- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Pubilol #162335 üzenetére
Engem eléggé kiakasztott az utolsó rész, már csak interaktív mozi volt szinte semmi több, a gombnyomkodós részek is kb szellemi fogyatékos szintet ütötték szerintem, de ha másodszor tolod akkor gondolom ismered már
Maga sztori amúgy jó volt abban is, élveztem ettől függetlenül, csak nehezen tudtam ezt a dolgot hova tenni.
Ettől függetlenül én is előrendeltem a 3. részt , mert imádom. -
válasz
marilllyo #160261 üzenetére
Nem gond, megértem én ezt is.
ÉN mindegyik résszel játszottam elég sokat. BO 3 ban 2200 órám van, WW2 ben kb 1600. IW- .. na az számomra hatalmas bukta volt a multija miatt, de ott meg szerintem az egyik legjobb Sci-fi singleplayrt dobták oda nekünk az egyik legrosszabb multival meghintve
ÉN szeretem COD játékokat mert kikapcsolódtat, tudsz egyedül is benne játszani, nincs szükség feltétlenül csapattársakra hozzá. Mész darálsz, élvezed. Próbáltam én mindent. BF ,Ow,( na ne)Warface, Destiny, Titanfall satöbbi. Mindegyik pár órás kaland volt és elengedtem.Ma már ciki felvállalni a COD játékokat sajnos sok embernek,mintha BF vagy OW annyival intelligensebb lenne ( lószart) mégis 20 millát eladtak belőle összesen és nagyrészt ezen játékosok aktívak is . ZOmbi mód eszméletlenül jó, WW2-t tömik tele tartalommal, vannak küldetés alapú pályák is, jók a fegyverek. Ami szörnyű az a Host minősége.nagyon erősen gondolkodok azon, hogy az új COD lesz az első amit PS4 re veszek meg, mert mérföldekkel jobb a host minősége, működik a report rendszer, kevesebb a cheater és sokkal több az aktív játékos.
Viszont ott az a fránya kontroller és az hogy imádom az egereimet plusz az hogy .LnB állandóan sír, hogy tanítsam meg lőni és pontosan célozni. -
válasz
ProEvoFan #160249 üzenetére
42 euro, én PC re veszem.Ha olyan lesz, mint a BO3 akkor az egyik legjobb lesz
marilllyo: hagyjuk ezeket az előítéletes és már sablonosnak nevezhető beszólásokat, No offense tényleg, csak ezt nagyon uncsi sok laikustól olvasni minden hír alatt . Félve tettem fel a kérdést is, mert gondoltam, hogy ilyen beszólások fognak jönni. Peace.
-
válasz
pulyka jocó #160242 üzenetére
na ez jó hír! Már nagyon várom!
-
Srácok valaki próbálta már a BO4. részét ? vélemény ?
-
Srácok/ csajok ismertek olyan boltot , ahol megbízhatóan megcsinálják jó minőségben, nem gagyi anyaggal a Pro újrapasztázását? Esetleg postai úton is elküldhetem nekik a gépet? ( Székesfehérvár mellett lakom)
-
válasz
Carvus #159997 üzenetére
Én is így voltam az első résszel. Nekem a 2. rész nem jött be annyira. A közepétől indult be, de abban is rengeteg harc van.. Nálam 3 . rész vitte a prímet. Most tartok a 4. rész végén és a grafika ámulatba ejtő, néha csak ámulok rajt.Nagyon jó játék, de nekem a 3. mégis jobban bejött eddig,a kellően intelligens fejtörők miatt és a megfelelő harc- ugrálás- fejtörők aránya miatt. Ja és itt is( 4. rész) a közepétől, amikor egy régi társsal nyomulsz végre, na onnan indult be számomra. Remélem ez nem volt túl nagy spoiler.
Egyébként most már 2 hónapja csak UC val tolom és hogy őszinte legyek nagyon fog hiányozni, ha a végére érek. Igazi szórakoztató kalandjáték volt mindegyik rész. Könnyed kikapcsolódás magas színvonalon.izd6583sawoe(#160067): +1
-
Tegnap UC4 alatt szokásos indítás után pár másodpercre elsötétült a képernyő és.... nem akart visszajönni a kép. Újraindítás után ok volt minden,de eddig ezt nem csinálta még soha. általában 15-20 másodpercre a játék elindítása után be szokott jönni ez a pár másodperces elsötétedés, de hát tegnap azért rám jött az agybaj.
-
Srácok, valaki lezúzta már a Naruto részeket ? mert most benne vannak a Summer sale-ben és nem tudom melyiket vegyem előbb vagy hogy van ez hogy melyik tartalmazhatja az előző részeket , mert nincs odaírva , hogy Bundle, Ennyi része lenne?
-
válasz
mcwolf79 #158834 üzenetére
Hát US storeban azért durva akciók szoktak lenni most is, inkább már be sem lépek abba az accountomba. Pedig a régi ismerősök ott vannak,de felhúzom magam, hogy 5 dolcsiért milyen játékokat tömnek be. Például múltkor TLOU is annyiért volt náluk, nálunk akkor volt 3990 Ft.
-
válasz
mike1334 #158798 üzenetére
nem tudom ez szubjektív vélemény,mert itt többen írták, hogy nekik a 2. rész a kedvencük. Nekem az nem jött be annyira sőt.DE viszont így minden sokkal jobban átjön a 3. részben, mindenképpen ajánlom, hogy told végig az összes részt.
ja és közben folyamatosan írja ki, hogy miben hol döntöttem meg .LnB rekodjait, HS szám, megölt ellenfelek satöbbi, így megerősítést kaptam arról, mekkora ász vagyok.
Bocsánat elfelejtettem szerkeszteni, így új komment lett.
-
válasz
lugosi #158788 üzenetére
Nem befolyásolja, általában Német és angol hosttal tolja be alád a szervereket itthon.
A két gép közül azt vedd amelyiket megszoktad szerintem. Ha eddig PS joyhoz voltál szokva akkor ne válts boxra, ha meg esetleg zavar a hangja, vagy esetleg valakit a közeledben, esetleg akkor viszont a boxot vedd meg.
PS4 en többen tolják 11 millió vs 7 millió az arány,de ez nem jelent semmit, mert boxon is fullon van a lobby.
Helyedben a múltadra ( Ps joy ismerete és megszokása) való tekintettel inkább a PS-t venném. -
Végére értem az Uncharted 3. részének és azt kell hogy mondjam , ez baromi jó volt ! Nekem sokkal jobban tetszett , mint a 2. rész. Nehezebbek voltak a feladványok, változatosak a helyszínek, értelmesebbek az ellenfelek és a párbeszédek. Ezzel kellett volna kezdenem
-
válasz
Teszla_ #158377 üzenetére
Nagyon fain játék, sokszor csak ámulok mennyire együtt van és milyen gyönyörű.
AZ egész játékot sajnos méltatlanul mellőzik, nem sláger ,de ha teheted ne hagyd ki mert mind a látvány a sztori, az atmoszféra nagyon egyben van Igazi Fargo projektEléggé avittas angol tudásommal is azt mondom,hogy ezt összerakták!
Ami talán hátrány, hogy a harc rohadt nehéz tud lenni és frusztráló, elég nehezen szoktam meg benne, de pár óra játék alatt, már kezdtem ráérezni. Na akkor hagytam abba
Nekem sajnos idő nincs mostanában rá, de tervbe van , hogy ha kivégeztem minden exkluzívot akkor teljes erővel neki fekszek.
Ha megveszed és játszol vele ossz meg infókat róla, spoiler gombbal, neked mennyire jön be. -
válasz
ProEvoFan #157832 üzenetére
csak jó tanácsként mondom, hogy a HDR támogatáson kívül tartsd szem előtt az inputlagot is.
LG elég jól bánik a HDR 10 tartalmakkal már olcsóbb tvkben is és az egyik legjobb Iputlagot tudja nyújtani de például a samsung 6000 szériája is HDR10 VA panel és ez mellé 18 ms inputlagot tol, ami szerintem kiváló konzolhoz és remek képminőséget ad.,de elég drága, olyan 220 K körül van 55" méretben.(Samsung UE55MU6400 ) és itt persze felmerül a kérdés mekkora összegben és méretben gondolkozol.
Persze nem vagyok szakértő ez csak személyes vélemény. Én nagyon észrevettem sajnos, amikor megvettem a mostani tv-t , hogy megnőtt a latency, hiába lett jobb a képminőség. -
válasz
lazioforever #157796 üzenetére
Na ezt örömmel olvasom.
A 2.részt úgy a 40 % körül majdnem feladtam, mert érdektelen kezdett lenni,de aztán kialakult a ritmusa meg az egész összeállt, végére meg már tetszett, élveztem frankón.
-
válasz
saelin #157781 üzenetére
Én kb egy éve azon játszottam végig először a TLOU-t és a Beyondot. Érezhető volt a lag,de játszható, élvezhető volt ezekkel a játékokkal,de mással nem igen próbáltam, meg hát PS4 után nem kezdeném el újra azon tolni.
Más:
Végéra értem az UC2. részének. A közepétől tényleg jó lett, adta a játék,élvezetes kis kaland lövölde volt remek megvalósítással.
Elindítottam a 3. részt, még csak az első pár percet toltam ( kocsmai verekedés) de élesebbnek tűnnek a textúrák, szebbnek néz ki egy árnyalatnyival. -
válasz
danielgalaxy #157741 üzenetére
Igazából ha BF1 játékot próbáltad vagy játszottál vele akkor kb egy skinnel lesz dolgod, persze nagyon erősen túlozva.
A hangok frenetikusak, a játék nem túl nehéz,de egyre kevesebb játékos van és néha nagyon sült halak. -
válasz
danielgalaxy #157739 üzenetére
Néha én is előfordulok vele, ha a BF re gondolsz.
-
válasz
Tyler Durden #157644 üzenetére
-
válasz
Def26 #157617 üzenetére
na hát ilyen gond nincs PC-n a COd alatt... KB küldhetnél virágot is az aimbottereknek annyira veszik komolyan a report rendszert ott. Itt meg működik, frankón megy a kettős mérce ahogy látom. Még anno egy orosz játékostársam mondta, hogy őket 2 report után már tolják is BANra mert hát az orosz = cheater. am sztem is amúgy
Dedikált szerverekkel ez elkerülhető lenne egyébként, de szerintem az már soha nem lesz, sajnos.
-
nem játszottam még GOW semelyik részével és most akciós a 3 remastered ,meg is vettem. Van a mostani új rész és ez között másik GOW?
-
válasz
Jigoku #157505 üzenetére
"Annyi, hogy ne úgy ülj le játszani, hogy a trilógiát akarod überelni"
na igen itt a gond,hogy ez nagy elvárásnak számítana? Még a 3. résznek sem sikerült a 2. részt. Pedig ezt kellene manapság hoznia a folytatásoknak. Jelenleg ez Ps vagy úgy általában konzol exkluzív vonalon kívül nem igen sikerül egy nevesebb multiplatform játéknak sem...
"csak a szokásos "rühelljük az EA-t"-hiszti "
nem egyáltalán nem.( biztos van ilyen is ez tény.) Én és több rajongói bajtársam kifejezetten leszarjuk ki adja ki a játékot , nem számít semmi más és az csalódás volt. Kár ráhúzni mindent erre.Ettől függetlenül örülök , hogy neked tetszett, de nem vagyunk egyformák és bizony nem mindenki gondolja ezt így mint te, a hiszti szériát félre téve sem. és rájuk húzva az általad nevezett jelzőket sem.
-
Mondtam neked én, hogy a top 5 ben benne van.
Zoey befejezés talán a legjobban jellemző az egész történetre szerintem, bár egy kicsit rózsaszín nekem,de nagyon rendben van.
jelenlegi toplistám a LOU, BTS,GOW, és megjött Crash rókaúr végre, szóval most pár napra belemélyedek abba
-
válasz
Tyler Durden #156976 üzenetére
Mi mást írhatnék az avatarommal : Crash Bandicoot !
Ha oldalnézetes akkor Unravel -
válasz
30z.Samu #156944 üzenetére
Kicsit visszatérve a múltkori Uncharted játékra és a véleményemre. Ugye a 2. részt nyomom most és írtam , hogy elég egysíkú.
Na azóta letoltam 3-4 pályát / chaptert( Nepálban tolom most) és kezd egyre jobban tetszeni, igazad volt abban, hogy majd később megmutatja magát. -
válasz
slloyd #156797 üzenetére
na ja kicsit hátrányba voltunka kontrolleresek ellen PC-n.
Ez abszolút a te tudásodnak és skillednek volt köszönhető mester... ja nem...[link] Ezért vagy " jó" COD ban és szar más FPS ben.marilllyo (#156822) : még nem,de holnap megyünk , Limp Bizkit és Hollywood Undead
-
COD arra jó amire. Nem akar több lenni mint ami ezt szeretni kell benne. menni kell oszt lőni, kikapcsolódást nyújt pihentet, egy fáradt nap után.Talán az utolsó olyan játék amiben kellenek még reflexek lőni,de egyébként hogy őszinte legyek egy kalap .. már az összes ilyen jellegű FPS PC-n.OW.t mikor megvettem, csak néztem, hogy ne már, gyerekek én Quake-n nőttem fel. 20 percet játszottam vele 15 K ért, életem üzlete volt.
-
válasz
ldave #156432 üzenetére
2 hét ban-t kapsz most, sajnálom .
1997 ben vettem az első Ps1 gépemet egy pécsi panellakás hátsó szobájából.
Első nap nem volt hozzá még memóriakártyám, és a Resident Evil -t úgy játszottam végig, hogy ahol éppen tartottam ott hagytam a gépet, majd elmentem reggel dolgozni és másnap délután onnan tudtam folytatni. szerintem 72 órán át nem volt kikapcsolva.és 3 nap alatt kb 4 órát aludtam.A mai napig működőképes egyébként, egyszer kellett benne olvasófejet cseréltetnem.Azóta minden volt, kivéve ps3.Ps2 gépemet első nap vettem megjelenéskor a konzolstúdióban 165 ezer forintért( ebben volt még egy plusz joy) áruhitelre, mert 27 ezert forintot kerestem
Kb ez olyan, mintha most vennék egy másfél milliós gépet magamnak
Keldor papa : de az sajnos,de amíg engem leköt addig kitart és betegesen vonzódom a drága egérpadokhoz és egerekhez sajnos.
kb 8 hónapot szánok egy egy ilyen multira, aztán részemről kifújt. Talán Dirty Bomb Pc-n volt az egyetlen újabb( 2010 utáni) játék amire rászántam majdnem 2400 órát és 3 évet az életemből. Régen Enemy terrtitoryt 10 éven át toltam -
válasz
#20844032 #156426 üzenetére
Volt más ezer játék amit játszottam és most jutottam el addig, hogy a PS4 re is tudjak költeni, szánni pénzt / időt. PC is van ugyan úgy.
30 éve vannak konzoljaim, jelenleg is 14 darabbal rendelkezem igaz nagy része retro ( Gamecube, Dreamcast, WII, N64 ,Megardrive) De a mostani genből is meg van mind ( Switch, Ps4, One )
Egyszerűen úgy voltam vele, hogy ráérek egyszerre, mert LOU-t végigtoltam anno PSNow segítségével Steamlinkkel Tv-n ugyan úgy, az érdekelt a legjobban, meg Beyond.
PC marad az örök szerelem, ha jön az új COD akkor hanyagolom a konzolt megint.Addig meg megy a pótlás.
-
válasz
nemorino #156417 üzenetére
Grafikailag mindképpen látok fejlődést, tényleg előrelépés,ND től nem is várok mást.
Másban egyenlőre nem,de még eléggé az elején tartok. ( azt hiszem a 7. szakasznál,járok)
Nekem az első rész tetszett, mert nem akart több lenni mint ami,kikapcsolt szórakoztatott. ( ezért szeretem a COD -ot is, olvasod . LnB) Itt egy kicsit erőltetettnek gondolom a szövegeket és a dramaturgiát is, ilyen film+ szintűnek látom. Amit leírtál az alapján a 4. rész nekem tetszeni fog
-
válasz
Gery9112 #156411 üzenetére
Hát a múzeumban az elején, mikor a lámpásért kell betörni, konkrétan ennél hülyébb őröket még egy játékban sem láttam, pedig normál fokozaton tolom. Nehezen hittem el, hogy ezt komolyan gondolják.
Kojima ezelőtt 20 éve ennél előrébb tartott az MGS ben az AI színvonalában.
Eléggé sablonos, az egész, olyan B kategóriás. DE persze nem vagyunk egyformák, csak egy vélemény , sajnos kilógok a sorból.Köszi, akkor azt is megveszem azért, hogy teljes legyen.
Zoleee83 : Köszi, ettől féltem. Nem biztos, hogy lesz erőm eljutni a 4. részig, pedig arról ódákat zengenek. Én ezt is eléggé unom most sajnos.
-
-
Én úgy is végigtoltam, szerintem jobb volt kronológiailag helyes sorrendben letolni. Aztán nem tudom, hogy elsőre így játszottam volna akkor is ezt gondolnám e, mert ott az eleje viszont nagyon ütött az ugrálós kezdéssel.
Végigtoltad az Uncharted első részeit? Csak nekem nem jön be a 2. rész? Kicsit erőltetett az elsőhöz képest valahogy. Meg elég sok technikai hibát találok benne a béna ellenfelekről nem is beszélve. Remélem a 3-4 jobb lesz. Eddig csalódás, bár kb. a felénél se tarthatok.
-
válasz
koncsik #156171 üzenetére
ott még nem megy a ventilátor annyira, lehet hozzá köze, ha nincs megfelelő levegő áramlás.. Gondolom a GPU-t nézi a ventilátor szabályzásnál. Játék közben azért megy a venti is rendesen. Már ha valóban ez a gond.
Én is erre gondoltam egyébként, anno az Onkyo erősítőm HDMI panelja is hasonló tünetekkel adta meg magát, filmnézés közben többször elment a kép több másodpercre is. Csak mondjuk ott a hang is itt viszont a hang megy az elsötétedés alatt, pedig szintén aza HDMI viszi át a jelet, szóval ezért még sem ugyan az, illetve különösebb
-
válasz
ProEvoFan #156163 üzenetére
Szerintem is az volt az egyik legjobb pálya és jelenet benne, de az utána lévő utcán koldulok és csövezek rész annyira nem jött be. Főleg a szülő nő és a közte kialakult mélynek beállított kapcsolatot nem értem, hogy a végkifejletben is választható lenne, hogy mellé szegődjön. Azt egy kicsit eltolták szerintem, leült ott a játék, de egyébként nagyon szerettem, az egyik kedvenc.A magyar felirat pedig külön plusz pont. -
-
-
válasz
30z.Samu #155888 üzenetére
Szerintem eszméletlenül intelligensen megvalósított, maximálisan az érzelmekre és a fantáziára ható játék volt, teljesen letaglózott a hangulata és a sztori. Nálunk együtt izgultuk asszonnyal végig és a végén itt ült mellettem és könnyezett. Én nem me' kemény vagyok. Persze gyorsan sietnem kellett utána a fürdőbe, mert dolgom volt.
nagyon emlékeztet a régi PS2 -re megjelent Ico játékra, ami hatalmas kedvenc volt nálam.
-
válasz
sultansmith #155319 üzenetére
Igen én a LOTR blurayt most néztem rajt végig. Nem volt rossz élmény
-
válasz
SH4D0W2011 #155302 üzenetére
Ah ez jó hír , akkor kipróbálom , hogy megy kontrollerrel. Köszi!
-
válasz
Crytek #155123 üzenetére
Fake emailt- PSN fiókot kell rá regisztrálni/ létrehozni a meglévő magyar PSN fiókkal nem fog működni, Angol( UK) fiókot kell regisztrálni a PSN rendszerébe.oriic cikkében elég szépen le van írva minden amit linkeltem én is és .LnB feljebb.
Angol címmel csináltam egyébként. neten találhatsz hozzá segítséget, ami kreálhat neked létező angol címet,de ezt inkább nem fejtem ki itt.
Egyedül a kártyánál kell, amit megadsz, hogy dombornyomott és Visa alapú legyen, vagy Mastercard. A Maestro-t nem fogadja el. Paypal sem akart működni vele.
Én csináltam egy új gmailos email címet is hozzá. Szóval minden független a használatba lévő magyar PSN fiókomtól. -
válasz
#95558144 #155043 üzenetére
nem akarok ebbe a vitába beleszálni, de egyetértek veled.
Nekem mindegyik gép van, Ps4 pro is és Xbox One is ( nem x)
Ha crossplatfrom címekkel szeretnék játszani, mint COD , BF satöbbi akkor csak a boxot venném, mert halk, gyors, remek kis masina, ráadásul bejön az irányító is nagyon, meg hát van esély az egérre is náluk. Exkluzívok miatt meg a PS 4 . Mindkettő jó gép hardverileg de felépítésben hűtésben satöbbi szerintem box igényesebb. Elég nehezen szoktam hozzá a rakéta hűtéshez. Játékok terén meg Ps jobb. Én sem akarom most eladni Boxot, mert GOW, és Halo eléggé várós. PS4 pro meg nagyon megérte az árát, mert néha csak keresem az államat meg jön a Last of US 2. !!! -
Én megvettem most akcióban ( 2,5 K azt hiszem) tegnap játszottam vele én is,de nálam nem volt kiemelt inputlag ,smooth volt minden vele.
Egyébként jobb, mint vártam maga a játék.Más:
Teljesen rákattant az egész család ( még asszony is) Frantics-ra , olyan parti meccseket nyomunk vele, hogy üvöltözés meg minden van. Szenzációs játék, igazi Nintendo feeling, imádjuk., A szinkrontól meg teljesen lehaltunk, azt hittem csak felirat magyar.
Szóval le a kalappal a Playlink játékmód előtt.Talala: nagyon szuper , hogy ezt belinkellted, már el is küldtem rá a rendelést ! végre! Köszi!
-
válasz
Carlos Padre #151957 üzenetére
Az a gond, hogy így is túlhúzom a célzásnál a célkeresztet, főleg vertikális irányba. Már ott próbáltam lejjebb venni, de hát az első meccs statom valami 1-14 ott is az az egy szerencsétlen pont elém esett le amikor lőttem
AHhoz képest hogy Pc-n 40 % körüli acc-om van COD ban
Elég kétségbeejtő,de remélem belejövök. -
válasz
prokxy #151950 üzenetére
Uh nem hinném mert az US fiókomon vannak fent páran,a magyarnál csak .LnB van fent,de ha gondolod szívesen felveszlek vagy fordítva. Wijberto a nickem.Eddig csak single játszottam az exkluzívokkal.
Még annyi, hogy ez a kínai írásjelek az EAccountos bejelétkezésnél micsodák? Biztos volt már erre kérdés, csak mondom ha már itt vagymegoldódott, köszi !
-
Ettől függetlenül Microsoftnál ingyen átregisztráltam az Angol regemet magyarra minden gond nélkül
Srácok aki esetleg már régóta multizik konzolon vagy PC ről jött át rá, attól kérdeznék.Van valami alapvető beállítás online multinál a kontrollernél, amit ne hagyjak ki, vagy próbáljam az alapkiosztást , érzékenységet mondjuk BF1 alatt?
nem tudom , hogy ennyire balf@sz vagyok csak ( valószínű) vagy valamit állítanom kellene. Első online FPS napjaimat töltöm a PS4 kontrollerével. -
válasz
Lackooo84 #149285 üzenetére
És ebben mi a titok? hogy "lenne"? Én azt írtam nem lehetne ?
Az első szériák ahogy fentebb seniman [link]le is írta szépen,plusz hardverrel voltak a ps2 játékokra felkészítve és utána emulálással akarták vagy nem akarták megoldani.
Egyébként én örülnék, ha lenne a jövőben érkező gépekben,de csak akkor, ha ez nem követel hardveres áldozatot, limitációt, satöbbi.
Valószínűleg azért a PS5 ha marad a mostani hardveres alapokon, akkor meg tudják oldani , ha akarják, de eléggé teszt jellegűnek tűnik nekem a Ps Now felületén az a pár Ps4 játék. -
válasz
Bogyi007 #149277 üzenetére
Utoljára PS2-PS1 volt kompatibilis, PS3 ból az első FAT példányok aztán kivették abból is. Ps4 ben benne sem volt.. Igazából több generáció nem volt kompatibilis visszafele, mint amennyi igen, ha a PS3 FAT verziótól elvonatkoztatunk, ahol ezt külön hardverrel oldották meg,de maga az alap hardver szintén nem volt kompatibilis a Ps2 játékokkal.
Szerintem nem lenne gond az, ha merőben új hardverekkel dolgoznának, letéve a vissza fele kompatibilitást, mert kevésbé lenne megkötve a kezük, plusz ha jól tudom van nekik egy baromi drágán megvett felhős rendszerük, amin már most elérhető pár Ps4 játék. Valószínűleg 3-4 év alatt egyre több lesz rajt, mire kijön a PS5 és amiből nem akarnak remastered pénzt keresni, azt oda feltolják és arra mutogatnak majd annak aki kíván játszani velük. Persze jó lenne ha hivatalosan elérhetővé tennék mindenhol, meg az árával is kezdhetnének valamit...
-
Kicsit reálisabb értékelés a DBH demóról.
A demóban maga a játékidő kb 35 percig tartott 3 befejezéssel nekem.A magyar fordítás számomra szuper, nem igazán találkoztam erőltetett kifejezésekkel, öröm volt olvasni minden sort.
Grafika elég statikus, de viszont nagyon szép és kidolgozott, főleg az arcok.Pro hamar rakéta üzemmódba váltott sajnos.
Irányítás kicsit erőltetett ,az analóg karok húzkodása és félkörben elfordítása egy egy parancshoz számomra időhúzás, csak úgy mint az, szóval ez nekem időhúzásnak tűnik és nem képvisel hozzá adott értéket. Így könnyen meg lehet a 30 óra játékidő, de szerintem az érdemi játékidő ebből a harmada lesz. A többi az adott szakasz végigszenvedése, hogy a végén újra hozhass más döntést.( ami kérdőjeles, hogy a végén valóban más lesz a szakasz befejezése, miután ezt újra és újra megcsinálod.)hogy a többszöri befejezéshez újra át kell nézni a kislány szobáját, meg kell vizsgálni újra a nyomokat a táskát a 2 hullát,visszajátszani, hiába csináltad meg már és rekonstruáltad 100 % ra. előtte 3 x.
Szóval én kivárok egy jó akcióra, 21 K-t nem ér nekem a jelenlegi felállás szerint. -
Beyond nagyon nagyon szuper . Én 3990 ért vettem, múltkori akcióban a collectiont. Nem pénz érte, minden percét megérte amit eltöltöttem vele. hasonlóan egyedi és különleges élmény, mint a LOU csak máshogy mert persze más stílus.Asszony végigülte velem, pedig ez nagy szó, mert annyira érdekelte a történet, hogy nem tudtam nélküle játszani, csak amikor ráért és odaült ő is .
-
Épp most valami csoda folytán megmaradtam a tv előtt egy film miatt , az a címe, hogy Az út. Régen láttam már, csak valamiért elfelejtettem, és most eléggé lesokkolt, valami eszméletlen jó film.
Na szóval az emlékeztetett sok dologban a LOU -ra, csak a film több dologban azért sokkal mélyebb volt , meg hát ugye Apa-Fia.
Ettől függetlenül soha nem gondoltam volna, hogy egyszer azt kívánom, hogy filmkészítők nézzék már meg ezt a játékot, vagy ezta filmet, hogy kellene egy posztapokaliptikus világban egy sztorit és drámát megalkotni, végigvinni. Ezzel most a TWD re célzok úgy kb az 5-6. évadtól mert nagyon elcseszték.Ehhez az FPS témához csak annyit, talán LOU nál fájdult meg a fejem a magasabb felbontás- 30 FPS beállítástól, de szerencsére volt más opció, onnantól meg a játék érdekelt.
-
válasz
pulyka jocó #148111 üzenetére
Nem kell hozzá semmi más,a kamera érzékeli, látja a teljes testet mozgás közben több játékossal, nincs különbség a Kinect és ez között ilyen szempontból.
Annyit leírnék, hogy hétvégén 6 haverommal rugdostuk el a gyerekeket a tv elől félrészegen és nyomtuk a dancet. Jó móka., jelenleg a legjobb szőnyeg nélküli ilyen jellegű program. Ha szeretné a kisrác megéri szerintem. -
válasz
pulyka jocó #148103 üzenetére
nem kell semmi elvileg hozzá, V1 kamera is elég.Ha nem vesztek kamerát ,mobillal is működik.
-
válasz
sultansmith #148059 üzenetére
Azért nem ennyire tragikus a helyzet. Tv függő is a dolog. Az én samu 4K TV-m nem szereti a 30 FPS-t elég rossz és darabos a mozgásmegjelenítése, de mikor nincs fix FPS re állítva 45-50 FPS ről már szépen teljesít, nem túl zavaró és a játékélmény ha jó akkor már végképp észre sem veszem.
-
helló!
tegnap sikerült vásárolnom a Pro mellé egy VR szettet fagyikkal kamerával mindennel.
besza-behu komolyan, ezt nem gondoltam volna.Tudtok abban segíteni, hogy volt régebben valami kamerás játék, a kislányom volt érte megveszve a videók alapján.
Egy kis tigris kellett istápolni benne, meg hasonlók, Dorombolt meg játszani lehetett vele ilyesmi. Tartok tőle, hogy az Ps3 játék volt. -
válasz
WhiteWalker #143759 üzenetére
Eléggé értelmetlennek tartom az optikai ilyen szintű megvalósítását, lebutítását akkor. Nekem az egyik samu TV-n át kell állítani a beállításoknál a digitális kimeneti hangtípust és utána perfektül működik, pedig az is 4 éves TV..
-
válasz
FollowTheORI #143598 üzenetére
remélem nem fogadja meg a javaslatodat.
Számomra az írott verzió többet ér. sok tesztelőnek kifejezetten zavar a hangtónusa és a robothangszíne.
-
válasz
CsonkaImo #143321 üzenetére
pedig nagyon különböző, mivel 3 stúdió készíti a sorozatot felváltva, évente egy studió ad ki COD játékot. így 2 év jut egy egy COD-ra stúdiónként. Black ops szériát a Treyarch jegyzi, ők a legjobbak és maga a BO sorozat is MW vel a legjobb.
Teljesen más, mint mondjuk COD WW2, vagy IW, már attól is, mert más csapat készíti.DE szerintem nem játszol a sorozattal, külsősként mondtál véleményt
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Bomba ár! HP ZBook 15 G3 - i7-6820HQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia VGA I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest