- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
hombre[EU]
veterán
válasz
l.skywalker #206928 üzenetére
A Square buktatta le az E3-mon
-
hombre[EU]
veterán
válasz
Carlos Padre #206819 üzenetére
Nem lesz Spider Man 2. Venom lesz
elég volt a jófiúkból
Az az érdekes,hogy senki sem tudja mit csinál a Japan Studios -
hombre[EU]
veterán
-
hombre[EU]
veterán
de az érintőképernyősök mind hamar beöregedtek, iszonyat nyögvenyelősen működve
Jobban belegondolva,akkoriban a elsō fél évben már rootolva volt mindegyikemerahurka ha selejtek akkor ok, mondjuk a folyton túlmelegedō S osztály és a signált eldobáló i6-os volt nálam a selejt szint
-
hombre[EU]
veterán
válasz
Wesder #206712 üzenetére
Nekem is több Sony volt míg nem szálltak el a árak (6-700€). Mini,ray,több Z compact mind megfeleltek számomra. Ma már nem igazán versenyképesek az árai, de nem gondolom,hogy selejteket gyártanak. Inkább egy idei Sonyt vennék mint egy 3 éves almát/kóreai flagshipet (ahogyan rengetegen csinálják) közel azonos áron...fogalmam sincs a jelenlegi mobilpiacról egyébként
-
hombre[EU]
veterán
válasz
Xaels #206610 üzenetére
A mai játékoknál szerintem már nem a grafikai szintek döntik el,hogy szép vagy sem. Azon a szinten vagyunk,hogy az art design jelenti a különbséget. Hiába van 16x élsimítás,uhd textúra,überfasza árnyékok a Wolf2-ben,ha annyira gagyi,unalmas a pálya dizájn,hogy én pl. csúnyának éltem meg
-
hombre[EU]
veterán
Nem. Kojima tweet-jébōl
-
hombre[EU]
veterán
Nem egy csúnya játék
#photo_mode
-
hombre[EU]
veterán
Jesszusmária, hát elkezdōdött a nyári szünet?!
Indie of the week - Sea of Solitude review
-
hombre[EU]
veterán
-
hombre[EU]
veterán
válasz
Rigormortiis #206319 üzenetére
Akkor lehet bespájzolom esōsebb napokra (lemezes 15€,ennyit biztosan megér). A prevgent nem kimondottan a grafikára értettem,hanem inkább a mozgás,animáció,hitbox stb ezt a videót néztem meg
Jó a szerkesztett résszel meggyōztél
-
hombre[EU]
veterán
válasz
Rigormortiis #206232 üzenetére
Jó ez a dragons dogma? Nekem ps3-mon megvolt,de nem emlékszem rá,hogy játszottam volna vele... Valaki múltkor itt említette (te?) már akkor is ránéztem,de kicsit prevgen hatása volt.
-
hombre[EU]
veterán
válasz
#42308056 #206193 üzenetére
Készek az assettek (Sport), pár új feature az enginebe (raytracing?), teljes minōségi vr support és a "storyt" már csak össze kell dobni
a többirōl az új hw gondoskodik.
A klasszikus veszel egy ócska használtautót és pimpeled, a játék végén pedig már Ferrari bajnokság a 488 GTE EVO-val én mindenképpen visszahoznám
Szerk.: azért nem olyan pici a PD, 150-200 ember. A Sport pedig egy kompetitív online játék, 10 év után is lesz javítani való -
hombre[EU]
veterán
Készül az új GranTurismo
“The first thing that’s going to be affected by more power is VR,” says YamauchiJóó
-
-
hombre[EU]
veterán
válasz
#42308056 #206131 üzenetére
A féktáv elején (mikor legnagyobb leszorítóerō) használod a teljes fékerōt és utána folyamatosan veszel vissza belōle (ahogy csökken a df). Minél intenzívebb a lassulás annál inkább eltolod a hátsó tengely felé a fékerōelosztást,magadnak kell kitapasztalni mi az optimális. Figyelj a motorfékre,ha túl gyors a leváltás blokkolhat szintén a kerék. Elōször gyakorold ezt, fék nélkül fordulj be, majd késōbb lehet fékkel próbálgatni a trail braking-et
-
hombre[EU]
veterán
nem,nem volt. ezen hangosan felröhögtem
wesder errōl tudok
-
hombre[EU]
veterán
-
hombre[EU]
veterán
Akkor ki kell verni, meg kell mutatni,hogy a nyomorult newdawn árán kapsz egy inside-ot
túl idealista,i know
(#206003) Gebriel én csak a saját környezetembōl tudok kiindulni és sokan az accountomon keresztül jutottak hozzá a felsorolt címekhez, mert ebben a hónapban 20€ volt a Wolf2, a másikban szintén egy generic AAA volt akciós és mindig valamit találtak az indiek helyett. Utána elkezdtek ōk is böngészni/vásárolni
-
hombre[EU]
veterán
Sokan nem fognak velem egyetérteni
egyébként sem releváns a véleményem,mert nem vagyok ps+ elōfizetō, de szerintem ezt a "platformot" hosszútávon hasznosabb lenne kihasználni az indiek reklámozására/felfuttatására. Celeste, A Hat in Time,Dead Cells,Inside...ezekbōl alig fogy ps4-en pedig rettentōen tehetséges,kreatív emberek munkái és lehet,hogy rá kell "kényszeríteni" (picit seggbe rúgni) az embereket,hogy megismerjék és naggyá tegyék ezeket a stúdiókat. Moon Studios megvan?
A Detroit kapott egy giga marketinget és húsz dollárért hozzávágják az emberhez akcióban. Elōbb utóbb mindenki játszott volna vele,aki akartmost azért sírok,mert detroit jött? -
hombre[EU]
veterán
semmi,csak gyorsan beleolvasva találtam egykét kritikát olyanoktól,akik szerintem még az alapfogalmakkal sincsenek tisztában, kezdve a Wisemen's Committee,ShadowMosesIncident,foxhound,cobra unit...ha már gyūrūk ura akkor tolkien munkásságát sem egy hobbit trailer után illene minōsítenie bárkinek
Most már mindenki kussolhat az év végéig, mondta a Sony
Jelen pillanatban 70€ a Detroit
-
hombre[EU]
veterán
Micsoda Kojima-MGS vita történt itt?
Se a karakterekrōl,se a lore-ról nem esett szó...hmm biztos véletlen
-
hombre[EU]
veterán
Apropó GoW. Számomra ennek a generációnak a pillanata volt heavy spoiler
A legtöbb játék 1 vagy 2 húrt penget meg az emberben, itt mindegyiken egyszerre játszottak. nem túlzok,ha azt mondom kirántottak az idōsíkomból -
hombre[EU]
veterán
válasz
Zolibacsi88 #205803 üzenetére
Insomniac mellett a Remedy a második a kosárban
már csak a FromSoftware hiányzik
-
hombre[EU]
veterán
Shoppingolni indul a Sony
Szerintem az Insomniac már a kosárban -
hombre[EU]
veterán
ITT az eredeti wallstreetjournal cikk a ps5-rōl.
-
hombre[EU]
veterán
válasz
Carlos Padre #205656 üzenetére
A legjobb biznisz lett volna
a Sonynak
Mennyire hiányzik a weird vagy bármilyen humor a videójátékokból édesistenem, még azt is dekára mérik. Ok a SouthPark rendben volt -
hombre[EU]
veterán
válasz
Carlos Padre #205654 üzenetére
f*ckyea glip glops
Erre gurítunk egy gulden draakot -
hombre[EU]
veterán
-
-
hombre[EU]
veterán
válasz
alratar #205628 üzenetére
Csalóka a dolog,mert vannak játékok ahol megfelezed a töltési idōt (MHW) és rengeteg játék van,ahol csak 20-30%-kal csökken ami minden csak nem jelentōs gyorsulás. Ha csinálnánk egy 100 játékból álló tesztet biztos vagyok benne,hogy átlagban nem lenne meg az 50% gyorsulás sem. Van egy fix bandwidth cap a rendszerben a multitasking miatt
-
hombre[EU]
veterán
válasz
zozika84 #205605 üzenetére
Vagy továbbviszik,vagy bevezetik a BLOCKCHAIN-BASED DIGITAL RIGHTS MANAGEMENT, digitális tartalmak kölcsönzését (eladását is?). Vagy lesz mindkettō
-
hombre[EU]
veterán
-
hombre[EU]
veterán
válasz
Petya2900XT #205381 üzenetére
Felejtsd el a tflops-ot
már nem számít egyáltalán
-
hombre[EU]
veterán
Jó lesz ez persze, hozza a kötelezō elōrelépést.
De a game changer itt a zen2 lesz, ami a "motorháztetō" alatt fog mūködni. egy ilyen npc density? -
hombre[EU]
veterán
válasz
Carlos Padre #205341 üzenetére
Csutkára volt tekerve az a Gonzalo
ha nerfelik (doboz,hūtés,fogyasztás) vega56 szintre még az is kellemes teljesítmény
-
hombre[EU]
veterán
Jó kis olvasmány: The Human Cost of Call of Duty: Black Ops 4
-
hombre[EU]
veterán
-
hombre[EU]
veterán
Ha valaki szereti a point&click játékokat az nézzen rá a DeponiaCollection-re most 25% off (29.99€)
-
hombre[EU]
veterán
válasz
Carlos Padre #205238 üzenetére
nice trolling mate
-
hombre[EU]
veterán
válasz
Xaels #205146 üzenetére
Constant screen tearing pulls you out of the experience, the frame rate struggles to hit 30 frames-per-second with dips all over the place, and hitches can pause the game entirely for a second or two. Pushsquare
Days gone után tökéletesNem hangzik rosszul, jó kis 15-20ó Lovecraft horror, az elōzō úgyis kimaradt ezzel majd pótolom
-
hombre[EU]
veterán
válasz
Carlos Padre #205125 üzenetére
Nehogy az legyen a vége,hogy a játékon belül megszūnik a loading screen, de az indítása elōtt hddrōl fogja ssdbe tölteni
(persze 500gb-ban 3 gamet simán tárolhatsz)
-
hombre[EU]
veterán
válasz
Scholes9 #205044 üzenetére
Sokan meg az új Zeldát
nagyon jó játék, megérdemelt abban az évben minden elismerést, de ha 5-6-7 kritérium alapján pontozunk egy játékot akkor a BoTW a AAA gamek krémjétōl nem egyben-kettōben messze elmarad. Nem egy Ocarina of Time, az a játék a maga korában...mindent vitt,ott nem volt kérdés
-
-
hombre[EU]
veterán
válasz
Xaels #204706 üzenetére
Én is valószínūleg splitscreenben fogom játszani ,de akkor sem értem miért veszti el a feelinget online teamspeakkel (akárhogyishívjákmanapság) ? Mivel különb egy battlefield vagy rocketleague online,mint ez?
A singleplayer módja pedig sokkal tartalmasabb,mint az utóbbi 1-2 év coop-multi gameké,mert legalább van, sōt tartalmasabb mint egy Rage2 (ha 100%-ra mész) -
hombre[EU]
veterán
-
hombre[EU]
veterán
válasz
Wesder #204582 üzenetére
Nem bántani akartam az ac-t, én a qa-ról beszéltem. Az,hogy textúra bug,küldetésekben bug stb az oké,mert lehetetlen tökéletesre ekkora mennyiséget. De a játék 1mp lipsync delay-jel indul
senki sem indította el? Vagy az originst nem lehet 1 órát játszani lefagyás nélkül? Ezek nem kis bugok. Az odyssey hiába csak 2 év, ha dolgozott rajta 500 ember, ugyanott vagy
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Posta, csomagküldés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xbox Series X|S
- BestBuy topik
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest