- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
félisten
válasz
darkrock #256606 üzenetére
Én BF-en toltam bele élből 4 órát, tetszett a játék, de valahogy feledésbe merült. Vagyis nincs elfelejtve, végigjátszom majd mindenképpen. De most a nyár valahogy nem a gaming-ről szól. Igaz BF óta eltelt 8-9 hónap és még lenne 1-2 játék, amit végig "kellene" játszani...
-
30z.Samu
félisten
válasz
Fox Mulder #256233 üzenetére
Gondolom attól függ hogy milyen eladást produkálnak itthon a játékok.
-
30z.Samu
félisten
válasz
hombre[EU] #255945 üzenetére
Imádtam régen.
Lehet elkezdem nézni újra felnőtt fejjel, remélem valahol meg is találom.
-
30z.Samu
félisten
válasz
Carlos Padre #255553 üzenetére
Inkább fura volt, ja.
-
30z.Samu
félisten
-
30z.Samu
félisten
válasz
markknight #253430 üzenetére
Pont ezt akartam kérdezni, hogy egy UC4-hez vagy egy LL-hoz képest milyen élményt nyújt ez a játék?
-
30z.Samu
félisten
válasz
hombre[EU] #253411 üzenetére
Ez szakmai topik "hivatalosan", de hát na...
-
30z.Samu
félisten
-
30z.Samu
félisten
válasz
#42308056 #253252 üzenetére
A Jordan-nél felszabadult egy hely a belga futamra, mert valami gebasz volt az egyik pilótával. A kiszemeltek között ott volt Schumi is persze, az akkori manager-ét megkérdezték hogy Michael versenyzett-e már ezen a pályán. Rávágta, hogy persze, mert Ő is abban a hitben volt, hogy tényleg versenyzett már. Az igazság az volt, hogy Schumi talán egyszer volt azon a pályán, de hallgatott, mint a sír, mert így tudott versenyezni. Végül a hetedik helyről esett ki kuplung hibával, de ez az egy verseny elég volt, hogy felfigyeljenek Rá a Benetonnál.
-
30z.Samu
félisten
válasz
hombre[EU] #253232 üzenetére
Ha ennyire gáz lenne az állapota, akkor talán jobb lenne elengedni, nem? Oké, tudom hogy ez most kegyetlenül hangzik meg minden. De ez így már nem élet, pláne ha megnézzük előtte milyen karriert futott be. Az is milyen durva már, hogy kb egész életében kockáztatta az életét és egy lábtörésen kívül nem nagyon volt komolyabb sérülése, erre meg egy síbaleset töri ketté az életét.
Szerintem még reménykednek, ahogy mindenki más persze.
-
30z.Samu
félisten
válasz
#42308056 #253227 üzenetére
Lehet megnézem, köszi!
Az a story megvan hogy Schumi hogy kapott ülést a Jordan-nél?
(#253229) Szabi89: Én sem találtam semmit, pedig érdekelne, nagyon hallgatnak. 1-2 éve interjúztatták Jean Todt-ot, mondta hogy meglátogatta és csak annyit mondott hogy egy picit jobban van.
-
30z.Samu
félisten
-
30z.Samu
félisten
-
30z.Samu
félisten
Mostanáig csak 18 új hsz? Hát mi van Veletek?
-
30z.Samu
félisten
Tényleg, nem is meséltem hogy jártam a Last of Us rendelésemmel. Megjött ugye a játék megjelenés napján, viszont a DLC kódra azt írta a Store, hogy fel lett használva. Gondoltam semmi gond, írok a PlatinumShop-nak. Elmondtam mi a gond, írták hogy sokaknál felmerült ez a probléma, de hétvégén megoldódott, hát én nem tartoztam ebbe sajnos, jeleztem, hogy továbbra sem jó. Írták, hogy küldjem el a kódot, megnézik és ha nem jó, kapok egy másikat. Elküldtem, megbizonyosodtak arról, hogy tényleg "hibás" a kód és jött is a csere kód. Gyorsan megoldották a problémát, pacsi innen is Nekik!
-
30z.Samu
félisten
válasz
Szabi® #252515 üzenetére
Jaja, ebből a szempontból csípem az Apple-t, Nekem is egy iPhone 7-em van, de még mindig nem érzem, hogy kevés lenne, sőt. Oké, a technika felett elment az idő kissé, de teljesen jól használható még mindig. Mellette van egy Watch-om és majd tervben van hogy veszek egy iPad-et vagy újra Macbook-ot. Még nem döntöttem el melyik legyen.
-
30z.Samu
félisten
Fat volt még Nekem is, csak már a jasper lapos. Egy időben ez tartott engem vissza a vásárlástól, hogy nagyon sok konzol halt be. Egyszer az egyik MM-ban ki volt állítva egy X360, de már 3 ledes volt, odamentem az eladóhoz megkérdezni hogy miért villog. "Mert ki van kapcsolva."
-
30z.Samu
félisten
válasz
Szabi® #252431 üzenetére
Én szeretem az Apple termékeket (tudom, tudom, kinek mi
), meg tudom hogy munkára lettek ezek kitalálva. De azért milyen gáz már, hogy ott van egy -hasamra ütök- fél millás laptopod és nem tudsz vele játszani, mert nem írnak/optimalizálnak rá a játékokat. Tisztelet a kivételnek persze, de abból nagyon kevés van.
-
30z.Samu
félisten
válasz
hombre[EU] #252398 üzenetére
Én azt olvastam valahol, hogy a Sony fejleszteni akarja a szolgáltatásokat az 5-re. Kíváncsi leszek mi lesz ebből.
-
30z.Samu
félisten
válasz
hombre[EU] #252395 üzenetére
Engem érdekelhet Erica.
Amúgy nem ezt az NBA-t dicsérte LnB?
-
30z.Samu
félisten
Crash Bandicoot 4: It's About Time - Gameplay + Screenshots
Nem tudom volt-e már, gondoltam beszúrom. Amúgy szerintem rohadt szép lesz ez a játék.
-
30z.Samu
félisten
Elég lassan haladok haladok a Last of Us 2-vel, sajnos nincs annyi időm játszani. Most kb 3,5 óránál járok, már kezd beindulni a story is. Eddig nagyon tetszik, erősen év játéka gyanús.
-
30z.Samu
félisten
válasz
Zoleee83 #252207 üzenetére
Egyébként most kicsit utánaszámolva nekem is megvan már a 20 év PC-zés. Azt nem mondom, hogy 20 évet elcsesztem erre, mert a mai napig érdekel és imádok PC-t bütykölni/építeni. Viszont a jelenlegi élethelyzetemben nem éri meg PC-t "komoly" szinten fenntartani. Ha csak az elmúlt két évet nézem, már ahhoz képest is elég kevés időm van játszani, arra meg bőven elég a konzol. Ha esetleg kicsit feljebb is csúszik majd a PS5 ára, akkor is meg fogja Nekem érni, mert alsó hangon 5 évig tudok vele játszani és nem fogok összerakni több száz ezerért egy gépet. Aztán persze később változhatnak a dolgok, de jelenleg így látom.
-
30z.Samu
félisten
Még mindig ez a téma? Hihetetlenek vagytok, komolyan.
Haladni kell a korral, mármint nyilván Nekem is megvan a véleményem a beszéltekkel kapcsolatban, de igazából nem lehet mit csinálni. Persze megteheted hogy nem fogadod el, de attól nem fog változni semmi.
-
30z.Samu
félisten
Most ha azt írom, hogy menjetek a 3,14csába, megsértődtök? -
30z.Samu
félisten
Nekem is volt olyan játékom, amit ilyen akciózás keretein belül aktivált Hörcsög üzemmódban vásároltam és később nem is emlékeztem rá, hogy megvettem. Utána meg rohadt nagy élmény volt végigjátszani, PS Plus dettó, behúzogattam a játékokat, de egy ideig nem is foglalkoztam velük. Aztán valamikor körbenéztem és találtam gyöngyszemeket, pl a Rime vagy a Ratchet & Clank-re és így találtam rá.
-
30z.Samu
félisten
Bár szerintem mostanság nem fogok játékot venni, a könyvtárban még mindig van egy rahedli, amihez még hozzá sem szagoltam és most már úgy vagyok vele, hogy amíg azokat nem játszom végig, nem veszek semmit. Persze voltak kivételek, idén kemény három játékot rendeltem elő. Lett volna több is, ami érdekelne, de szeretném végigtolni az összeharácsolt játékokat is. Ezt a projektet most meglehetősen lassítja a Last of Us 2, illetve az időhiány.
-
30z.Samu
félisten
Sokat nem tudtam a Last of Us 2-vel játszani, talán két órám van benne.
A story sem indult még be igazán, mégis annyira hozza az előző rész feelingjét az első perctől kezdve, hogy hihetetlen. Írom ezt úgy, hogy az elődnél Nekem kellett olyan 1,5--2 óra, mire elkezdett odaláncolni a gép elé. A grafika nagyon szép, az irányítás számomra nagyon kézreeső (akár csak az első résznél volt), Gold fülessel is rohadt jó a hang. Egy szóval az eddig látottak alapján ez a játék Nálam 10/10.Most értünk be Dinával a hóvihar elől egy épületbe. -
30z.Samu
félisten
Emlékszem, amikor a Doom (2016) végigjátszást először végignéztem VR-éknál, utána pár hónappal később sikerült olyan masinát összetennem, amin elfutott és nekiàlltam én is. Ég és föld volt a különbség élmény szempontjàból.
-
30z.Samu
félisten
-
30z.Samu
félisten
Tényleg a másolás volt a ludas, miután befejezte, elindítottam újra és tökéletes volt a hang. Sajnos kb egy óra fért csak bele tegnap, de az alapján azt kell, hogy mondjam hogy ez a játék egy mestermű. Pedig mèg be sem indult igazàn a story. A grafikán itt-ott már látni hogy generáció végén járunk, de összességében gyönyörű. Mint írtam sokat még nem láttam a játékból, de az alapján le a kalappal, Naughty Dog!
A fordítás itt-ott kicsit fura, de összességében rendben van szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest