Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Android szakmai topik
- Mobil flották
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
Új hozzászólás Aktív témák
-
szbalogh
addikt
Igen és botokat se láttam még azóta. Meg amíg mások a beállításokkal bajlódtak sikerült felkúsznom ace-be alkalmi csapatokkal
Az a gránát mellettem felrobban hang effekt nagyon bejön
De, ma kapom meg az új videókártyát szóval lehet, hogy többet nem játszom a mobilos verzióvalNick: HE_Storm
-
szbalogh
addikt
válasz Balázs1621 #766 üzenetére
Igen, mostanában tényleg nagyon sokszor felmegy percekre 900-ra az elérési idő. És valóban szerver hiba, mert a szakaszban a ruszkik is panaszkodnak
Sajnos nekem kell egy rndes videókártya és ramfejlesztés is mire a PC-s verzió játszható lesz.
Most radeon 6570, 4gb ram van ráadásul nem fért az ssd-re sem, így mire betöltődik átrepülök a fél pályán.
20-25 fps között azért játszható minimumon, és ami meglepő, hogy a kevés ram ellenére kevesebb megakadás van, mint a mobilosonNick: HE_Storm
-
szbalogh
addikt
Megvettem a PC verziót, nagyon kíváncsi vagyok. Bár szerintm a gépem nem fogja bírni. Remélem abban nem nyomatják ennyire ezt a hülye ruházkodás dolgot. A csajom ugyan abban a ruhában van a legutóbbi telepítés óta
Nick: HE_Storm
-
szbalogh
addikt
-
szbalogh
addikt
Nekem anyósom problémázik, hogy amikor látogatóba jön nem ülök velük az asztalnál és bazsajgok, hanem PUBG-zek... pedig szerintem tök nyilvánvaló, hogy azért jön, hogy a két gyereket lefoglalja és végre nyugodtan játszhassak Muszály lesz ezt megbeszélnem vele
-
szbalogh
addikt
Nem értek Veled egyet Én is öreg vagyok és a reflexeim sem jók, a gépem se valami erőmű így sokkal tovább jutok ha egyedül óvatosan játszom, nem visz a többi majom veszélyes helyzetbe, mint amikor nem kell alkalmazkodni máshoz és a saját tervem szerint tudok mozogni. Azt azért sejtem, hogy magasabb szinten ez már nem lesz elég, kell majd valami jó csapat.
Nyilván dropra se megyek soha, viszont ha nyílt terepre esik, akkor várom a szomszéd hegyről lesből, hogy menjenek oda az agresszívakNick: HE_Storm
-
szbalogh
addikt
Többnyire sunnyosgósan játszom, tegnap fel is kerültem diamond 5-be... nem sokat játszom mostanában. Ja meg egyedül nyomom a 4-es meccsekben
Viszont volt egy kör aminek az elejéről lemaradtam, a többiek meg elvittek pocsinkibe... Gyorsan az AR sörétest tudtam felkapni és sikerült 6 killt csinálni pár percen beül de aztán engem is elkaptak. Meglepő módon 30 pont felett volt az összesített eredmény. Szóval úgy tűnik, hogy az agresszív játékot is jutalmazza valahogy a rendszer.[ Szerkesztve ]
-
szbalogh
addikt
Na tegnap olyan habibokkal kerültem össze akik a meccs 3/4-ét a kék körön kívül töltötték. Aztán az utolsó 5 percben ledaráltunk mindenkit... inkább ők
Meg szereztek valami páncélozott UAZ-okat valahonnan
Na utánanéztem. A fehér körön kívül lehet hozatni jelzőrakétás repcsivel[ Szerkesztve ]
-
szbalogh
addikt
Nah, sikerült bekonfigurálni a gaming buddy-ban a billentyűzetkiosztást. Ez a smart mód csak bonyolítja a helyzetet, össze-vissza csinál mindent. Sőt, valami baja is lett a rendszernek, mert inventoryból kilépve elkezdett folyamatosan lőni. Ezt végül egy cache ürítés megoldotta. Végül nem a megszokott beállítást sikerült, így kicsit szokni kell.
Viszont annyival simábban fut, hogy egy nap alatt négy ligát ugrottam
Tegnap összefutottam valami székely gyerekekkel... hogy azok milyen szöveget nyomtakNick: HE_Storm
-
szbalogh
addikt
Ez nem az iskola melletti emeletes házaknál történt?
Az új pályán mentem eddigi legjobb meccsem. 4-es szakasz, a meccs utolsó harmadában egyedül voltam... no comment. Óriási mázlim volt és tele voltam cuccokkal. M14 és HK416. Előtte felszedtem valami 380 körüli lőszert. Gondoltam is, hogy le kéne cserélni smg-re hátha akad hangtompító... Hát ellőttem mindet A vége felé út két oldalán hegy, ez volt a kör. Két szakasz is bement a kör közepére... az útra, nyílt terepre. Én meg szépen szedegettem őket innen-onnan Aztán lőtték őket a másik oldalról is. Persze gyógyították egymást de újra visszalőttem őket. A legvégén át kellett mennem az úton, de szerencsére egymással voltak elfoglalva és a kör szélén pont volt egy palánkos rész ahol fedezékben tudtam maradni. Szóval úgy alakult, hogy a kör rám szűkült én meg a mező közepén egy roncs mögött vártam, hogy kijöjjenek a kékből és csak leszedegettem őket 17 kill 2600 sebzés
Persze többnyire totál bolondokkal kerülök össze... dobálják alám a gránátot meg el akarnak ütni...
És volt olyan is, hogy valami OP orosz bandába kerültem. Futtában letoltak mindenkit én meg csak lestem, meg futottam utánuk[ Szerkesztve ]
-
szbalogh
addikt
Na tegnap meglepve tapasztaltam az őj verziót. Nem volt időm mostanában játszani.
Nagyon tetszik. Szerintem a 60fps már gfx tool nélkül is benne van, lagg is csak elvétve van már. Memu-ban játszom egyenlőre.Nick: HE_Storm
-
szbalogh
addikt
Végre! Köszi az infót! Este meglesem.
Nem tudom, sezrintem aki beleölt 100-200 ezer Ft-ot a gépébe, hogy fusson az eredeti játék vagy hasonló modern címek, akkor a 7000 Ft már semmi. Az olyanok mint én meg úgyse vesszük meg Egy játékért nem fogok 100ezreket kiadni harvderre. Mindig is energiatakarékos gépem volt. Most is csak a procit fejlesztettem 8 év után g530->i5-2500s-re, ami ugyancsak energiatakarékosnak mindható
Aztán ki tudja, lehet, hogy kedvet kapok és megveszem. De akkor még legalább egy 1030-as nvidia is kéne[ Szerkesztve ]
-
szbalogh
addikt
Nálam az álomkombó a Vector és a HK 416. Elsőre hangtompító, vertikális markolat és a többi nyalánkság. A HK-ra 4x Acog vagy 8x ha van. Ezekhez a pimpelős cuccokat már akkor gyűjtöm mikor nincs még egyik sem.
A végén sunyuláskor szinte SMG vagy hangtompítós Glock 18 Na ez utóbbit tényleg nem hallják meg 100 méteren túlról. Persze mikor már csak egy irányba kell lőni nem kell hangtompító de érdemes elkerülni, hogy mindenfelől engem lőjenek. Egyszer vettem fel az AWM vagy mit dobozból. 3x eltaláltam valakit mire az sima Kar98-al kilőtt... Dobozért nem is megyek. Sőt, ha meg van a kettes szintű védelem és bármilyen karabély+smg kombó valamelyik hangtompítóval, akkor már a házakat is messze kerülöm.
AK közelre nagyon jó. Mondjuk ha nincs UZI vagy Vector, akkor épületben a legjobb.
Ezeknek megfelelően AK-ra SMG-re Glock-ra mira red dot-ot szeretek tenni. A holo kitakarja a fél képernyőt, nem szeretem airsofra sem HK-n pedig a szituációnak megfelelően Mira dot vagy 4x Acog.Nick: HE_Storm
-
szbalogh
addikt
válasz Fitzgerald #251 üzenetére
Nem ismerte fel emulátornak és mobilosokkal rak össze?
Sokkal izgalmasabb 4-es szakaszban játszani, jóval kevesebb bot van.
[ Szerkesztve ]
-
szbalogh
addikt
Haha igen, sokkal viccesebb. Duóban egy gold I-es dobott alám gránátot a végén 2v2-ben
Szerencsétlen szerintem nagyon izgulhatott. Kilőttem ez egyik ellenfelet aztán mennünk kellett, mire lesebeztek. Ő pont dobta volna a gránátot de közben felém fordult hogy felgyógyítson... Aztán ki kellett mennie a fedezékből és lelőtték.
Még csak gold III-ban vagyok szólóban. Épp írtam volna, hogy már a billentyűzetkiosztást is megszoktam... De egy solo 1v1-et buktam el amiatt, hogy nem tudtam gránátról valami lőfegyverre váltani időben. ELdobtam vagy 3-4 gránátot mire rájöttem, hogy rossz gombot nyomok Hiába a végén nehéz megőrizni a hidegvért.[ Szerkesztve ]
-
szbalogh
addikt
Hogy ez a feltuningolt Vector milyen brutális!
-
szbalogh
addikt
Április 28-án új verzó jött ki a Phoenix OS-ből. Tezsek egy próbát ma is
-
szbalogh
addikt
válasz BRABUS113 #232 üzenetére
Azt hiszem feladom... addig míg rendesen be nem lehet álíltani. Két éjszakát próbálkoztam.
Az irányítást nem tudom megcsinálni. Memu-ban be lehet állítani, hogy az egér 3. és 4. gombja nyissa az inventory-t, illetve lockolja a z egeret, így nagyon praktikus. Tudnátok esetleg ajánlani egy másik key mapper programot?
Ráadásul nem ismeri fel emulátornak, így nem poén[ Szerkesztve ]
-
szbalogh
addikt
Jelentem Phoenix OS-en hihetetlen folyékonyan megy a játék! Végigjátszottam egy meccset vendégként (csak botok voltak ) és mindössze két kisebb akadás történt. Nem állt le semmi textúra betöltéskor! Alapból maxra tette a grafiakai beállításokat! Sőt, a net elérés késéses is csak 28 ms körül van, míg a másik emulátorokban 40-50 szokott lenni.
Viszont a video driverrel van egy kis gondja:
Flickr képek
(elnézést a mobilos képekért! nem tudtam hol kell screenshot-ot csinálni)
Az irányítást ehhez megint konfigurálni kell, alapból egy sokadik fajta van beállítvaJó lesz ez, érdemes vele foglalkozni
Ja, és a Windows-nak se lett semmi baja.
[ Szerkesztve ]
-
szbalogh
addikt
Sok bot van még. Csak futok az erdőben és ott áll és céloz. Vagy rohan, belelövök, rohan ugyan arra tovább.
-
szbalogh
addikt
Gratulálok!
Nekem egy 4-es meccset sikerült szinte az elejétől egyedül megnyerni. Pedig szépen együtt indultunk, együtt mentünk. Ám az egyik tanya lútolásakor a másik három a ház jobb oldala én meg a bal oldala felé indultam. Szerencsétlenségükre a ház jobb oldala felől levő kis dombon volt egy másik 4-es brigád... mind a hármat lekaszabolták.
Aztán jöttek le guberálni, de nem tudták, hogy én még lapulok. Lesoroztam mind a négyet Utána kb én is úgy menekültem végig, lapultam és vártam, hogy kilőjék egymást, mint Te 1v1-ben pedig engem vettek észre először de csak a füvet lőtte, csak karcoltak. VIszont amikor felállt, hogy jobban lásson már félvakon is ki tudtam lőni.Egyébként egyre nehezebb a játék, valószínűleg egyre többen fedezik fel az emulátoros módot.
AMikor kezdtem, már az első kör után 30-40 játékos maradt. Most pedig 70-80. Egyre kevesebb a bot.[ Szerkesztve ]
-
szbalogh
addikt
Tegnap volt egy vacsoránk duóban egy random játékossal. Georgopoltól keletre az első híd végében a kis sziklát bevettük elég hamar és a többiek meg csak jöttek és haltak 10-10 kill jött össze. Jó messze ellátni onnan minden irányban. Persze volt rendes fegyverünk is meg minden. De legnagyobb szerencsénkre a kör is oda szűkült.
-
szbalogh
addikt
válasz jokerone #203 üzenetére
Még pár részlet. Nox-ban sokkal simábban megy a játék ugyan olyan beállítások mellett de 2-3 játékonként újra kell indítani, meccs közben kilép "outdated graphics driver" hibával. A Memuban sok apró akadozás van, mintha nem lenne meg 50 fps, viszont nem dobott még ki játékból soha. Az egerem többi gombját is kezeli, amiket nagyon praktikus kihasználni. Lehet, hgy Nox-ban is lehet valahogy használni de nem sikerült rájönnöm még.
-
szbalogh
addikt
válasz chapwees #193 üzenetére
Nagyon tetszik az arcade mód. Pont az volt a bajom, hogy a sok bujkálás és lootolás közben alig van alkalom harcolni. Amikor meg rá került a sor szinte mindig bénáztam. Itt meg lehet gyakorolni Gyorsabb is a játék, amíg le nem fekszenek a gyerekek nincs is idő hosszabbra. Meg figyelni se tudok addig rendesen.
[ Szerkesztve ]
-
szbalogh
addikt
Na nekem meg pont úgy kéne, hogy benyomva maradjon. Memu-ban így volt, Nox-ban pedig nyomva kell tartani, de akkor meg nem tudok oldalazni. Szóval ilyen núb vagyok, hogy még járni tanulok
Én is kempelek ha lehet, csak akkor harcolok ha nagyon muszály vagy az elején amíg meg nincs minden fontos cucc. 3-4 killel nyertem meccseket általában. Szerintem ebben a játékban a kemp teljesen elfogadható taktika
Sőt, 4-es szakaszban azt utálom a legjobban mikor a többi három kitalálja, hogy jaja menjünk az iskolába... jah, a másik 96 is oda ugrik aztán elhullanak az első percben...Csinálni kéne egy duo vagy 4-es csapatot. Valakinek volna kedve csatlakozni? Rendesen valami teamspeak vagy ilyesmi kommunikációval persze.
[ Szerkesztve ]
-
szbalogh
addikt
Emulátorban játszom. Miért van az, hogy néha lehet kúszás közben kanyarodni néha pedig csak akkor tudok fordulni ha nem kúszok előre? Ha elteszem a fegyvert akkor is hol így hol úgy.
-
szbalogh
addikt
Sziasztok! Aktív játékos jelentkezik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest