Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Aktív témák
-
fubenalvo
csendes tag
extrán egy darab mp3 nincs tárolva, az összes az együttesek honlapjáról linkelt. fullosan legális letöltés.

Am asszem a lejátszáshoz is meg kell venni a jogokat. Csak nem ugyanaz kell hozzá, ezt jól példázza a youtube ahol ugye elvileg csak online lehet nézni, mégis mindenhol belekötnek. Vagy teszemazt a rádióknak is meg kell vennie a jogokat. hmm bár aztán lehet éntom rosszul.
-
Pitbullos
aktív tag
válasz
fubenalvo
üzenetére
ebbe belekotnek majd az extrasok ne lepodj meg ha leallitjak a honlapot egy nap nekem is mindket honlapomat leallitottak regen illegalis zene tartalmazasaert pedig a zen olyan formatumba volt felteve h semmi fele lejatszoval nem lehet halgatni csak a webbes radio progival ami nekem van
amugy jo otlet szet nezek majd rajta

-
fubenalvo
csendes tag
Naaah hölgyeim és uraim, összeraktam egy magyar underground és alternatív zenével foglalkozó portált. Nem tudom kik szeretik innen ezt a fajta kultúrát (remélem minél többen
). A lényeg, hogy minél több helyre van belinkelve, és minél többen nézik, annál előrébb kerül google-ben. Szóval tessék nekem segíteni felfuttatni az oldalt és nyomkodjatok rá! ;)
http://alter.try.hu vagy http://magyarocksite.extra.hu
Köszi!
-
horyk
senior tag
válasz
SystemRoot
üzenetére
El is lett küldve, sőt ment magától mikor belinkeltük neki az Mpcheates profilját még azt sem mondta fapapucs!
Guidja le lett adva a CB-n , asszem, majd kavicsot megkérdem, mert az 1v1-et is nyomatta CB-n. -
SystemRoot
őstag
megnéztem én is a demót. hát felháborító, remélem elküldtétek a büdös francba. még ott arcol. hogy "nozoom" brutal vagyok" pfff... amikor kb lábbal jobban lövök mint ő, és kibaszottul látszik hogy whzik, nem értem hogy Chivas ott miért nem küldte el rögtön az anyjába amikor ott arcolt.
amúgy küldjétek el a guidját a CB-nek, nehogy tovább akarjon játszani.
-
Pitbullos
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
itt mondom hogy a realis felallitas van a csapatba ahogy a valosagba is
jatektipusonkent valtozik 1 vagy 2 sniper es a sniperek valos ertekekre vannak allitva nem agyon dopingolva ahogyan a a codkbe
itt aki a sniperel pro lesz az tenyleg az mert nagyon nehez veluk loni le kell tamaszd hogy pontosat loj -
Sirandrish
legenda
válasz
Balinov
üzenetére
hát én cod2 idején szinte csak DM-et nyomtam..abból is az Only Rifle szerokat részersitettem előnyben..ritkán még TDM de az sem nagyon tetszett...a COD4-be is azzal kezdtem...a HQ-t meg ezeket sose szerettem me mindenki csak annyit csinált hogy a DOM/HQ-ra dobálta a nadet meg nagygépfyegoval lőtte a falat oszt cső...aztán elkezdtem SD-zni..és azóta mást nem tolok

-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
en a MW-t is TDM es DM-mel kezdtem, aztan ugyanugy rakaptam az S&D-re, mint te
-
-
Pitbullos
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
azt valasztod amelyiket akarod ha nincs elfoglalva es a kov mecs elejen a legnagyobb pontozasoktol szamitva tudnak valasztani a jatekosok akinek a legnagyobb pontja van az valaszt elore es igy tovabb
az a realis egy csapatba nincs 8 sniperes es granatvatos a valosagba se
itt a skill nagyon szamit es tisztelik aki jol jatszik -
Sirandrish
legenda
-
Pitbullos
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
csak hogy az sd be fix kuldetes pont van mig a vip be egyik csapat vedi a vip jatekost amasik ha megoli vege a kornek a vedok elkell juttasak a menekulo zonaba a vip alapbol sebesult es egy gyenge akval es 30 golyoval a vedo csapat meg kell talalja a tamadok elott es biztonsagba elvinnie a kijelolt helyre
el lehet allitani a verzeset es lehet fegyvert vinni neki minden csapatba 2 sniperes 1 granatvetos es egy saw golyoszoros van a tobbiek m4 esel mennek
barmelyik csapat ba lepsz mindig amerikai katona vagy es az ellenseget irakki terroristanak latod
nincs benne eltulzott ugrasok a sniperek nagyon elethuek es lelehet tamasztani oket -
Pitbullos
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
mert nem probaltad ki a vipet az aa ba ott ha nincs csapat jatek vesztettel nagyon jo csapat kell legyen hogy nyerjetek ahogy sokan az sdt jatszodjak rambosan azok ott mind vesztenenek
es ami a lenyeg warokon nem valami szaros promodal jatszanak -
Pitbullos
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
en a vip jatekmodot sokal jobban birom kar hogy nem vettek at a cod be is az az egyik leg jobb
-
Pitbullos
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
ja ez ez a coop jatekmod nagyon inteligens botokkal
es sok realis jatekmod van benne nem ilyen sd dom meg ilyen szarsagokazert jatszottam a cod4 el mert kellett a valtozatosag es jo volt a grafikaja de mara mar nagyon meguntam azt is de meg hagyom a klant amig jon a cod mw 2 akkor lesz majd egy cod mw2 es egy americas army 3 klan a tobbit megszuntetem
-
Pitbullos
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
1.5 evig nyomtam csak meguntam kozbe eloveszem jatszok vele de most a 3 as reszet varom akkor megint aktiv aa jatekos leszek
a farcry 2 be is rengeteg csalo van azert is hagytam abba azt a jatekot miutan a magyar farcry honnlapon 2 fullos tobb csalst is tartalmazo cheat programot tettek fel letoltesre -
Pitbullos
aktív tag
AZ EGYETLEN JATEK SZERINTEM AMELYIK NEM HEMZSEG A CSALOKTOL

-
Pitbullos
aktív tag
aki meg nem probalta ki annak itt a letoltes
[AA V 2.8.3]
[AA V2.3.4 PATCH]
[Deploy Client Version 1.2.4] -
Pitbullos
aktív tag
es melyik az egyetlen jatek amelyikel nem mukodik hat az americas army
mert ott nagyon kemeny vedelem van hiaba az amerikai hadsereg fejleszti es veluk nem mernek szarakodni a rohadt hackerek
nem hiaba hogy 5szer is szerepel a rekordok konyvebe
1.A legtöbb felhasznaloval rendelkezo háborús játék: Americas Army több mint 9,2millió regisztrált felhasználóval.
2.A legtöbbet játékkal az AA rajongók töltenek a gép előtt ugyanis eddig 230,918,365 lövöldöztek összesen.
3.A honlap americasarmy.com az első katonai honlap tamogat egy videójáték-sorozatot. Americas army az első multiplatformjáték szintén amely kormány altal engedélyezett védjegyet tudhat maganak .
4. a legtobbet letoltott jatek több mint 9,2millió
5. legjobban megcsinalt valos fps szimulator -
Jane01
csendes tag
Sziasztok!
Bezzeg amikor egész nap itt ülök,nem jön erre senki.Most meg hogy nem vagyok,csak úgy dől belőletek a szó.

-
Sirandrish
legenda
megnéztem a demot...mindamelett hogy 1az1be látszik hogy WH-s (gondolok itt arra hogy megáll a fallal szember..vár 2secet majd zoomolva kinéz az ellenre) kibaszott láma...még wh-val sem tud játszani...talán ha nem csipa van nála másképp néz ki de így kurva feltünő és még bamba is..
-
horyk
senior tag
válasz
laracroft79
üzenetére
Hát honnan tudjam hogy hány féle képpen nem nevezitek a műszert !

mer az egy cölöp !
-
horyk
senior tag
válasz
laracroft79
üzenetére
Te meg erre

-
horyk
senior tag
válasz
laracroft79
üzenetére
Nem a golyós karóra gondoltam, de tudom neked arra jár az eszed !

-
horyk
senior tag
válasz
laracroft79
üzenetére
Olyan karóba húznék valakit minnyá hangulatom van !

-
horyk
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Tőccsé le bazze !

-
horyk
senior tag
Meg még annyi, nézegetve ezt az mpcheates oldalt a fórumokból kiderül hogy bizony nagyon sokan a CBre járnak közülük !

A legszörnyűbb hogy létezik egy ilyen progi : X22 amit semmi nem ismer fel !
És állítólag bizony sok "PRO" játékos igénybe veszi !
Hát a kurva annyukat az ilyeneknek bassza meg ! -
horyk
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Itt az MP_Cheat-es adalapja !
Itt a Demoja amiből bizony kiderül hogy WH-s, főleg ha WHval nézed vissza !TGFelt hozzánk és nekem már az első waron gyanúsnak tűntek a lövései, de a többiek mondták lehet hogy várjunk még vele, figyeljük és majd úgyis megbukik.
Aztán a PITesek ellen valami 40-3-as statot csinált, majd utána csináltunk egy klánon belüli wart és Kaviccsal Sect-ből néztük a drágát. Eközben megérkezett a PITesektöl az MPCheates adatlapja ami Fanny.Exzident néven futott, ő is ezen a néven játszott.
Nem volt annyi esze szegénykének hogy legalább más néven reggeljen be egy Cheat oldalra !
Röviden ennyi. -
kerlac
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ha jól emlékszem Demo-Lara-Jane ment rá az ügyre és derített ki, de gyakorlatilag a war-on mindenki jelezte Tőlünk, hogy több mint fura találatai vannak a csajnak....
-
Pitbullos
aktív tag
az is olyan csaj lehetett mint nalunk volt regen a cica nevu akit aztan hamar lapatra tettunk
mindenki lokte a sodert neki aztan utananeztem is kiderult h cica az egy kan macska
tul jo volt es ezert lett gyanus is mind ki is derult csalo volt meg radasul az ilyenek a legtobb klant hidegen hagyak mert orulnek h pro es jol jatszik amig aztan mas klannal le nem buknak
en minden tagot amikor felvettem 1 2 hetig figyelgettem h jatszik mit remekel es szerencsere elege tiszteseges banda gyult ossze a klanunkba. -
kerlac
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nem is kicsit! Ott védték (ami mondjuk rendben van, csak ismerték pár napja, minket meg régóta, mindegy), mikor szóltunk, hogy nem kóser a gyerek. aztán kiderült, hogy volt kis privát wh-ja....khm.
-
SystemRoot
őstag
válasz
Pitbullos
üzenetére
nincs értelme mérgelődni, horyk elmondta a megoldást. amúgy meg a saját szerótokon ti állítjátok be hogy mit enged a PB, plusz lehet streamelni is, és úgy nem nagyon lesznek csalók.
ha pedig cb-n nyomultok akkor ha csal az ellen el lehet kérni a demoját és kiderül minden, akkor pedig megy a bann, és cbn többé nem találkoztok velük. -
Pitbullos
aktív tag
hagyal mar az ilyenekkel ugyanugy szetkurjak a c fgt ha meg nem vesznek csalast 5 6 oszepotolnak es olyanokat vesznek minden benne van es semmilyen pb se cheat vedelem nem latja
itt van egy peldanak es meg reklamozak is [link]
nehogy mar a fuston keresztul loves es a falon at headshot is mar bele tartozzon a skillbe
en mar senkibe nem bizok hiaba pro vagy nem az a cod sorozatokba nem lehet a prot a csaloktol megkulomboztetni es ha ra mondod h csalo akkor o elkezd lowozni ilyen az egesz cod tarsadalom fokepp a magyar
mar alig varom az americas army 3 ast ott legalabb mindenki normalisaon jatszik es keves a csalo
ne te oktas ki mert ahogy hallottam a klanotokba voltak botlasok pl: wh -
horyk
senior tag
-
laracroft79
csendes tag
BOLDOG SZÜLINAPOT PITBULL KLÁN!
-
Pitbullos
aktív tag
nos nem az volt a baj hogy nem ment a tegnap nagyon felhuztam magam nekem nem jon be az ilyen szarsag hogy fustolok mint allat es headshotot kapok a palya masik felebol a fuston keresztul meg gugolva megyek a fal mellett es megint headshot a falon keresztul meg a funek semmi hasznat nem veszem mert a sok doppingos a csalo cfgkel eltunteti a fuvet
meg a promod egy nagy rakas szar csak az este untam magam egyett beleptem hiba volt
sajnos oda kerultunk hogy a tiszteseges jatekos aki tisztan es szep grafikaval akar jatszani nem tud menni warozni mert az tele van mindenfele rohadt csaloval akik pronak hiszik magukot mert nekik pro cfg juk van van egy ocska verseny mod minden fele hulye beallitasokkal meg cod2 szar grafikaval.
meg a jatek megjelenese utan elvezet volt sd zni meg warra menni akkor meg szamitott ha valaki pro volt en se voltam a leg gyengebb es normalisan lehetett jatszani szep grafikaval de sajnos ez mara atment ki tud jobban csalni cfgzni a waron az a pro jatekba.

-
(PIT)Drummer
csendes tag
Ezt a klánnak : [link]
Kicsit shit a minősége,de nem a szándék,hanem a fontos!

-
Jane01
csendes tag
Jó reggelt!
Drága kedves aranyos Horyk barátom!
Ha még egyszer rám mersz írni xfiren olyankor amikor látod hogy war van,esküszöm neked hogy leverlek.
A bánatos fityfirittyes fenének kell az embert cseszegetni olyankor. 
Mostanában úgy sem megy a játék,valahogy nem érzem.

Erre te még jössz azt cseszegetsz.
Alig várom hogy azt lássam hogy warozol.Addig fogok itt ülni és írogatni amíg meg nem üt téged a guta.

-
horyk
senior tag
-
Pitbullos
aktív tag
na evileg kesz a skines tuningos costum mappos mod fel is tettem ma meg allitgatok rajta de holnaptol mar uzem kepes lessz
-
horyk
senior tag
válasz
laracroft79
üzenetére
Erre csak ezt tudom mondani :
A férfiak szabályai
SzabályzatÁllandóan halljuk a "szabályokat" a nők részéről. Na most itt a másik oldal. Ezek a MI szabályaink! Jegyezd meg... Mindegyik pont SZÁNDÉKOSAN az 1-es számot kapta, mert egyformán fontosak!
1. Tanuld meg használni a WC-ülokét. Nagylány vagy. Ha fel van hajtva, hajtsd le. Nekünk felhajtva kell, nektek lehajtva. Sosem hallotok minket arról panaszkodni, hogy megint lehajtva hagytátok.
1. Vasárnap = sportok. Ez olyan mint a holdciklus vagy az apály-dagály váltakozása. Törodj bele!
1. A bevásárlás NEM sport. És nem, soha nem fogunk rá akként gondolni.
1. A sírás = zsarolás.
1. Azt kérd, amit akarsz. Tisztázzuk: a finom utalások nem működnek! A nyomatékosított utalások nem működnek! Az egyértelmu utalások sem működnek! Csak mondjad!
1. Az IGEN és NEM tökéletesen megfelelő válaszok szinte minden kérdésre.
1. Csak olyan problémával gyertek hozzánk, aminek megoldásában a segítségünket kéritek. Erre vagyunk valók. Szimpátiáért ott vannak a barátnőitek.
1. Az a fejfájás, ami 17 hónapja tart, az már betegség. Menj orvoshoz!
1. Bármi, amit 6 hónapnál régebben mondtunk nem felhasználható vita közben. Igazából minden megjegyzésünk érvényét veszti 7 nap után.
1. Ha nem úgy öltözködtök, mint egy sorozatszereplő, akkor ne várjátok el, hogy úgy viselkedjünk, mint a szappanopera-szereplők.
1. Ha azt gondolod, hogy kövér vagy, valószínűleg úgy is van.
Ne kérdezz minket!
1. Ha az, amit mondunk kétféleképp érthető és az egyik megsért,
elszomorít vagy feldühít, akkor mi a másikra gondoltunk.
1. Megkérhettek, hogy csináljunk meg valamit, vagy megmondhatjátok,
hogy milyen legyen. De azt ne, hogyan.
Ha már tudod, hogyan lehet a legjobban megcsinálni, tedd meg magad!
1. Amikor csak lehet, a feltétlen szükséges mondanivalódat
a reklámok alatt mondjad el!
1. Kolumbusz Kristófnak nem volt szüksége iránymutatásokra.
Nekünk sincs.
1. MINDEN férfi csak 16 színben lát, mint a Windows alapbeállításnál.
Például a barack az egy gyümölcs, nem szín.
A padlizsán az zöldség. Fogalmunk sincs, mi az a mályva.
1. Ha viszket, megvakarjuk. Így szoktuk.
1. Ha azt kérdezzük mi baj és azt mondjátok "semmi", akkor
úgy viselkedünk, mintha semmi baj se lenne.
Tudjuk, hogy hazudtatok, de nem éri meg a zűrt.
1. Ha felteszel egy kérdést, amire nem akarsz választ hallani,
akkor olyan választ fogsz kapni, amit nem akarsz hallani.
1. Ha valahova el kell mennünk, bármit is viselsz, az nagyszerű.
De tényleg.
1. Ne kérdezd meg, hogy min gondolkodunk, kivéve ha felkészülten
tudsz beszélgetni olyan témákról, mint a futball,
lőfegyverek vagy versenyautók.
1. Elég ruhád van.
1. Túl sok cipőd van.
1. Formában vagyok. A kerek is egy forma.
1. Kösz, hogy elolvastad ezt.
Igen, tudom, ma a kanapén kell aludnom. De tudod, ezt a
férfiak egyáltalán nem bánják, olyan, mint a kempingezés.Szal,kedves hölgyeim : kérem a szabályzatot betartani !

-
Pitbullos
aktív tag
kis jatek izelitonek[link]
az americas army 3 as mini jateka ha kijon a full game aktiv klanunk lesz abba a jatekba mert minden idok legjobb fsp jateka es a legrealisabb is egyben az egyik nagy kedvencem volt csak 1.5 ev aktiv jatek utan meguntam egy kicsit de a 3 resze az mindent visz
hivatalos honlapjuk[link] -
Pitbullos
aktív tag
elkezdtem feltolteni a costum palyakot es a skin modot de eltart meg par napig mert az ftp nagyon szar lett amiotta at altak a szerverek allandoan fagy le
-
Jane01
csendes tag
Tisztelettel jelentem a ts újra működik.

-
Jane01
csendes tag
Kaptam választ a szolgáltatótól.
"Szia!
A szerver technikai okokból áll, a szervert hamarosan elindítjuk. Addig
kérjük a türelmed."Hát jó,akkor türelem.

-
Jane01
csendes tag
Jó reggelt!
A ts-ünk megint halott.

A pénzt már egy hete elküldtem.Írtam nekik e-mailt,most várom a választ.
Azt hiszem ezzel a szolgáltatóval nem foglalkozok tovább.Keresek másikat.
Amióta ezek szerelembe estek egymással,és "összeházasodtak"azóta semmi sem működik rendesen.

Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Autós topik
- Jövedelem
- Linux kezdőknek
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Samsung kuponkunyeráló
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4237,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

). A lényeg, hogy minél több helyre van belinkelve, és minél többen nézik, annál előrébb kerül google-ben. Szóval tessék nekem segíteni felfuttatni az oldalt és nyomkodjatok rá! ;)
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

???? Hallatlan!