- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lackooo84
nagyúr
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Carlos Padre #168328 üzenetére
Hát ja, ezért tartunki itt ahol, de nem akarok most belemenni felesleges vitákba. Aki szereti, hogy hülyének nézik, az megveszi úgyis.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Sirandrish #168281 üzenetére
LOL
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
marilllyo #167714 üzenetére
Át lehet állítani, hogy ott is a kör legyen a kitérés, sőt merem állítani az a legbarátibb kiosztás (nem kell nyomkodni az L3-at a futáshoz, valamint nem a ravaszokkal kell ütni, ami igen fárasztó egy idő után). Én eleve úgy toltam a GOW-ot, szóval a pókinál már nem okozott gondot.
-
Lackooo84
nagyúr
Mindent annyiért lehet eladni, amennyiért megveszik. Period. Ebayen azért nem árulják, mert nincs píz jutalékra, na meg ott benyögik, hogy nem kapták meg, aztán megy a refund, se píz, se gíp.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
hellboy.4591 #166963 üzenetére
És tényleg van, aki ezeket az accokat meg is veszi....
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
karakpecze21 #166603 üzenetére
Most egy darab smd alkatrész beolvasztására simán nekiugorhatsz. Körbemaszkolod alufóliával, aztán kész.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
karakpecze21 #166591 üzenetére
Én biztos nem forrasztgatnám. Forrasztópaszta + hőlégfúvó aztán csókolom.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
karakpecze21 #166581 üzenetére
Ez könnyen megállapítható, ha tudni, hogy ott milyen erős áram közlekedik, és, hogy mennyit bír a biztosíték. Ha valóban alulméretezett lenne, akkor több ilyen hibáról lehetne hallani és nem csak minden (most mondok egy számot) százezredik pukkanna el szerintem. Szerencsére az én meghajtóm nem sokat pörgött életében, mert egy lemezes játékom sincs.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
karakpecze21 #166568 üzenetére
És annak utánajártál, hogy vajon miért pukkant el? Mert ha mindenki csak patkolná a biztosítékokat, abból igen komoly problémák lennének, gondolom nem véletlenül van az ott...
Talán a pukkanás okát kéne feltárni, és megszüntetni, ez így majd lehet még nagyobb kárt okoz.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Carlos Padre #166226 üzenetére
Hát ez elég ergya összehasonlítás, mert 2.5-ben még nem volt "indításhoz szükséges adat telepítése", (vagyis volt, de csak pár játék támogatta még) hanem csak az egész install után lehetett indítani a játékokat. Szóval itt végülis 'indításhoz szükséges adatmennyiség' vs 'teljes adatmennyiség' telepítése van összehasonlítva...
-
Lackooo84
nagyúr
-
Lackooo84
nagyúr
-
Lackooo84
nagyúr
Ezek közül egyik sem, ac
Eddig ez a legjobb eredményem, és ez 'csak' egy 2x2 MIMO kártya 1200-as routerrel:
Soha nem használom ki igazából. PS4-en lenne értelme az 1000-es netnek, de ott soha nem jön ennyivel, egyszer az életben töltöttem eddig 60MBps-el, azóta se többet.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
FollowTheORI #165847 üzenetére
Ami quadrológia.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
#80123904 #165822 üzenetére
Álmodj királylány.... Én még a full 4K-ra sem mernék fogadni, nem, hogy 60 fps-re. Tojnak ezek rá mi mit akarunk. Én megelégednék 1080p betonstabil 60fps-sel is, bitang részletes grafikával, fényekkel, átnyékokkal stb. Ez a 4K majomkodás már röhej. Vagy majd belekapnak a 8K-ba, aztán kezdődik előről az egész, 8K 20fps...
-
Lackooo84
nagyúr
-
Lackooo84
nagyúr
-
Lackooo84
nagyúr
Uccsó darab, valaki gyorsan csapjon le rá.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
szallasi007 #164891 üzenetére
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
gianni85 #164870 üzenetére
Hát ha elvered a kihívás érméket a kütyükre (naná, hogy én elvertem), akkor kénytelen vagy aranyra csinálni őket mert már csak azok adnak érmét, és kellenek a ruhákhoz.
Meglett egyébként, minden kihívásom arany, csak 2 drónos ezüst, így mindent meg tudtam venni a játékban, az a 2 szerintem ezüst is marad...
-
Lackooo84
nagyúr
Ha van valakinek véletlenül egy felesleges DS4 V2 felső fekete burkolat írjon rám.
-
Lackooo84
nagyúr
Kijött a 6.00 FW, sok újdonságot ne keressetek benne... (nincs)
(Szerintem csak a warez ellenes dolgokat kalapálták benne.)
-
Lackooo84
nagyúr
Pókicába észrevette valaki rajtam kívül a GoW easter egg-et?
-
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
ImACeltic #164368 üzenetére
KSZ....Anno mikor első gépem náluk vettem (azért ott, mert akkor még nagyon jó áron adták, NAV razzia előtti korszak...
) plusz kék kontrollerrel meg 1 hónapos PS+-al hirdették a webshopban. Küldtek fekete kontrollert, kód nuku, aztán mikor hívtam őket, akkor meghazudtoltak, hogy sehol nem szerepel az oldalon, hogy kék a kontroller (de szerepelt). Aztán nagy flegmázva emailben küldtek kódot, próbáltam, nem ment. Küldtek egy másikat az sem. Közben kiderült, hogy azért nem, mert 30 napos PS+ TRIAL kódot adtak, csak ezt elfelejtették közölni, azt meg ugye én már nem tudok beaktiválni, erről ennyit. Azóta vásároljon ott a f....m az...
Bár a fekete kontrollernek utólag örültem, a kékről kiderült, hogy kopik róla a festék elég szépen.
-
Lackooo84
nagyúr
Spudermanben is vannak érdekes fordítások, "készségek" brüh...
A "képességek" szó nem jutott az eszükbe?
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
#20844032 #163868 üzenetére
Leírtam vagy 4 éve nekik a topikjukba, de leírtam ma is.
Ez a negatív osztogatás a probléma, hogy bárki bárkire ráteszi aki megérdemli, az meg fogja, és ő is visszaadja az ártatlannak, azt kész ennyi. Mondjuk nem érdekel, mert azóta nem hirdetek ott semmit.
De ha megnézed másról sem szól az a topik, csak arról, hogy le kéne venni az igazságtalan negatívokat, meg arról, hogy szarnak az oldalra.
Egyébként az account eladást miért nem tolmácsoltad nekik?
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
#20844032 #163482 üzenetére
A 3 védhetetlen az, hogy van amikor így fogja magát és hirtelen neked ront (ugye normális esetben előtte oldalazik jobbra vagy balra így tudod melyik támadás jön, de ennél nem oldalazik előtte), ami lehet a szárnyas, amit védeni kell, vagy öklöl, ami félrelépős, de mikor már csak megüt akkor látod melyik.
Plusz van egy támadása én csak "hirtelen Valhallának" hívom, amikor főleg repkedés után fogja magát és felmegy, de mire pislogsz már jön is le, esélyed nincs félrelépni. Én nem is értem ezt kiknek tervezték, mert, hogy embernek nincs ilyen reakcióideje az biztos. A levegős támadásait meg nem tudod ledobni, egyrészt időd sem lenne rá, néztem sima GmGoW sigrun harcot, szerintem ott sokkal lassab, meg ugye gyérebbek a mozdulatai is, itt new game+-ban az összes valkür buffolt, új "extended" támadásokat kaptak meg gyorsabbak sokkal.
-
Lackooo84
nagyúr
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
#20844032 #163469 üzenetére
Pedig nem jól tudod, egyetlen egy támadása van, amit fejszével KELL hatástalanítani, mással nem is lehet, mégpedig amikor felmegy elkezd pörögni és a levegőből a botjával a földbe vág és elég nagy területen insta halál.
Már sima GmGoW fokozaton sem lehetett ledobni, itt még egy szinttel feletted van, lv11-es. De úgy tudom csak easy és normálon lehet ledobni, sosem játszottam ezeken a fokozatokon de láttam yt vidit.
-
Lackooo84
nagyúr
Kis kedvcsináló:
GOD OF WAR SIGRUN Give me God of War+ fokozat.
Van 3 csaló támadása, amik szerintem védhetetlenek (és insta halál), szerencsére csak egy ilyet lőtt el, és pont aktiválódott a térhajlítás. No feltámasztókő és rage.
-
Lackooo84
nagyúr
-
Lackooo84
nagyúr
Szerintem egyértelmű, hogy amelyiknek jobban megy a szekér, az szarik jobban a userek fejére. Ha fordítva lenne, és a MS lenne nyeregben, akkor a Sony nyalná a seggünket, ezért mondtam mindig, hogy nagyon nekünk nagyon nem jó, hogy nincsen konzolháború ebben a generációban...
-
Lackooo84
nagyúr
Na nézzük azt a downgradet...
-
Lackooo84
nagyúr
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
lionshamlet #161186 üzenetére
Nagyon remélem, hogy 5.05 feletti...
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
nincsnév007 #160727 üzenetére
Pár trofi mínusz.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Kendek #160658 üzenetére
Mivel az USB töltés szabvány, alapból ilyen nem is létezhet, hogy egy töltő alapból több, mint 5 volttal küldi. Ahhoz az elektronikának kommunikálnia kell, hogy mi a helyzet, és azután vált magasabb fokozatra, ez mindig is így működött. Elég, ha a kábel nem támogatja a gyorstöltést, és már nem fog menni, csak az alap 5V, hiába tudja a készülék is.
Még azt hozzátenném, hogy mivel a "gyorstöltőkről" volt szó, nem mind a feszültséggel operál, sokuk az áramerősségen emel.
Az említett esetet biztosan egy hibás töltő/kábel okozhatta, normális esetben ilyen nem történhet.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Kendek #160656 üzenetére
Biztos, hogy nem azért ment tönkre, mert gyorstöltő. Én rendszeresen töltöm a telóm gyorstöltőjével is, hiába van egy 10A tölltőd, a kontroller csak ~0.5 Ampert fog belőle felvenni (lásd kép, ami szintén gyorstöltő), mert a töltésverzérlője leszabályozza. Egy ugyanaz, mint a csap, hiába van benne rohadt nagy nyomás, ha csak kicsit nyitod meg akkor csak csepegni fog.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- iPhone topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Posta, csomagküldés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xbox Series X|S
- BestBuy topik
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- További aktív témák...
- Asus ZenBook Duo UX8406 -14" 3K OLED 120Hz Érintő - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - Win11- 3 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3028
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest