Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madwe
nagyúr
válasz
andro93
üzenetére
Működik a rendszer, csak nem 12k hanem 16.5k egy játék. Megjelenésekor. Ugyanakkor usa storeban nagyon sok akció van, most pl kivncsi leszek black fridayre mit mutatnak... Mellesleg lemezesen újonnan inkább 18-20k itthon már egy játék.
Annyi a különbség, h régebben mindennél olcsóbb volt s egyértelműen ez érte meg a legjobban, manapság ha digitálisan akar venni az ember, akkor ez éri meg a legjobban (pl ezer év mire végigtol egy címet s utána lusta pár ezer forintért bartelelni - ez volnék én
meg eleve nem fogok használt jáékok után futkosni, örülök ha heti pár óra játékra van időm, nemhogy még futkossak utánuk... nyilván ezek miatt meg is engedhetem magamnak h az anyagiakat ilyen szempontból ne nézzem) vagy ha van felezőtársa akkor már a lemezes ellenében is egész jó árakat mutat. Kitörölni ezek miatt hülyeség lenne...
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Kék -12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független, 100% gyári Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52 FW-s PS4-ek is!
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

meg eleve nem fogok használt jáékok után futkosni, örülök ha heti pár óra játékra van időm, nemhogy még futkossak utánuk... nyilván ezek miatt meg is engedhetem magamnak h az anyagiakat ilyen szempontból ne nézzem) vagy ha van felezőtársa akkor már a lemezes ellenében is egész jó árakat mutat. Kitörölni ezek miatt hülyeség lenne...
Kendek