- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Osztamúgy Splinter cell??
-
-
válasz
penge111 #152533 üzenetére
Grat koshoz! Én szívtam vele jó sokat. Nem azt mondom hogy mákod volt, de vokt má veled olyan hogy valami tök könnyen ment majd mikir legközelebb ott jártál és emlékeztèl hogy ez nem lesz nehéz jól meglepődtél hogy mégis, és hogy hogyan sikerült ez a múltkor olyan könnyen?
Más
Tényleg xcom2 pluszban? Megint egy ami rég megvan. Hogy meglepett (nem). -
válasz
ldave #152200 üzenetére
Egyébként ezt én se értem.
Ott egy singleplayer játék ami tetszik és úgy gondolod kiplatinázod, és akkor ráderőltetik a múltit mint ahogy a singleplayer játékra is ráerőltették.
Mint pl a last of us. Egy tök jó single játék.
Nem tudom és nem is érdekel milyen a multija, de a multis trofik miatt a platina se. -
válasz
Adam_Shepard #151952 üzenetére
Mégpromaribbra?
Egy restoret majd adok neki. -
Az mi hogy megjelent a dark souls 25.én és engem nem enged csatlakozni haverhez hogy share playbe nézzem? Olyan hibaüzenettel hogy az én régiómba még nem jelent meg a játék.
Na mármost ezt 26.án játszotta el úgy, hogy én is megvettem a játékot 25.én és már játszottam is vele. -
válasz
james001 #151367 üzenetére
Ezzel a loki odin fia résszel az a baj hogy igazából nem de mégcsak nem is odin nevelte fel. A marvel is vsriált a dolgokon..
A másik meg hogy a gow felhadznàlja de nem pontosan követi a mitológiá hisz a rendes mitológia szerint nem is vomt zeusnak kratus nevü félisten gyermeke. -
válasz
WhiteWalker #151170 üzenetére
Anno ps-re én is úgy találtam hogy játékot kerestem bármilyen megkötés nélkül és megláttam hogy ez ilyen 2D-s, meg odin van benne meg hogynézetki? Kell!
A deus ex az egy ilyen jó lett volna ha sikerül fölülmulnia az elődjét, de így is megért egy végigjátszást.
-
válasz
WhiteWalker #151162 üzenetére
Csak azért mondtam hogy lásd van itt aki igen, nagyon ismeri és szereti is azt a jétékot.
Nem is volt nagy híre hogy jön ps4re.Emlékszem en is azért mentem hogy deus ex gyűjtőit tendeljek elő és akkor meglátram az odin gyűjtőit.
Érted, az odint már játszottam is meg az egy ps2 játék, míg a deus-t új játék is vokt meg ps4 játék is. Még jó hogy az odint hoztam el!...Később megvettem a deus-t is.
-
válasz
WhiteWalker #151132 üzenetére
Anno ps2-n szénné játszottam, mikor ps4re megjelent vittem is a gyűjtőit és platkóztam is. Szóval ja, szerintem is remek játék az Odin Sphere!
-
válasz
Rigormortiis #150478 üzenetére
Néztem egy majdnem egy órás összefoglalót az előző részekről.
Itt nincs meg az a reaperes háttérstory, csak annyi hogy új világ és jól fedezzük fel. De nekem ez tetszik így ahogy van. -
válasz
marilllyo #150460 üzenetére
Na elkezdtem a játékot.
Csináltam egy cuki hajú világos bőrű szeplős heges csajt mert szeretem mikor megengedik hogy úgy nézzen ki a főhős ahogy nekem tetszik.
Eddig tetszik a játék. Ébredés a stázisból, aztán vizsgálatok, full tiszta űrhajó környezet megadta a hangulatot.
Meg így esténként világűrről szóló dokumentumfilmeket szoktam nézni elalváshoz és így nagyon tetszett a mondat mikor mondták hogy első emberek vagyunk az androméda rendszerben.
Szóval jó lesz ez!
Viszont kerestem hogy vajon melyik gomb gugol fedezékbe mire végül rájöttem hogy oda kell csak menni és atumatán begugol. -
válasz
marilllyo #150460 üzenetére
Nemtom jó példa e, de a last guardian is hasonló dolgokon ment keresztül és én imádtam.
Egyébként egyik fórumos haver mondta hogy toljuk dead space 3-at coopba és fogjuk is mert szeretem azt a szériát így sokadjára is.
De közben megéheztem még valami sci-fi cuccra és egyből az androméda ugrort be ebben a stilusban. -
válasz
saelin #150453 üzenetére
Köszi az infókat!
Azért ahogy startolt a játék én az EA-t okolom.
Lehet más kiadónál megcsinálták volna rendesen mielőtt kiadják.
Olyanra meg nem emlékszem hogy az előző részeket a bioware ennyire félkészen kitolta volna.
Nem tudom mi az igazság, de azt igen hogy mennyire pénzéhes az EA, és sajnálom ha jó a játék de az EA nem tervez folytatást. -
Srácok, eztel a mass effect andomedaval tisztába raknátok?
Azt tudom hogy jóval a trilógia után és attól jó mesdze játszódik
De ez most egy önnáló játék vagy lesz folytatása? -
válasz
John_Deere #150119 üzenetére
Én egy cloud 2-t vettem ps-hez és van mikor usb-ről, és van mikor joyba dugva használom.
Tv-be nem dugom mert úgy nincs mic. -
válasz
Lackooo84 #149885 üzenetére
Én hogy megijedtem mikor levertem a queent, dobta a platinát és mentem is kipihenni.
Aztán később mikor beléptem játszani ott vokt a portál, és én tudom hogy bele kell nyúlni de nem gondokram hogy marad utána portál, azt hittem nem mentette el és megint le kell verni.. -
-
válasz
Lackooo84 #148726 üzenetére
Úgy értem hogy én rá szoktam menni játék kepe alatt hogy a fizetős tartalmakra, mejd bedob a storba és ott vegigmegyek a fizetési folyamston, csak ugye már nem kell fizetni,aztán letöltöm.
Mondjuk most jut eszembe hogy gow-nál ott volt a your itemsbe mind, de azért le nem töltötte magától. -
válasz
bajtokarpi #148711 üzenetére
Gow-ot letolod valami keményebb fokozaton akkor a bb-vel se lesz gond.
Én csak normalon tolom és játszottam a soulsokkal de azért kaptam már itt igen durva rektet. -
válasz
penge111 #147875 üzenetére
A demóra én is azt mondtam hogy ez kb semmi.
Aztán olvasgattam utána,meg egy haver nagyon ajánlotta és végül egy akcióban behúztam a persona 5el együtt.
A p5 szerintem magáér beszél pedig nem vagyok az a nagy jrpg fan. A nierbe meg mik9r először mikor belekezdtem nem volt meg a hozzá való hangulatom de most a gov előtt megint nekiültem és evés közben jött meg az étvágy.
Nem meggyőzni akarlak, csak szólni hogy a demó nem elég eldönteni hogy érdekel e, még ha ez is lenne a rendeltetése. -
válasz
penge111 #147831 üzenetére
Az a nier demo egy semmi zero a játekhoz képest.
Annyira jó hogy megnézd 2B milyen kis csini robotjány.
Én a gow-ig most azt játszottam,most kezdtem a 3.végigjatszást és igazából most kezdődött el a játék és történtek aztak.va dolgok.
Eddig is jó volt de most annyira érdekes lett hogy csak a gow tudott kiszedni.
A resi7 meg olyan amilyennek látod, más mint vokt de szerintem nagyon jó.
Nekem még hiányérzetem is volt a kb 4 végigjátszás meg a plsti után, mert még játszottam volna. -
Nekem van a tv-n jack, csak úgy meg mikrofonhangom nem lenne.
Meg usb is van a fejesemhez, de azt mondták haverok hogy jobb a hangom ha joy-ba van dugva.Csonkalmo
Az érdekes mert nekem mindenki mondta hogy colossusba ad hangot (a joyból) a gyüjtöggetni való cucc de semmit nem hallottam.
Aztán rájöttem hogy a joy némán van, adtam rá és már hallottam de nem a fülesből hanem a joyból mert nem dobta át fülesre a hangját. -
válasz
FIREBLADE78 #147311 üzenetére
Ps2-n kezdődött és kb minden része k.vajó volt. Ez most úgy néz ki kiba#ott k#vajó lesz.
-
válasz
WhiteWalker #147227 üzenetére
Mi mindent? Van más?
Proxy
Nem.lesz nehéz ha nem hagy felnézni fórumra. -
válasz
WhiteWalker #147201 üzenetére
Egy darabig én is elvoktam vele, de így a gow megjelenésének árnyékában nem kötött le eléggé.
Majd egyszer.
Ráadádul megjött a kedvem a nierhez ami anno félbe maradt. Most tegyek bele vagy 4 végigjátszást péntekig, mert utána nier fortnite, minden lényegtelen lesz egy darabig.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2983
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest