- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
markknight
veterán
Van infó, hogy ma mik lesznek akciósak? Kéne tolni valami új játékkal, de ötletem sincs mibe kezdjek.
-
markknight
veterán
válasz
callmeakos #182402 üzenetére
Tényleg jó játék, csak annyit dumálnak benne, hogy ráuntam. Konkrétan már nem lehet csak úgy menni és hallgatni a menő soundtrackket mert valaki mindig szövegel :/
-
markknight
veterán
válasz
headhunter86 #182250 üzenetére
Hogy tangában van a fõhõs és ugráskor belátni a szoknyája alá.
-
markknight
veterán
válasz
30z.Samu #182230 üzenetére
Mert sokkal stílusosabb a játék. A PUBG laggol mint az állat és annyira buta, hogy azt leírni nem lehet. A fizika az olyan mintha a PSX korszakból hozták volna, meg úgy az egész megjelenése annyira amatőr csórinak. Régen volt egy kedvencem a Battlefield Heroes. A fortnite nagyon hajaz rá.
-
markknight
veterán
válasz
Bad Pritt #182143 üzenetére
Pedig kezdenek jó cuccokat tolni, tisztán látszik, hogy azért ilyen a játékok minősége mert fejlesztői fronton nincs idő + a buzgó pénzügyes okoskodik, hogy mivel lehetne több profitot termelni. A Battlefield 1-től el voltam annó ájulva, a Battlefield V is kezd jó játék lenni, csak kell 3-4 hónap mire utolérik magukat a launch után.
-
markknight
veterán
Ha előrendelek egy játékot a konzolvilágtól, amihez jár majd béta kulcs megjelenés előtt, akkor azt nekem e-mailben küldik ki? Vagy csak a digitálisra kell érteni? Az Anthemre gondolok.
-
markknight
veterán
válasz
headhunter86 #182086 üzenetére
A remastered az más tészta, azt én is előveszem ha úgy van.
-
markknight
veterán
Sőt igazából semmi nem való ide a topikba, csak a hibabejelentés és véleménykérés. Mert az alap infók ott vannak a tájékoztatókba, tanácsok-tippek meg a google-ön, szóval felesleges is beszélni bármiről, lehet zárni a topikot
-
markknight
veterán
válasz
hombre[EU] #181969 üzenetére
Ha jön ps plusba, akkor tolom
-
markknight
veterán
válasz
Tyler Durden #181897 üzenetére
Lehet egymással és egymás ellen is tolni Arcade-ben, valamint a scerianokat is lehet tolni coop.
-
-
markknight
veterán
válasz
Tyler Durden #181598 üzenetére
Azért lesz csak nehéz a DLC-től, mert ott behoznak két új ellenfél típust, akik elég kemények. Meg kb 20-50 ember támad rád már az első küldetésen is. Ez az Insomniac féle nehezítés.
-
markknight
veterán
Én az elsőtől kiakadtam, hogy alig van benne tartalom, meg a második részt is szapultam sokáig. Aztán ahogy játszottam vele úgy jött meg a kedvem hozzá. Plusz azt is tegyük hozzá, hogy egy teljesen korrekt űrszimulátort is kapunk az áráért. Már önszorgalomból veszegetem a kristályokat, mert valóban foglalkoznak a játékkal.
-
markknight
veterán
Amikor a Geonozison vagy és indul a homokvihar + szállnak a lézerek mint az állat, megy a klasszikus zene alatta, na az olyan hangulatot ad amit még egy SW játék sem. Ráadásul így, hogy stabilan bent vagyok az elsõ háromban + a heroes csatákban mindig elsõ vagyok, így óriási fun nekem.
-
markknight
veterán
Ha valakinek van kedve este kicsit csapatni a tripla xp-s battlefront 2 eventet az írjon
-
markknight
veterán
Én sajnos nem tudom letölteni még a januári gammákat. (magyar store)
-
markknight
veterán
Spider-manben csak megkaptunk a Raimi suitot. Nagyon szép gesztus az Insomniactól, főleg, hogy rengetegen akarták.
-
markknight
veterán
Na jó, ez tényleg rare
-
markknight
veterán
Egyébként fals órákat mutat a videó. Nem értem, hogy lehet 50 óra a Red Dead amikor kutakodtam is benne és volt olyan hét ahol csak felfedeztem. Plusz egy platinumot mutat, közben pedig már három van, két hete szereztem meg a két Telltale Batmanben.
-
markknight
veterán
Hát ez a Witcher kb játszhatatlan. Minden dialógus után 10 másodperceket áll a játék. Delete + refund. Nekem erre a szarakodásra így nincs idõm. Elfogadhatatlan :/
-
markknight
veterán
Ez a Witcher 3 késõbb is töltögetni fog minden válasz után? Egyébként eddig jónak tûnik
-
markknight
veterán
Tyű, a Darksiders annyira kaka, hogy még topikja sincs?
-
markknight
veterán
Nem kell megijedni, csak váltás van náluk. (576)
-
markknight
veterán
Nektek jó az ùj software update? A gép hangos mint az állat, a menü akad és folyton lefagy :/
-
markknight
veterán
Másnál is vannak licensz problemek? Vettem pár gammát de nem akarnak indulni, lakat van rajtuk. Magyar store, semmi nincs mókolva, kártyárol levonta a pénzeket is.
-
markknight
veterán
Ma bekapcsoltam a PS-t és full mosottasak a színek, de csak 1080p-ben. Mit lehetne tenni? Eddig jó volt :/
-
markknight
veterán
Megérte kárognom, holnap érkezik az online béta Red Deadhez!
-
markknight
veterán
Lehet kicsit idejét múlt a grafika, de nálam instant buy a Darksiders 3, nyár óta nagyon várom. Remélem skippelik Strife-ot és két év múlva már rákanyarodhatunk arra amikor mind a négy lovas egyszerre harcol.
Az ending nagyon baszó volt a első részben
"No.. not alone.."
[link] -
markknight
veterán
12 ezerre le van árazva a fallout 76 a storeban
-
markknight
veterán
Ezen a héten nincs is új akció a storeba? :/
-
markknight
veterán
Össz-vissz 1 óra az új Spidey DLC, így aki filózik, hogy megvegye, az nyugodtan halogassa csak :/
-
markknight
veterán
Nagyon fárasztó volt az új Spiderman dlc, nem is fog hiányozni egy darabig a befejezés
-
markknight
veterán
Az USB egeret mire lehet használni ha bedugom a gépbe?
-
markknight
veterán
Vásároltam egy hangfalat, amin csak RCA és Jack kimenet van. Na most a Jacket én rádugtam a TV-re, de nem jó. Csak zajt hallok. Ha a telefont dugom a hangfal jackjébe akkor szól, szóval a hiba a TV-nél lesz. Ha ez így nem jó, akkor szeretném összedugni egy PS4 slimmel amin van optikai kimenet. Erre van átalakító? Vagy mit tudom én olyan optikai átalakító amibe bedugom a jacket és megy. Sajnos sík hülye vagyok ehhez :/
Teljesen hülye vagyok az audiohoz.
-
markknight
veterán
Nem erőltette meg magát a Sony ezzel a mostani Black Friday akciókkal.
-
markknight
veterán
Kezdem kinőni az alig használt JBL fülesem, tudtok ajánlani olyat ami jó hangot ad? A mikrofon nem annyira lényeg, inkább a hangokat szeretném jól hallani.
-
markknight
veterán
Van már valami infó, hogy milyen címek lesznek akciósak péntektől? Gondolom semmi, de hátha tud valaki valamit
-
markknight
veterán
Hülye vagyok teljesen, kevertem azzal a robotos játékkal, nem szóltam.
-
markknight
veterán
.LNB: Lehetnének rózsaszín pónik is a játékban, akkor is játszanának vele a felnőttek, mert van egy újabb név a talán két cím között, ami miatt ismét nem éri meg kidobni a kukába a PS VR-t.
-
markknight
veterán
Engem csak az zavar a mostani controllernél, hogy a share meg a start gomb olyan fura. Nem tudom megnyomtam-e, meddig kell nyomnom, hogy érzékelje, olyan olcsó kínai a minősége mindkettőnek, a screenshot készítés pedig rémálom.
-
markknight
veterán
Még a Nintendo konzolján okés a két képernyő, de folyamatosan le-fel nézegetni az fárasztó lenne. Ha be is hozzák, akkor remélem kikapcsolható lesz, néha már a light bar fénye is idegesít és azon gondolkodtam, hogy leragasztom.
-
markknight
veterán
válasz
SH4D0W2011 #173029 üzenetére
Teljesen felesleges és csak annyi az elvárásom, hogy működjön. Ha nettó semmit nem fejlesztenének rajta, én már akkor is elégedett lennék.
-
markknight
veterán
Ez azért van mert a Facebookon van többnyelvű opció a tejelős oldalaknak. Jó példa erre a Star Wars FB oldala ahol ha magyar vagy akkor magyar bejegyzéseket látsz, de ha az oldalon kéred, hogy az angol hírek szerepeljenek akkor azokat fogod látni és csodák csodájára ott több poszt is van mint a magyaron, szóval ez nem ilyen automatikus dolog, valakit fizetnek azért, hogy megfogalmazza magyarul.
-
markknight
veterán
Olvastátok, hogy a PlayStation Classicon PCSX van? Durva, hogy a Sony még erre is lusta volt.
-
markknight
veterán
Ezt csak úgy itthagyom
https://www.facebook.com/259722467815753/posts/576884936099503/
-
markknight
veterán
Van véleménye bárkinek erről a Spacelords nevű csodáról?
-
markknight
veterán
Hol tudom bekapcsolni, hogy kapjak e-mailt a heti teljesítményemről?
-
markknight
veterán
válasz
ldave #172294 üzenetére
Amúgy ez a lótól függ. Most szereztem egy drága lovat, ez már nem megy neki semminek a stamináját meg valahogy végtelennek érzem.
Az előző sajnos leesett a szakadékba, majd a nyergemet is onnan kellett volna kiszednem, de nem tudtam :'( Így a lovas bácsinál szedtem össze.
-
markknight
veterán
Ismerősöm megvenné a store-ból a Detroitot. Van ott is magyar felirat? Nem akarom hülyeségre rádumálni
-
markknight
veterán
Ezt benéztem, a psn-re gondoltam. Mert az ui és ux szempontból is egy katasztrófa, a letöltési sebességre meg nem térnik ki, mert pont a héten volt, hogy 150 megás patchet 3 óráig szedett.
A PS appot említik felettem, ami az xbox appjához képest sehol nincs. Nem sokat használom ez tény, de sokkal többet ki lehetne hozni belőle.
Jók a játékok, jók az akciók, jó kis platform ez, de a körítésben nem jeleskedik a Sony.
-
markknight
veterán
válasz
RangerFox #171973 üzenetére
Az, hogy nincs töltőképernyő az nekem alapnak számít egy 2018-as játéknál, de amiket felsorolsz azoknak pont nincsen köze a játékmenethez, ami úgy egyébként repetatív mint a pokol. Ütsz ,vágsz ugyanúgy mint az előző részekben, csak most van egy plusz négyzet is amit nyomhatsz mikor a gyerek nyilaz eszetlenül. A játék pedig nem szép volt, hanem jó kreatív emberek dolgoztak a pályákon, amelyek csodaszépnek hatnak, mert változatosak, ötletesek.
-
markknight
veterán
válasz
#20844032 #171965 üzenetére
Ugyan, a GOW csak beállt a sorba és kicsit Tomb Raideresre vette a figurát, mert rájöttek, hogy 6 rész után már kicsit unalmas ez a controller gyilkos játék. Semmi kiemelkedõ nincs benne a világon kívül. Tudod mikor jön ellenfél, tudod, hogy szerepük semmi csak idõhúzás. Tetszett, elaléltam tõle az első pár órában, de már nem is emlékszem mirõl szólt.
-
markknight
veterán
Dehogy megosztó a Red Dead. Arról van szó, hogy nem olyan űber agyonverő legjobb játék mint beharangozták és sokan ettől válták az élet megváltását, mint minden évbe az új iPhonetól. Moby meg szerintem azért kritizálja a játékot, mert veszélyt jelent a GoW-ra
Ennyire nem egyértelmű ez a kezdetektől?
Új hozzászólás Aktív témák
- Subaru topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nintendo Switch 2
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- PlayStation 5
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- További aktív témák...
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Dell 5050 i5 7500 8Gb RAM 128Gb SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest