- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
mettek #127964 üzenetére
Szintén. Szeretem a TV-m, mert ívelt is meg nagy is viszont nem 4K és azt nem is tervezek venni egyenlőre. Azért vettem Pro-t, mert azt mondták, hogy hiába 1080p-s a TV a pakkot leszedi hozzá és szebb lesz, mint a sima vagy a slim esetén!
Eddig én sem bántam meg a MB Pro-t, a konzolt viszont csak ma vettem meg és szerintem, ha minden jól megy akkor is holnap tudom tesztelni leghamarabb!
Kaptam hozzá két játékot (GTA V, FIFA 18) de a GTA-t PC-n már végig vittem párszor a Fifa meg alapból nem nagyon vonz. Szerintem én először az AC-t fogom megvenni és a Wolfeinsteint majd csak később!
Valamint igen, az exklúzív címek sokkal jobbak rá, mint az Xbox-ra hiába lesz erősebb az X!
-
Jim-X
őstag
válasz
mettek #127964 üzenetére
Én is ugyanezt csináltam, jött a munka világa, eladtam a pc-t, vettem egy macbook prot és egy ps4 prot később, a tv, házimozi már megvolt, azóta is úgy gondolom jól döntöttem, sokkal kényelmesebb így játszani és az exclusiveok, mint az Uncharted vagy Horizon Zero Dawn, Gran Turismo kihagyhatatlan alkotások. Már ezekért megéri a ps.
Ugyanigy vagyok, a hazimozi mar megvolt vettem Ps4-et hozza es nagyon is megerte mar most azt mondom
Igaz nalam a hardcore PC gaming kimaradt...talan a DiabloII-vel toltam tobbet, de ahhoz nem kellett PAKSII
ps.: A kameras cimeknek koszonhetoen az asszonnyal (tudom asszonnyel
) es a gyerekekkel is elugralunk a nappaliban, ugyhogy orom bodotta
-
válasz
mettek #127847 üzenetére
Kb így vagyok én is. Nem játszottam az előző pár résszel mert eluntam a szériát.
Vártam ezt az új részt és még nem írom le teljesen de az eddig látottak alapján nálam végleg vége az ac sorozatnak.
Az egyiptom jó de a látvány nem elég, a hqrctendszer nem tetszik, az meg nem motivál hogy hatalmas trrületen lootoljak és öljem meg azt meg szerezzem meg amazt.
Pedig anno a sokak által monotonnak mondott első részt én imádtam és ez a kedv kitartott egészen a revelations-ig. A 3 meg a black flag még lement de ott már csak nem vokt épp semmi jobb játék. -
Zsinder
aktív tag
válasz
mettek #127847 üzenetére
Megértem ha valaki kicsit beleunt, de nekem valahogy minden rész nagyon adta, azért kapott ez a rész is bizalmat. Az irányítást és a harcrendszert teljesen megváltoztatták, szívok is vele mert egyszerűen nehéz megszokni, hogy light meg heavy attack is van és dodge, folyamatosan kapom a pofonokat mert félrenyomok xD
-
mcwolf79
veterán
válasz
mettek #127523 üzenetére
Ne sarkítsunk már. Ne a kökorszaki szakiból induljunk már ki. A netről érkező javítás minden játékhoz kell, nem csak a GTS-hoz.
Aki akar netet az jobbára tud valamilyen formában szerezni. Ahol nincs valamilyen szélessávú net, az ha más nem mobilnet formájában hozzájuthat. Már nincsenek is olyan horror áron a nagyobb mobilnet csomagok, és a lefedettség is elég türhető. Biztos van pár problémásabb hely, de ne mucsaröcsögéből induljunk már ki.
Nagy sávszél nem kell a bejelentkezéshez a GTS-nél, és ahogy mondtam, patch-elni nem csak ez patch-el a netröl.(Nincs hosszú "Ü" a billentyüzetemen, úgyhogy nem azért írom helytelenül, mert stupid vagyok
)
-
Madwe
nagyúr
válasz
mettek #127108 üzenetére
Nekem is az van, minden elfogadta, sőt egy másik magyar accom is anno elfogadta (azt kb 10 éve csináltam, nem tudtam h nem lehet psnidt változtatni, s havernak csináltam psre, uh vendegacc1 lett a neve, na így nem akarok autozni) onnan már rég eltávolítottam, de vmiért itt bármit csinálok nem eszi meg paypalomat se már... egy tök friss acc se, szóval lehet paypal profilt is tiltják 48h acctól függetlenül?
-
Madwe
nagyúr
válasz
mettek #126721 üzenetére
A t300as már nem vegyes vezérlésű, uh jó lesz az
a t3pa pedálok jók, olyan mint a g29. Én is gondolkoztam a t300ban, de túl sok a baj vele. Pl aktív hűtése van, amit érdemes gépen beállítani h állandóan menjen mert túlmelegszik. Ilyenkor a ffb kikapcsol. Egy idő után bekapcsolva nem tud kalibrálni, így nem működik a kormány ps4el, minden egyes restart után gépen kell bekalibrálni. Ezt ugyan cserélik amig garis, de az csak 2 év, ráadásul pár hét az átfutási ideje, s van akinek hetek alatt előjött...
A ps gomb fantom benyomódik, s kilép menübe..
A vezérlése vmi új szíjas, s az meg az évek alatt elernyed, s elveszik az ffb ereje, cserélni kell...
Szóval túl sok hw-es probléma lehet vele, amit ennyi pénzért én nem vállaltam be. Persze ki lehet fogni jót is, de túl nagy %ban rosszak (pollok alapján 50%)
Ugyanakkor ha semmi baja, akkor jobb is mint a g29.(#126722) frankstork Wifivel lehet próbálkozni, de komoly online játékra felejtős a packetlossok miatt.
Mi az h nem azonos az ipari?
-
válasz
mettek #126236 üzenetére
A lényeg, hogy kell egy pendrive, rajta ezzel a tartalommal. Mielőtt kiveszed a régi vinyót, egy külső adathordozóra lementheted amit csak szeretnél. Ez korlátozódhat csak a játékállásokra is, de mehetnek rá a rendszer beállításai és kompletten a játékok fájljai is. A trófeáidat se felejtsd el szinkronizálni.
Az első bekapcsoláskor legyen bedugva a telepítőfájlos pendrive, utána meg ha elindult a rendszer, visszaállíthatod a mentett cuccokat. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
mettek #25529 üzenetére
Teljesítményért, meg teljesítésért is kapsz random cuccokat, meg a szörnyek is dobálják, meg loot dobozokból is kaphatsz. Tény hogy nincs olyan gyakori loot a bétában mint mondjuk borderlands 2-ben, de azért dobálják rendesen.
Fő fegyverként én most pl egy 62 attack-os cydonia ar3-as auto rifle-t, van egy 62-es shotgun-om, meg egy 62-es rakétám. Ezek mellett van 44-es sisakom, 32-es gauntlet-em, egy 47-es armorom, 32-es bakancsom(+20-as disciple) meg egy legendary class armorom.
Mindezek mellett esett nekem még egy legendary assault rifle is ami level 20-as.
És ezek mind estek szörnyekből vagy ládákból.
-
válasz
mettek #25529 üzenetére
A multiban nyújtott teljesítményért is kapsz fegyvereket, de úgy vettem észre hogy van olyan fegyver amit csak a sztori módban tudsz megszerezni. Van erősebb sorozatlövő is, 41-44-es sebzésű. Én pl tegnap sztori módban kaptam egy 44-es sebzésű olyan sorozatlövőt hogy fossa a golyókat, nem is nagyon jó messzire mert annyira okádja a golyókat hogy nem lehet irányítani
-
gianni85
veterán
válasz
mettek #23106 üzenetére
igen a lemezes játékok régiófüggetlenek, már PS3on is azok voltak (szemben az X360nal, de XO is független már) viszont ha online tartalmat akarsz hozzá venni, akkor megegyező régiós PSN account-tal kell vásárolnod.
(#23104) Doma88
múlt évben váltottam pont számlacsomagot, amihez egy ócska mastercard-ot adtak (pénztárcában is foszlik szét)... azt hiszem nemsokára visszaváltok én is dombornyomottra, vagy amex-ra -
Madwe
nagyúr
válasz
mettek #22254 üzenetére
Ha rendes térhangzás fontos akkor nem jó a gold, mert csak a külön hangprofilosoknál értékelhető - ott viszont kb tökéletes. Ha annyira nem fontos a 7.1 akkor viszont teljesen rendben van, jól szól.
(#22256) tDr1v3r 30ohm körülig rendesen kihajtja a füleseket, nagyobb ellenállású fülessel viszont már gondja lesz. A hangja se tökéletes, de nem vészes annyira a romlás...
-
Madwe
nagyúr
válasz
mettek #22249 üzenetére
Én sony goldot használok, iszonyat kényelmes, hangja rendben van, térhangzás szar ha be van kapcsolva - kivéve ha a headset appba létrehoztak a játéknak egy külön profilt, akkor a térhangzás is rendesen szól, meg alapból szebb a hangja - jelenleg inFamous és Watch Dogs rendelkezik külön hangprofillal. Mikrofonja rendben van, nem tökéletes de tisztán hallanak. Akksi kb 8 órát bír, mint a DS. Én meg vagyok vele elégedve, de Turtle Beach és Astro tájékán is vannak jóféle fülesek.
-
boost
veterán
válasz
mettek #22239 üzenetére
Egyetértek, ez olyan szintű játék, ami miatt elég sokan csak ezért vettek PS3-at. De nem 10/10. Olyan módon fokozza/formálja a hangulatot, ami túl hatásvadász, ráadásul nem valami nemes módszer, nekem nem jött be. Próbálom úgy kifejezni magam, hogy ne spoilerezzek.
De attól a játékmenet, és maga a játék tényleg majdnem tökéletes. (Majdnem: eltekintve a Naughty Dog betegségtől, hogy a sztori közepén egy kevésbé fontos dologba belemennek, kirészletezik, és ez kiteszi a játékidő felét.
Aki játszott pl Uncharted 3-al, az tudja mire gondolok. )
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- Xbox Series X|S
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- ZIDOO médialejátszók
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Battlefield 6
- Windows 11
- Építő/felújító topik
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest