Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-NoVa-
addikt
Nem olyan tiszta a helyzet. A tegnapi chicken dinnerem 10 kill, 1 revive, 1500 damage, 190 heal, 25 perc, sSs grade, 29 pont.
Ehhez képest pár napja 3. helyezés, 5 kill, 0 revive, 570 damage, 50 heal, 32 perc, Ss grade, 75 pont. Lehet fejvakarva számolgatni, mit értékelt a játék. -
lkristóf
senior tag
Szerintem aki háborúzni akar annak ott vannak az arcade módok. Én amikor megyek egy squadot enragel pályán akkor általában örülök ha a vége fele még 1 társam életben van. Előbb is olyan meccs volt, hogy egyedül lettem 2.
Az elmúlt napokban fordult elő olyan, hogy egy házban hasalva húztam meg magam egyedül.Olyan 3-4 perc múlva egy squad érkezett meg kocsival. Kiszálltak a kocsiból és mindenki az én házamat kezdte el gránáttal dobálni, pedig körülöttem több ház is volt! A gránátoktól nem haltam meg de mikor bejött egy azt likvidáltam de a többivel nem bírtam el. Nem hiszem el, hogy kilátszódtam vagy bármi is jelölte volna, hogy ott vagyok abban az épületben, ugyan is gyalog jöttem, és szerintem senki sem látott. De merem remélni, hogy nem csaltak.
-
-NoVa-
addikt
Hát, 100-ból 1-4 számára szól épp a túlélésről, a többiek max megpróbálják. Most is mentem egyet, az Abandoned Resortban kezdtek Sanhokon, 3 fős lett a csapat, talán Arabok. Az egyiket instant némítottam, egy visítozó 12 éves bármilyen nyelven idegesítő. A másik hamar meghalt, a kissrácot felélesztettem, túlélte a resorts kipucolását, majd az első érkező újabb csapat leszedte. M416A-val dolgoztam, 4x scope, később egy SKS + 6x párost szedtem még mellé össze, aztán követtem a zónát. Végül egy híd tövénél lett vége. Mindenkit leszedtem, az utolsó túlélő a hídon maradt, én alatta. Volt nálam 2 adrenalin, 4 energiaital, és 3 painkiller, úgyhogy kivártam
Csak épp ha egy ilyenre jut kettő olyan, ahol nem találok fegyvert időben, akkor a ranking szerint negatív az össz eredmény. Vagy network lag, telefonhívás, bármi, és megint marad az átlagos Gold rank.
Szóval nem a játék rossz, hanem a pontrendszere nem tükrözi a tudást.
-
bandras54
aktív tag
Üdv.! Én vagyok a masik szemtanú. Szerintem ez hasonló bug lehet mint amikor a távolban az emberke a domb felett csücsül 2 méterrel és ha pont rá céltól akkor csak porfelhő az eredmény talalat helyett. Abban a szituban az ellen csak úgy tudta kilőni ha ő is állva látta a társunkat.
-
bollizolee
tag
Nem csak nálam van ilyen Ezek szerint nem egyedi a dolog. De furcsa módon a frissítéssel jött ez a probléma.
-
jokerone
tag
Szerintem az emberek többsége nem csak azért játszik szívesen magyarokkal / itteniekkel, mert mikrofont használ. Egyrészt így könnyebb bővíteni az ismerőseidet, másrészt ez már amúgy is egy közösség, akikből összejöhetnek jó kis csapatok, mégis valamennyire "ismerősökkel" játszol.
Persze a mikrofon az még egy plusz dolog, lehet néha én is használnám, de nincs rá mindig lehetőségem. -
-
Allien
veterán
Igen, de nem azért rakja szét az emusokat, mert az csalás. Hiszen, akkor tiltaná, és blokkolná.
cd334, igen, tapizva szar játszani. Egyszerűen kitakar a képernyőből, engem spec zavar. Az irányítás is zavar, de ez több játékra is igaz. Ha kicsit elmélázom, és nem oda nyúlok, mert ugye koncentrálok a képernyő kis részére, akkor pont szar, ha kicsit mellé nyom az ember. Ennyi. Mivel ezt SEMMIVEL nem lehet kiszűrni, akkor inkább alkalmazkodjanak azok, akik még kicsit elmaradottabbak felfogásban. Igaz, ez saját vélemény, de én sose értettem, hogy miért szenvedjek konzolon, vagy pécén az irányítással. Csak azért, mert mások szemellenzősök??? Tehát, konzolon felejtsem el a C&C rts-t, mert valakik looserek venni konzolhoz egeret? Mert ez már az ELSŐ Playstationnál is megvolt! Basszus, az mikor is volt, amikor PS1-n egérrel nyomtam a C&C-t??? Jaaa, ez csalás? Akkor leszarom. Főleg, mert single playerbe lehetett csak nyomni. De, ugyan ez igaz akkor a PC-re is! Mindenki azonos feltételekkel? Na ne vicceljetek mán. Ez már tényleg szemellenzős. A pc kifejezetten a pénzről szól (persze a konzol is). Vegyél hozzá erős hardvert (vga meg stb), vegyél hozzá GAMMER kiegeket. Aki ilyeneket vesz, akkor az MIND csaló!!
[ Szerkesztve ]
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
T. I.
senior tag
Üdv!
Én csak 8perces arcade-ot játszom, megszakításokkal napi 10-et kb., mert ennyire van időm. Ezért még bronz ligás vagyok, valamiért azt nem számítja a system.
Egyébként tényleg, mi a ráció abban, hogy egyesek beugranak a map közepébe? Alap, hogy a repülés vonalától minél távolabb kell ugrani, hogy nyugodtan feltápolhass. Árkádban szeretem, hogy egy sisak,egy mellény, egy M16-os (120lőszerrel) és egy mira red dot elég a győzelemhez. -
-
Giovan!
addikt
Nekem top 2-ben volt olyan hogy Pochinkire szűkűlt és mindketten ugyanannak a háznak két különböző emeletén vártuk hogy a másik előfusson. 3 gránátot dobtam le, egyik sem nyírta ki, ő meg benyomott pár boostert és átmenve a kéken felszaladt rám a lépcsőn és legéppuskázott. Én annyira figyeltem hogy észre sem vettem hogy feljött, meg azt gondoltam lehetetlen, mert a kék a legutolsó fázisban már elég nagyot sebez, a lépcső meg pont a kékbe esett. Na mindegy, akartam írni neki egy gratulációt mert ez tényleg szép volt, csak ilyet nem lehet
Speak softly and carry a big stick, you will go far.
-
Fitzgerald
veterán
Engem vagy elütnek, vagy az environment öl meg. A legritkábban lőnek le.
Néha meg olyan agyalágyultakkal rak össze a gép squadba, hogy hihetetlen.
Létezik olyan nyomorult csapattárs aki képes elütni csak azért, hogy elvegye a cuccodat (!).
Óbégatsz hogy "helló te retard, elütöttél, rev!"
Aztán rájössz hogy szándékos volt, mert nemhogy fel nem éleszt, hanem pofával megvárja melletted amíg kimúlsz, és már lootol is. -
Scale
őstag
Elég sok játékban van szezon váltáskori visszaesés, ilyenkor X rankkal visszább dob. Vagyis nem visszadobásnak kell nézni,m hanem inkább kezdeti előnynek.
Azért így van, mert nem lenne értelme bronze 5-ről indítani a már jól teljesítő játékosokat, plusz az újonnan jött kezdőknek nagy hátrány is lenne.Azt, hogy pont miért és mennyivel dob vissza az előző szezonhoz képest az egy jó kérdés mi alapján számolják. Ha nagyon kutakodnánk biztos találnánk valami MMR kalkulátoros megdolást erre.
-
cd334
tag
Sajnos de. A program az emulátorosokat már nem rakja össze normál mobilról játszókkal elvileg(ugye mindent meg lehet trükközni), de a mobilhoz csatolt egér billentyűzet kombót még nem látja. Így sajnos a normál játékosok jelentős hátrányban vannak a külső eszközt vagy módosított emulátor használókkal szemben. Ha normál mobilos vagy kempelni kell, mert nyílt harcban esélyed sincs az eszköz használókkal szemben. Egyébként én full mobilosként is csirkevacsizom, csak nagyon figyelni kell hogy játszol, a top10 rendszeresen megvan.
[ Szerkesztve ]
-
Nashaba
tag
Ah, értelek Az LV hogy hanyas szintű vagy, ez különböző jogokon kívül (mint pl chat szoba készítése) még nem tudom mit ad, az S, A, B meg ilyenek pedig az adott meccsednek a végeredménye amit a helyezés, killek, survival time meg hasonlók alapján számol.
Első még én sem voltam sose.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest