- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
markknight
veterán
válasz
S e t h #188825 üzenetére
De lnb is azt tette mikor feltételeket írt a játék megjelenésével kapcsolatban. Egy ilyen multis címnél, főleg ezzel a craftolós logikával, lehetetlen azt megvalósítani. Nincs benne sok sztori ez tény, de nem is ez a lényege ugye. Ha nem játszol és pont ezek miatt nem játszol, akkor az meg rád tartozik, de döntésed. Ennyi amúgy.
-
markknight
veterán
Azt hittem jár érte trófea mint az előző részekbe, de itt a szintek nem számítottak sajna. Irtó kemény munka volt, mert volt olyan rész ahol kb 50x neki kellett futni egy levelnek
(#188809) Deck: A félreértések elkerülése végett én a "videojátékról" fogalmáról beszélek. De megfordítom, ez olyan mintha a Netflixbe nekem az okozna örömet, hogy a Black Mirror új részében a gombokat nyomogatom és alakítom a történetet, nem pedig maga a sztori.
De mindegy, zárom a témát ezen a ponton, mindenki azt gondol, meg azt játszik amit szeretne. Várjuk meg míg megjelenik az Anthem, települjön a day 1 patch és utána ekézzük szerintem, talán ez a legtisztább. (Én sem veszem meg, csak mondom)
-
markknight
veterán
válasz
S e t h #188802 üzenetére
25-30 éve nem igazán voltak sztorik a játékokban. De élveztük, elvoltunk velük. Ahogy kezdtek elcsépelté válni a játékmechanizmusok úgy jelentek meg a történetek a játékokban és mára már elértük azt a szintet, hogy egy jó sztori mindent elvisz a hátán. Rengeteget multizom manapság, nekem például nem igazán számít már a sztori. De az semmiképp nem jó irány, ha az okoz érzelmeket, hogy meghalt egy kislány nem pedig az, hogy nyomogatod a gombokat és átugrottál egy célt ami elérhetetlennek tűnt.
Igen móni, kicsit idegállapotba jöttem, mert az Anthem topikja már kikészített. Én sem veszem meg, de nem irogatok mindenfélét.
-
markknight
veterán
válasz
ldave #188795 üzenetére
De egy videójáték pont a játékmenet miatt érdekes! Ott van a Beyond two souls vagy a Heavy Rain. Nagyon érdekelt a történet befejezése, de leraktam a francba, mert nekem ez a tili toli click-click nem játék. A God of Wart kiszenvedtem a Give me the god of war szinten, hátha kapok valami trófeát és mit kaptam a fáradozásom miatt? Semmit... Ha történetet akarok és azt akarom, hogy megríkassanak akkor benyomok valami filmet. Csak sokan a szívbemarkoló átvezetőket és az effektíve játékmenetet nem tudják megkülönböztetni.
-
markknight
veterán
Azok persze.. Tudom mi a videojáték és tudom mi az interakív film. Neked az a jó, elfogadom. Csak lnb Anthem fikázása már kezd idegesítő lenni, sőt az egész prohardver már az Anthem miatt hangos az önjelölt játékdizájnerek miatt. Gyerekek, van egy csomó nyitott pozíció a Bioware-nél! Lehet jelentkezni és javaslatot tenni! [link]
Én a hangom nem emelem fel olyan játék ellen amivel nem játszottam, pláne nem napi szinten írok róla.
-
markknight
veterán
Neked valami hivatásod, hogy mindenhol az Anthemet szidod? A Sony erőből és rengeteg rengeteg pénzből hozza ki az ex címeket egy kaptafára, ők a játékipar marvele. És őket tartod jó fejlesztőknek? Az is komoly. Anthemben lehet élvezni a repülést és a lövöldözést, egy Last of usban mit élvezel a sztorin kívül? Elmondom, semmit. Interaktív film, pont mint a GOW. Egyedül a Pókember hozott valóban "videojátékot"
-
markknight
veterán
válasz
Woodslave #188656 üzenetére
Én meg úgy számoltam, hogy xboxosként szerzek egy PS3-mat és oda igazából mindegy mit írok be, csak pár címet akarok kitolni.. Aztán megvolt az első vásárlásom a store-ból, aztán a következő, majd a ps4 és xbox ment. Nekem is benne van a vezetéknevem, de nem szeretném ha látszódna.
-
markknight
veterán
Igen megy, ők elég régóta programoznak
Rosszul volt megtervezve a username mint érték ezért nem lehet
Én még mindig azt gondolom, hogy azért nincs EA access ps-en mert nem tudják megcsinálni, nincs rá mód, hogy 3rd party cégeket bevegyenek egy PS nowhoz hasonló dologba.
-
markknight
veterán
válasz
#10186752 #188642 üzenetére
Az, hogy egy felhasználónevet nem lehet úgy megváltoztatni, hogy ne menjen kukába a profilod az gáz. Inkább mondták volna azt, hogy náluk ilyen és olyan okok miatt (hazugságok persze) nem lesz elérhető a jövőben sem. Erre ezzel a tré forgatókönyvvel ami csak a hülyének éri meg
-
markknight
veterán
válasz
BoneDragon #188638 üzenetére
Most még kielégítik a piacot, de amilyen iramban fejlődk, úgy a következő 5-10 évben gyökerestül újra kell írni az egészet vagy bukta lesz.
-
markknight
veterán
válasz
BoneDragon #188632 üzenetére
Mert a PS network egy szakadt farmer, amit néha néha foldozgatnak. Ez az avatar és téma egy olyan store item ami rejtve van a boltban. Kóddal kell aktiválni, mert az achievement rendszer nem tud ilyet kezelni és amilyen a psn állapota, nem is fog egy ideig.
-
markknight
veterán
Megjött a Pókember platina avatar! Jee
-
markknight
veterán
válasz
Rigormortiis #188154 üzenetére
Vicces
-
markknight
veterán
Ismim kapott pókember platinás avatart. Én nem. Mi lehet az oka?
-
markknight
veterán
Olyan problémám van, hogy a spotify 2 másodpercet játszik le egy zenéből, majd megáll. Persze tudom folyatni, de ismételten 2 másodpercet nyom majd szünet. Próbáltam újraindítani, fórumon olvastam de nem segített se az újraindítás se semmi. Van aki járt már így? Remélem tudtok valami best practice-t
-
markknight
veterán
válasz
gyuromoj #187342 üzenetére
Jobban játszik mint én! De halál komolyan, az Apexbe mindig meghalok.
30z.Samu: A fortnite-ba úgy megy a szelektálás. Ha billentyűzetes vagy, akkor a billentyűzetesek közé dob a játék. De volt, hogy a haverom PC-ről ment én PS-ről, de nem érzékeltem nehezebbnek a játékot. Sőt még azt is megoldották, hogy játék közben nem lehet ám ugrálni a controllerek közt, amivel elkezdted azzal is kell befejezni, különben blokkolja a játék a mozgásod.
-
markknight
veterán
válasz
30z.Samu #187341 üzenetére
Én meg túlságosan controlleres fejjel. Mikor még PC-m volt és játszottam bill egér kombóval, akkor is mindig mentem a gamepadok után
Emlékszem a szent napra mikor megkaptam a Logitech Rumblepad 2-t, amivel nagyon kényelmes volt az NHL 2006 és a Need for Speed Most Wanted.. Jajj de jó idők voltak azok.
-
-
markknight
veterán
Napi sony levél:
Rendeld elő a Legion of Dawn Editiont a PlayStation™Store felületén, és jutalmad:
• Teljes Legion of Dawn páncélcsomagkészlet
• Legendás Ranger fegyver
• Legendás Ranger felszerelés-szerelék
• Digitális játékzene
• Founders játékoslobogó
• Anthem témaSzerelék
-
markknight
veterán
válasz
bagyulajuve #187098 üzenetére
Nézz róla vidike, nem akarlak rádumálni, de jó kis hack n slash játék
-
markknight
veterán
válasz
bagyulajuve #187094 üzenetére
Én annó imádtam, megéri.
-
markknight
veterán
Jó ez a Devil May V, de hack n slasht nyomatni megint? Ejj! Bezzeg ha tomb raidert picit körberajzolták volna és az öreg Dantét kéne irányítani akinek van egy fia.. na az év játéka lenne mindenhol.
-
markknight
veterán
Elég menő ennek a Debil 5-nek a demója!
-
markknight
veterán
Sok barátot lehet ám szerezni a közös játékokkal is, például az Overwatch ismerőseim fele a játékokból inne-onnan csapódott hozzám. De mivel látom, hogy téged inkább a történet orientált játékok kötnek le, így lehet jobb lesz kipróbálni ezt amikor egy leárazáson átesett.
-
markknight
veterán
Ha valakit érdekel, akkor az F1 2018 most csak 6 ezerért van store-ban. Az eggyik legjobb F1 amit a codemasters összerakott.
-
markknight
veterán
válasz
Kisnyikhaj #186599 üzenetére
A Doom alap darab, a GTA V szintén és most még akciósak is. A Rise of Tomb Raider szerintem felejtős, de ha van rá keret húzd be nyugodtan.
-
markknight
veterán
Abból a fallen orderből csak azért lesz majd valami őszre (de november vége kb) mert jön az új film és akkor lehet kaszálni vele.
-
markknight
veterán
Még pár napig 4000 a Hellblade. Érdemes kipróbálni, mert zseniális kis alkotás.
-
markknight
veterán
válasz
Rigormortiis #186493 üzenetére
Megnézem megint, annó azért töröltem mert nem talált soha senkit így kipróbálni se tudtam, pedig imádom a franchiset.
-
markknight
veterán
-
markknight
veterán
Valahogy meg tudom énekeltetni a magyar profilomon a másik profilom által használt ps now-t? Arra rájöttem, hogy a letöltött ps2 és ps4 címek elindulnak rajta és jó helyre mennek az öcsik, de igazából csak az fog vissza, hogy ne ezt az új angol fiókot használjam.
-
-
markknight
veterán
Regisztráltam UK fiókra és elfogadta a kártyám. Vajon az USA store is elfogadná?
-
markknight
veterán
válasz
NyMRooD #186315 üzenetére
Most miért? Szélesebb körben elérhető a játék, végre a PC-sek is kipróbálhattak olyan játékokat, melyeket eddig nem. Ez egy nagyon jó irány lesz, nem követelmény számomra, hogy a hardverem futtassa a játékot, csak fusson jól és igazából ennyi. Általában 5 évente duplázódnak az internet sebességek, szóval simán kitalálható, hogy mikorra leszünk olyan szinten, hogy 4K játékokat streameljünk a gépünkre.
-
markknight
veterán
Szeretnék PRO-ra váltani és ennek kapcsán olvastam itt fórumon, hogy van egy típus ami halkabb mint a többi. Melyik ez? Mert nem szeretnék repülőgéppel játszani otthon.
-
markknight
veterán
Azért a kontrollert kb naponta kell takarítani. Nem vagyok izzadós, de azért meg meg telepszik rajta a kosz, ott ahol markolom például.
-
markknight
veterán
válasz
BoneDragon #185984 üzenetére
Ha lenne egy kis lelke neki, akkor megvenném. De nincs.
-
markknight
veterán
Tényleg kezdenek már gáz kategóriába átcsapni ezek a PS4-es e-mailek:
Orcs Must Die! Unchainedet elérte a végzete. Hamarosan véget ér a PS4™-játék.
A játék ingyenes verziójának szerverei 2019. április 8-án leállnak.
További információkért olvasd el a játékbeli értesítést.
Köszönjük, és nagyra becsüljük a bizalmat!A PlayStation csapata
-
markknight
veterán
Szupi, hogy jönnek ezek a magyar ps emailek, de a havi teljesítményt is küldhetnék. Meg amúgy a mostanin egyébként majd be hugyoztam, az Anthemnél a következõ szöveg van: Öltözz fel
-
markknight
veterán
válasz
Woodslave #185446 üzenetére
Én is nekifutottam párszor, de valamiért nem tud megragadni. Nem ad nekem plusz érzést ha megölöm a boss-t, nem is tűnik túl nehéznek a játék, inkább csak megfontoltnak kell lenni a küzdelemben. Pedig a hangulata az elég jó, a soundtrack állati de tudom, hogy velem van a baj.
-
markknight
veterán
Az új Battlefront 2 updateben valami félrement mert Luke németül beszél párszor
-
markknight
veterán
válasz
Madwe #184649 üzenetére
A grafika az pont az a szint mint a God of War. Nem kiemelkedően szép, inkább a környezet az ami jól fest és jól van megtervezve. Az arcmimikához meg csak annyit mondok, hogy ha igazán rossz mimikát szeretnél látni, akkor nézd meg bármelyik Assassins's Creedet, az aztán mégjobban le van maradva. + A Red Deadben is voltak olyan karakterek akik nagyon gázul néznek ki. A lopakodás viszont nekem sem tetszett én mindenkit szétvertem a bottal.
Nekem csak az volt a problémám, hogy sokat dumálnak benne. De megállás nélkül. Még a legutolsó NPC is 100 sorban mondja el, hogy eltűnt a testvére.
-
markknight
veterán
Megnéztem ezt az új mortalt és hát picit bekakáltam tőle. Nem semmi cucc lesz ez.
-
markknight
veterán
-
markknight
veterán
De ügyetlen a mozgás, meg a mechanika, az animációk. Nagyon emlékeztetnek a PUBG-re, ami tudjuk milyen. Nem akarom senki kedvét elvenni sem, de ezek fényében ez irtó kevés. Most amúgy is bele vagyok veszve a Fortnite-ba, de az a játék sokkal fluidabb ami a kezelést illeti és az animációkat illeti. Itt már az a pont amikor kiugrasz a helikopterből, az is problémás, nehéz az irányítása, mikor kinyitod az ernyőt akkor meg végképp nem tudod hogyan irányítasz és mit is. Meg lőttem egy Fallout 76 szerű screenshotot, amin jól látszik, hogy ez a látvány még a PS3 korszakban is kevés lett volna, 60 fps ide-oda: [link]
-
markknight
veterán
Kipróbáltam ezt a Cod trialt és gyerekek, ez a játék botrány ahogy kinéz. Maga a mechanika is érdekes nem való battle royale fps játékba, mert idétlenül néz ki. Nagy csalódás, pedig szerettem volna ha beránt. Hol is van ez a Battlefield V-tõl.. hmm sehol.
-
markknight
veterán
A Playstation 4 gariztatása, hogyan működik? Haveromtól vettem, de ő eltűntette a garancia papírt. Van valami szériaszámos megoldás mint mondjuk az Apple-nél?
Új hozzászólás Aktív témák
- Subaru topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nintendo Switch 2
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- PlayStation 5
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- További aktív témák...
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- HP, Lenovo dokkoló 12.300Ft-ért? VÉGKIÁRUSÍTÁS
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3042, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest