Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Mózes
aktív tag
Az eredeti PHCREW-ba még 5 ember befér, ha valaki szeretné, akkor meghívom.
Akinek a nevét megtaláltam, azt felvettem a barátlistámra.
Engem Sajtospoginak hívnak, ha valaki még szeretne velem barátkozni, azt szívesen fogadomNévváltozás, korábban mustang08
-
lkristóf
senior tag
Elírtam a nevét a klánnak, csak holnap enged újat csinálni.
[ Szerkesztve ]
-
-
cicaslany86
aktív tag
Sziasztok!
AnnieSoldier néven megtalál, aki gondolja (hátha végre nem csak ázsiai szót hallok😁)
-
seria
tag
Robi1121 (ha valaki felvenne egy csapatba! )
-
seria
tag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni abban, hogy hogy lehet összekapcsolni a vendég fiókot a google fiókkal? Ha lehetséges egyáltalán. Köszi! -
hati
addikt
-
cd334
tag
cd334
[ Szerkesztve ]
-
Allien
veterán
Allien69
Köszönöm.Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
Allien
veterán
válasz jokerone #429 üzenetére
Ezek szerint qrva yo lenne. Legalábbis, én sokat cumizok a fiatal arab terroristák miatt. Folyamatosan karatyolnak a fülbe, és rightig olyan helyre ugrunk, ahol többnyire már több csapat is vár ránk.
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
jokerone
tag
-
bandras54
aktív tag
Sziasztok!
Felvettem pár embert az éjszaka. Random Ivan, Yusuf.... csapatokkal már tele a t*köm.
-
Norbi887
aktív tag
válasz lkristóf #423 üzenetére
Mondtam
Már fennt is van az update a Play-en// Apple iPhone 15 Pro Black Titanium // Apple MacBook Air M1 Space Grey // MacBook Air M2 Midnight // iPhone 7 Matte Black // Apple Watch Series 9 45mm Midnight // Apple Watch Series 5 44mm Space Grey // AirPods Pro 2. // Lenovo IdeaPad S340-15API // Razer DeathAdder Essential //
-
törölt tag
Megjött a 0.7-es frissítés! 1.63gb!
[ Szerkesztve ]
-
b4sxe
aktív tag
Sziasztok! Csak p10 plusson megy ilyen szarul a jatek? Valamikor elkapja akkor ilyen 25-40 es ping van nincs akadas, de mostmar rendszeresen 40+ es beakad a jatek, teloval lehet gond vagy a nettel? Bar ha nem wifirol nyomom hanem mobil nettel ugyanezt az akadast produkalja.
YUMYUM
-
törölt tag
Én most gold 3-ban vagyok fpp solo-ban. Ez olyan hogy ha van pár rossz köröm visszaeshetek gold 2-be vagy csak felfele lehet lépni?
-
Norbi887
aktív tag
Szia!
Hát azt nem tudom, de gondolom igen.
Annyit tudok hogy Android-ra nemsokára megjelenik az új Update ezen kivül nagyon mást nem halottam.[ Szerkesztve ]
// Apple iPhone 15 Pro Black Titanium // Apple MacBook Air M1 Space Grey // MacBook Air M2 Midnight // iPhone 7 Matte Black // Apple Watch Series 9 45mm Midnight // Apple Watch Series 5 44mm Space Grey // AirPods Pro 2. // Lenovo IdeaPad S340-15API // Razer DeathAdder Essential //
-
Norbi887
aktív tag
Sziasztok!
A 0.7-es Update holnap jelenik meg jól értem?
Beléptem ma a játékba, és kiirta, hogy holnap 0:00-tól asszem 8:00-ig lesz leállás, ezek szerint holnap jön az új Update is egyben?+1 Kérdés még: Van e esetleg changelog-ja már az új frissitésnek, vagy majd az csak a megjelenés napján lesz elérhető?
[ Szerkesztve ]
// Apple iPhone 15 Pro Black Titanium // Apple MacBook Air M1 Space Grey // MacBook Air M2 Midnight // iPhone 7 Matte Black // Apple Watch Series 9 45mm Midnight // Apple Watch Series 5 44mm Space Grey // AirPods Pro 2. // Lenovo IdeaPad S340-15API // Razer DeathAdder Essential //
-
hati
addikt
Mivel nem volt kivel játszanom, így mentem egy random duo-t. Együtt ugrottam a partnerrel a börtönbe, senki nem volt ott rajtunk kívül. Ahogy talált pár cuccot, már jött is mellém és megölt, majd elszedte, ami nálam volt (nem sok mindenem volt). Mivel kb. 2 percet éltem, egy rakás pontot vesztettem. Az ilyenek elveszik a kedvemet az egésztől.
-
törölt tag
Nekem érdekes módon high grafikán mintha kisimultabb lenne a játék mint mediumon. Alapra közepesre rakta be magát a játék, gondoltam kipróbálom milyen magas részletességen és meglepődtem. Huawei p10. Aki akar vegyen fel: jubka85
-
hati
addikt
válasz maximilian4 #408 üzenetére
Telefonon vagy emulátorral nyomod?
-
Norbi887
aktív tag
Sziasztok!
Másnak is rosszul megy a játék a legutóbbi patch óta?
Valamit hihetetlenül elcseszhettek vele, mert eddig teljesen jól elfutott a telefonomon, de utóbbi update óta akad- és leesik az fps egy csomó helyen.
A telefonom: Nexus 5 (LineageOS 14.1-el)// Apple iPhone 15 Pro Black Titanium // Apple MacBook Air M1 Space Grey // MacBook Air M2 Midnight // iPhone 7 Matte Black // Apple Watch Series 9 45mm Midnight // Apple Watch Series 5 44mm Space Grey // AirPods Pro 2. // Lenovo IdeaPad S340-15API // Razer DeathAdder Essential //
-
maximilian4
addikt
Valaki mondja már meg mikor dob fel a játék?! Ma-tegnap 5 winem volt gold 3-ban, csomó 2. hely és top10, de az életnek nem akar feldobni...Én meg már rohadtul kezden unni.
Maxi
-
Giovan!
addikt
válasz maximilian4 #405 üzenetére
Valamit csak tud az a Tencent akkor
Speak softly and carry a big stick, you will go far.
-
-
hati
addikt
Hogy kell kihajolni egy fa mögül? Van ikon a customizációban, de nem látom soha, játék közben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AppleCare+ biztosítás - új / maximum 60 napos Apple termékekhez - Apple Biztosítás
- AppleCare+ biztosítás - új / maximum 60 napos Apple termékekhez - Apple Biztosítás
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest