkor már több "story time" lesz. Annyi mindent kell behozni, hogy elképesztő...
Last of Us-t sem néztem még meg, pedig jó lenne végigvinni, mielőtt kijön a 2. Ott van még a Witcher 3, HZD, Resident Evil DLC-k. AC-t is elkezdtem, de félbe maradt, pedig piszok jó játék.
A közeljövőben a GoW meg a Detroit Become Human biztos vétel lesz, a többit majd később.
-
30z.Samu
félisten
válasz
szallasi007 #143849 üzenetére
Ha lenne PS4-en CS valószínűleg én is tolnám a mai napig.
-
30z.Samu
félisten
válasz
mcwolf79 #143844 üzenetére
Hehe! Nekem Dragon Ball-nál irkált a srác privát üzeneteket (mert ugye a játékon belül nem tud kommunikálni velem) miután elpicsáztam 2-1-re. Egyébként nem értettem, mert tök jó meccs volt és szerencse is kellett, hogy megverjem. Aztán idegállapotba került és elkezdett nekem spanyolul írogatni.
Válaszként csak annyit írtam, hogy Gracias, utána nem írt semmit.
Természetesen a fordítóval lefordítattam mit akar kommunikálni felém, de hát most nem állok neki szájkaratézni, mert kikapott egy játékban és nem bírja elviselni.
-
30z.Samu
félisten
válasz
danielgalaxy #143408 üzenetére
-
30z.Samu
félisten
válasz
Oposzumtoszó #143354 üzenetére
Egyébként tényleg érdekes, hogy nem férnek hozzá a videóhoz, amit Te elküldesz a Sony felé. De hát biztos mindennek megvan az oka.
-
30z.Samu
félisten
válasz
Oposzumtoszó #143350 üzenetére
Tanulságos story..ha nem akarunk 2 hónapos kálváriát a pénzünkért, akkor kapásból vegyük fel telefonnal a hibajelenséget.
-
30z.Samu
félisten
Valaki játszik még itt a Dragon Ball-al? Ma tudtam vele játszani, amióta kijött a patch, de itt valami nem volt kerek. Nekem se ment úgy, az tény, viszont ma többször elôfordult hogy pár másodperccel később adta be a támadásokat. Vagy ugye arra se volt idő, mert kihasználva “bénaságomat” támadt az ellenfél.
A patch előtt nem tapasztaltam ilyet.
-
30z.Samu
félisten
válasz
Black Dragon #142640 üzenetére
Csak panaszkodni kell rá.
Egyébként néha előfordul, hogy rosszalkodik a Store, pláne ha akció van.
-
30z.Samu
félisten
Tényleg, a Detroit Become Human is kap magyar feliratot?
(#142639) Kvelstadt:
-
30z.Samu
félisten
-
30z.Samu
félisten
válasz
Menthirist #142543 üzenetére
Használd egészséggel!
-
30z.Samu
félisten
válasz
TazLeacher #142459 üzenetére
Remélem fogunk még találkozni Drake-el, még akkor is ha korábban azt mondták vége.
-
30z.Samu
félisten
válasz
danielgalaxy #142457 üzenetére
Én legelőször a 4-et vittem végig, aztán kaptam kedvet az egész sorozathoz. Az első részben pislogtam elég rendesen, amikor először megjelentek azok az izék.
-
30z.Samu
félisten
válasz
SH4D0W2011 #142382 üzenetére
Akkor majd a Rime-ot mindenképp behúzom, mert az érdekelni fog. Köszi az infót!
-
30z.Samu
félisten
válasz
SH4D0W2011 #142380 üzenetére
Ezt jó tudni, azt hittem hogy ami bekerül, azt onnantól kezdve bármikor elérhetem.
-
30z.Samu
félisten
válasz
marilllyo #142006 üzenetére
"Én a kezdetekkor nyálcsorgással vártam minden akciót... És el is vertem egy valag pénzt olyan játékokra amiket szinte ki sem próbáltam."
Nálam is ez volt januárban, jött a nagy akció, eltapsoltam 35k-t játékokra (ami amúgy 50k lett volna).
Viszont olyanokat vásároltam, amikről biztosan tudom hogy előbb-utóbb előkapom, ha lesz rá időm. Mert most abból van elég kevés.
Tavasztól javul a helyzet és szépen lassan megnézegetem miket is vásároltam. Kapásból tudok írni 3 játékot, amit egyáltalán meg se néztem, ebből egy lemezes és még bontatlanul hever a többi között.
De pl voltak most az EA játékok akciósak, azokból pl nem vásároltam egyet sem, mert nem keltette fel egyik sem az érdeklődésem. Talán a BF 1 lett volna, de az PS vásárlásakor megvettem, viszont az áprilist várom a GOW miatt. Tavasztól lesz mit pótolni, addig szerintem játékra nem is igen fogok költeni, max akkor fogok körbenézni, ha januárihoz hasonló akció lesz. Addig a mostani játékokkal el vagyok.
A Dragon Ball-ban van valami szankció, ha az ellenfél kilép a meccsből? Erről valaki tud valamit? Tegnap este minden harmadik ember kilépett amikor úgy érezte hogy ez a meccs már elment neki.
-
30z.Samu
félisten
válasz
zzola #141479 üzenetére
Jó, de itt nincs ilyen, beteszed a kosárba és fizetsz, ennyi. Nem kell várni semmi elbírálást.
#141480) saelin: Én lehet felhívnám a supportot, hogy helló, azért fizettem..megvan a számla is róla meg minden. Még ha nem is kapom vissza, egy próbát megérne, mert a számla szerint az már az én tulajdonom.
-
30z.Samu
félisten
válasz
dinersgala #141269 üzenetére
A DiRT Rally szerintem jobb.
-
-
30z.Samu
félisten
válasz
prokxy #140875 üzenetére
Mindent én sem veszek meg day 1, de a GoW, Dragon Ball kevesek közé tartozott, aminél úgy gondoltam hogy érdemes. Sőt, PC-n előtte sose rendeltem elő semmit, mit ki nem hoz belőlem a PS...
A Far Cry 5-öt tuti nem rendelem elő, annál megvárom hogy olcsóbb legyen, vagy használtan megveszem. Vagy várok Store-on egy akciót.
De momentán annyi játékom van, hogy azokkal el vagyok egy ideig, pláne hogy a DB online része beszippantott és nem igen haladok a story játékokkal.
-
30z.Samu
félisten
-
30z.Samu
félisten
Íme a tegnapi best bunyó.
Lehet külső szemből semmi extra, de nekem nagyon tetszett.
A statot ne nézzétek, folyamatosan faragok rajta.
-
30z.Samu
félisten
Annyira áradoztok a Rime-ról, hogy lehet picit félreteszem a Dragon Ball-t és vetek rá egy pillantást.
-
30z.Samu
félisten
válasz
Zoleee83 #140813 üzenetére
Nekem anno a PS 3 controllere nem esett kézre, haverral GT 6-oztunk sokat, de mindig valami bajom volt vele. A 4-é kicsivel nagyobb a tapi pad miatt, pont annyival hogy jobban kézre essen számomra. Mondjuk ezen meg az Options és a Share gombot találom nehezen reflexből, de hát ez legyen a legnagyobb baj.
-
30z.Samu
félisten
válasz
Zoleee83 #140801 üzenetére
Őszintén szólva én nagyon f*stam először a PS-től, hogy fogok vele megbarátkozni, de december óta úgy fest egész jól kijövünk.
Első sorban azért váltottam, mert annyira megszaladtak a hardver árak, hogy egy kis számolgatás után úgy döntöttem, hogy elég volt. Egy pillanatra megfordult a fejemben a XO (mert volt 360-am, azt imádtam) is, de aztán elvetettem. Eddig nem bántam meg, az exkluzív játékok miatt már megérte, nekem az Uncharted sorozat végigjátszása egy élmény volt, egytől egyig.
-
30z.Samu
félisten
Nem tudom mi van mostanság, de a DBF-ben elkezdtem meccseket nyerni. (Kopp kopp)
-
30z.Samu
félisten
válasz
-FLY-> #140553 üzenetére
Szintén zenész, elég sokat CS-ztem, aztán ráuntam, meg tényleg nonszensz, ami ezzel a játékkal történik. A játékosok értelmesebbik része már átnyargalt a PUBG szervereire, maradtak a cheat-erek meg a 7-9 éves gyerekek. Na velük meg nincs kedvem játszani, amióta megvan a PS rá se néztem még a Steam fiókomra se. Lehet megy a PC a levesbe.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Philips NA351/00 Dupla kosaras Airfryer eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest