- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
nitro16
senior tag
válasz
proly01 #222927 üzenetére
+
NoOne1976
Tyler DurdenÉrtem, köszönöm. Igazából szombaton berendeltem egy qe65q80-t, de ma hívtak, hogy lehet nem lesz belőle semmi mert nincs annyi és rövid időn belül nem kapnak....
És mellette ami szimpi volt a 65c9pla oled-je, tudom más liga a kettő. Csak mivel sok ps menne majd rajta ezért félek, hogy olednél "beégne hamar", de lehet akkor átnyergelek megint és várok egy kicsit, hogy lejjebb menjen az ára. Jövő szempontjából is, jobb lenne a hdmi 2.1 miatt is. Csak míg előbbi 450k addíg másik 720-650k akciósan.Amúgy ti ilyenkor gondolom 3-4 órákat nem egy játékon játszotok le hanem váltogatjátok közbe azért nem? Bocs az offért de tv topikba nincs nagyon olyan aki ps-en is tolja rendesen.
markknight: ahha, na ettől félek én is ezért is nem tudtam dőnteni, hogy felső kategoriás qled lenne a jobb vagy a fent említett oled. Qlednél még hátrány lenne, hogy csak 2.0 hdmi van rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Okos Otthon / Smart Home
- Apple MacBook
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Formula-1
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- E-roller topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest