Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Telekom mobilszolgáltatások
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amantius
senior tag
válasz
vaakuum
üzenetére
Uh, félreértettelek. A short akkor van, ha még nem fogyott ki teljesen a tár. A long pedig, ha már igen, mert ugyebár "csőre tölt".
A pisztolynak én akkor látnám értelmét, ha fejbe lehetne lőni magam, hogy ne az ellenség tegye.
Na jó, biztos van aki eredményesen használja, meg van egy-két brutális, de ha elfogy a nagy stukiból a lőszer, akkor jól jöhet. Egyébként még nem próbáltam a nagyobb pisztolyokat, lehet, hogy jók, de nem látok benne fantáziát. -
RichieTri
senior tag
válasz
vaakuum
üzenetére
ADS-aiming down sight. tehát mikor célzol.
COF-cone of fire. szórás.
long reload- mikor minden skúlót kilőssz és tárazás után még csőre tölt...
short reload- mikor van még a tárban és nem kell csőre húzni.a K/D miatt nem kell aggódni. ha nem egy kempelő infi vagy vagy egy háztetőkön bújkáló LA esetleg egy járműben rohadó engi akkor örülhetsz ha 1.5 fölé megy. most vagyok BR88 és 1.7 a KD-m. 1.6 volt mikor még a medices revive nem adta vissza a D.-t
egyébként ez tipikusan az a játék ahonnan ki kéne venni eleve a K/D stat-ot. mivel semmi jelentősége nincs a játékmenet szempontjából, hogy hányszor halsz vagy éledsz újra...nem úgy mint mondjuk BF3ban ahol a tickettek szempontjából nem mindegy ki mennyire "béna"egyébként még jó hogy optimalizálnak... ki akarják adni PS4-re a PS2.-t LOL
ahogy most áll a játék ot lenne kb 10FPS átlagban
Új hozzászólás Aktív témák

- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
- Xiaomi 12 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest