- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
kösz, majd átolvasom, akkor viszont asszem az lesz, hogy előrendelem csak félek hogy nem lesz pénzem
És akkor a gép meg marad így ahogy vanAmúgy egyrészt ez igaz lehet, hogy ha nem veszem meg az előrendelői kártyát akkor csak februárban kapok PS4-et?
És tudtok valamit a kameráról hogy van e értelme? Mert 160 ért van a budle 2 kontrollerrel killzone-nal meg kamerával
-
bandi0000
nagyúr
De nekem nem az FPS az elsődleges szempont, hanem az hogy leüljek a haverokkal játszani a többszemélyes játékot, másodlagos szempont pedig az, hogy ha leülök BF multiba vagy hasonló, akkor ne az legyen az érzésem, mint box-nál, hogy bazdmeg vennék egy 20k-s VGA-t a gépbe és máris 100% szebben futna, tudom hogy mi pénzbe kerül a PC meg mennyivel szebb a PC-n a játék, de ha elfogadható kategória 130 ért a PS4 grafikája akkor jó, mert a PS3/360 már 2013-ban nem elfogadható
-
bandi0000
nagyúr
Játszottam persze
Volt 2 db 360-om, de 1 hónapig birták, az a baj hogy PC crysis 3 hoz képest marha szar volt a box-os változat, viszont nekem meg hiányzik a PC-nél ezek a 2 személyes játékok Fifa, meg autós stb, meg gondolom most már jobb lesz a kamera is talán
Most hülyeséget kérdezek, de ti mint akik már régebb óta követitek a PS4-et, sokkal jobb lesz a grafika mint pl a box 360-hoz képest? Mert ezekből a youtubos videókból látszik hogy szép de annyira nem jó minőségű
Más: Beszéltem a konzolstudió-val és mondták, hogy ha nem veszem meg az előrendelői kártyát akkor csak februárban lesz PS4 em
-
bandi0000
nagyúr
Azért, mert amint látszik a PC-m most egész jó, csak egy jó VGA kell bele és GAMER, de kifizetném én azt a 130k-t a PS4 ért ha tényleg jó lesz, olyan a grafika ami elfogadható számomra, és ha előrendelem akkor lehet nem fog tetszeni, és akkor bánni fogom hogy nem vettem 70k ért egy jobb VGA-t
Amúgy meg a BF4 ki jön addigra biztos azzal már azért lehetne tesztelni
-
bandi0000
nagyúr
Ki rendelte elő a PS4-et?
Én nem merem előrendelni, bár netes vásárlás esetén meg van a 8 napos pénz visszafizetés nem?
-
bandi0000
nagyúr
Kíváncsi vagyok hogy a Tesco kap e előre PS4-et pár nappal a megjelenés előtt, én mint műszakis tuti szét szedem és kipróbálom
-
bandi0000
nagyúr
Nem tudom mit feszültök itt
6 éves hw-el rendelkező PS3-hoz képest tuti lesz különbség és ez a cél, persze PC-n mindig is jobban fog kinézni, csak ott egy gamer PC 300k++, én is ezért ink veszek egy next gen konzolt és nem szarakodok a PC-vel mert frászt kapok már
-
bandi0000
nagyúr
Nem csoda hogy azt veszik, erősebb a hw még ha kicsivel is, picit olcsóbb, vagy legalább is lehet kamera nélkül is venni, én sem vennék boxot csak ha indokolja (elég volt 2 xbox 360 is hogy elvegye a kedvem a konzoloktól
)
Madwe: Hát nem tudom, akkor +1 hülyeség aminek nincs értelme de legalább benne van, de hátha lesz valami meglepetés vele
Amúgy azt tudni, hogy most a játékok csak 30FPS-el futnak? igaz? mármint NFS-nél volt ez a hír a többit nem tudom
-
bandi0000
nagyúr
válasz
haddent #4326 üzenetére
sorry, persze vissza olvashatnék, de az lenne az igazi ha benne lenne az első hsz-ban, vagy vmi összefoglalóan ezek a GYIK-ok, na mind1
amúgy onnan gondolom, hogy röpködtek az infók hogy mikorra várható, első körben jövőre mondták, meg az xbox is hamar megjelenik és arra gondoltam, hogy összecsapja a sony hogy ő is gyorsan kiadhassa, bár ez lehet az én agymenésem
Amúgy más: konzolvilágba lehet venni előrendelői kupont, 10k és elvileg biztos lesz PS4-em, de ez ha jól értelmeztem az első megjelenés napjára vonatkozik, de megjelenés elött nem jönnek ki a tesztek róla hogy milyen lett vagy igen? Azért ha nem sikerült annyira jól vagy mit tudom én még mindig jobb ár/érték-ben van egy gamer PC akkor nem venném meg
-
bandi0000
nagyúr
na hali
Szerintetek, ugye december 12-3.-án jelen meg vagy mikor, mikor érdemes ezt megvenni, hogy kiküszöböljük az első rossz szériákat?Meg, láttam hogy a kontrollerben lesz gyorsulás érzékelő, meg giroszkóp, akkor ezzel pl lehetne autós játékot irányítani csupán a kontroller döntögetésével?
Vagy nem értem mi más értelme lenne, ha csak nem a PS move-ot akarják kiváltani
-
-
bandi0000
nagyúr
Hali
nem tom beszéltétek e már de azért megkérdem hogy ki szerint mire elég ez a cucc ami elvileg benne lesz?Mert én pár Gamer Pc-t már raktam össze de az AMD procitól teljes mértékben el vagyok zárkózva ezért kicsit megijeszt hogy ebben is és a box-ban is az lesz, gondolom ez már teljes mértékben Full Hd támogatású lesz a játékok terén is, az hogy 3D TV-vel tud e valamit kezdeni vagy van e értelme neki? Csak hátha valakinek PS3.al van már esetleg tapasztalata?
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- 4 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest