Hirdetés
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone topik
- Mobil flották
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
Aktív témák
-
Pitbullos
aktív tag
5 fix ember a legfontosabb a masik csak beugrok ha 2 van ez is eleg
ezert kell 5 vs 5 be warozni csak
en leirtam hogy hogy lehet egy jo war csapatot osszehozni a tobbi rajtatok mulik
kell egy fix 5 szemelyes csapat mert a taktik ki dolgozasa arra epul es a beugro azt koveti aki helyett megy a warra
a warrokot ugy kell idoziteni hogy raerjenek a warrozok nem kell minden wart elfogadni
de amint mondtam ti tudjatok egymas kozott beszeljetek meg.
gyakwarokra mehet mindket csapat vagy aki akar a war csapatbol -
kerlac
őstag
válasz
laracroft79
üzenetére
Akkor kevesebb, nem ez a lényeg, hanem hogy egy csapat legyen, ne kettő fixen összerakott. Teccik érteni? A vízbűl veszi ki a zoxigént!

egyébként: Demo,Lara, Jane, Horyk, Win, Saola, Szosz, Edge, Én...ez már 9...szerintem
-
kerlac
őstag
válasz
Pitbullos
üzenetére
Ez jól hangzik de egyvalamivel nem értek egyet. Ha már ennyien vagyunk ahsználjuk ki, azaz ne két 5-ös, zárt csapat leygen, hanem 10 ember, akik 1-1 beugróként is tudnak játszani. azaz ugyanazt gyakorolják mindannyian és ne az éegyen, ha az egyik 5-ösből hiányzik egy, akkor a másik 5-ös megy, hanem mindig azaz 5, aki ráér. Mert mi van ha pont mindegyik 5-ös csapatból 1 ember hiáynzik? Akkor hiába lennénk 8-an, mégsem tudunk warra menni????
Szóval én ennyi módosítást javasolnék. Ha pedig véletlen 6-10-en is fennvagyunk egyszerre, de csak 5 kell, akkor a legutóbbi részvetelek alapján, felnőttek módjára eldöntjük kik mennek és nincs hari. HM????
-
Pitbullos
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
ha farcry2 gondolsz igen van tgf
ved fel a kapcsolatot xfiren beszelunk es elkuldom ami kell ahoz h jatszhas a lan szeronkon minden este -
Pitbullos
aktív tag
majd a honlapon fell lesz tuntetve a warozok nevsora es a pubolok nevsora kulon
az uj honlap kinezetet at fogom alakitani mint a regi honlapok majdnem ugy fog kinezni csak sokkal komplexebb lesz hozza lehet szolni minden temahoz reg rendszer kepfeltoltes forum
ez kell mert mar elege komoly klan vagyunk es terjeszkedunk kell egy tobb funkcios honlap is.
a regi honlapot meg atlakitom farcry2 klan honlapra oda csak olyan jatekosokat veszek fel a cod s klanbol akik szeretik az farcryt es jatszanak is estenkent velunk es lesznek uj tagok is akik nincsenek benne a cods klanba
a cod4 klan tagok cod5 klan tagok is lesznek egyben. -
Pitbullos
aktív tag
a csapatot demonak kell ossze allitani mert o a war felelos es o jobban tudja ki alkalmas warozni mert en nem sd ztem mostanaba igy nem tudom hogy ki mennyire jo az sd be
5 stabil ember kell akik mennek warozni es csak ok jatszanak mas klanokkal azon kivul kell meg 5 ember akik lesznek a beugrok ha valaki nem tud menni az elso csapatbol warra
szoval senki nem warozhat mas klanokkal demo bele egyezese nelkul .
mind az 5 embernek mapp terkepen bejelolom az utvonalat hogy hol tamadjon vagy vedjenamikor demo osszeallitotta a war csapatot es a beugro csapatot kerem a neveket es megcsinalom a taktikot es elkuldom mindegyik warozonak
amig az 5 ember oszeszokik addig gyakwarokot jatszhatok es ezt ki kell jelenteni az ellenfelnek is csak nem kell belefutni megondolatlan warokba hogy aztan jol le alazzanak.
kupakon nem vehettek reszt amig nincs rendes warcsapat mert csak lealaznak.
mindegyik warozonak legyen ts mert az fontos kelleke a waroknak anelkul nincs esely,a ts en war kozbe nincs felesleges szoveg csak annyi hogy hol van az ellenseg mert az egyeb felesleges beszed zavarja az elo jatekosokat es igy nem tudnak koncentralni a jatekra meg nem haljak az ellenseg mozgasat es akkor megint csak elvesztitek a wart.
ha megvan az 5 war jatekos es az 5 beugro akkor egymas ellen jatszik a 2 csapat sok gyakwart amig nem alltok keszen mas csapatok elleni warra, a ts en is kulon szobaba legyen a 2 csapat.
ha ezeket nem tartjatok be soha nem lessz egy mukodo war csapat.
beszeljetek meg akik szeretnek sdzni es Demolition kuldje el majd a nevsort.
hogy ne legy az hogy tobbiek is sdzni akarnak meg nem tudnak mert a war csapat gyakorol ugy dontottem hogy a promodot at teszem a 12 szlotos szerora es az lesz a hivatalos war szerver oda csak az a 10 ember megy aki benne van a war csapatba
a 14 szlotoson pam war mod lesz es pub szero lesz azon lehet sd zni oda meg en is belepek kozbe -
Jane01
csendes tag
válasz
laracroft79
üzenetére
Én támogatom az ötletet.

-
laracroft79
csendes tag
Sziasztok!
Itt voltam én délelőtt is, csak épp írni nem volt időm.
Támogatom Doki és Horyk elképzelését, bár úgy vélem, sokkal előrébb nem került a dolog.
A gond az is, hogy sztem nincs állandó 10 ember, sőt úgy igazán nincs is 10 ember, aki mindig sd-zne. Erre pedig nehéz taktikát alkotni. Nagyjából 6-7 ember az, aki szinte minden este fent van sd szerón. És ez még mindig nem elég, mert ugye kb. 5-en warképesek.
Persze, ha Pitbullos áldását adná, biztos célszerű lenne egy ALklánt elkülöníteni és oda csak azok mennének, akik beszámíthatók (spec. nem magamra gondoltam, de én épp ezek az emberek miatt vagyok klántag, úgyhogy én maradnék
) és komolyak a szándékai. És itt biztosan szívesen vennék, ha segítene valaki nekik taktikát kidolgozni. És ami meg nem mellékes, a szervert az a pár ember bérlené, hogy ne legyen ebből sem gond.
Na így hirtelen ennyi, most nem tudok gondolkodni
. -
Jane01
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni hogy kik azok a tagok akik szeretnének war-on részt venni,csak hogy utána Pitbullos össze tudja állítani a war csapatot(csapatokat).
Jó lenne ha mindenki nyilatkozna,még akkor is ha nem akar részt venni war-on. -
kerlac
őstag
Nekem is úgy tűnik...mondjuk nagyon nem akarom járatni a számat, mert akkorí aktivitást nem tanúsítok, hogy szervert karbantartsak, honlapot szerkesszek stb. Azért jó lett volna kicsit barátiasabb légkör, mert én már unom mindig ismergetni az újakat....akik sokszor meg sem próbálnak beépülni.. na mindegy...
-
horyk
senior tag
válasz
Pitbullos
üzenetére
Jó lesz az új oldal, már be is reggeltem !
Viszont akkor gondolom a régi törlésre kerül.
Az újra remélem nem csak copyztok, amit javítani kell azt javítsátok.mod: a Waroknál mi aza sok játszma ??? itt ni !
mod2 : hát ahogy nézem van még mit csinálni a honlapon.
nekem a régi sokkal jobban tetszik !
-
Pitbullos
aktív tag
en kulfoldi mintara csinaltam a klant ott vannak 50 60 fos klanok is
amibol warozik 10 a tobbi mod szerokon pubol
nalunk is igy van van 10 ember aki szeret sd z ni a tobbiek pubolnak
van fo resze a klannak azt a regiek alkotjak es van a masik resze amit ujak akiket azert vettem be mert sokat jatszodtak a szervereinken es kulturaltan jatszodtaka honlapokkal azer nem fogflalkozok mert uj honlapot csinalunk fubenalvoval amibe ossze olvasztom a cod4 es cod5 honlapot csak neki is sok a munkaja igy vasarnap lesz ido hogy at tegye az en extras cimemre a sablont aztan majd at alakitom es feltoltom mindennel
a kezdetleges honlapot itt meg nezhetitek komoly lesz [link]
es itt sokkal jobban ki lesz dolgozva mindden mar a regisztralasnal meg kell ad az adatokat amin keresztul elernek a tagok
warozni 5 ember kell es azok mindig egy csapatba jatszanak a masik 5 az beugronak kell es azok is egy csapat kell hogy jatszanak mert ha oszevissza van a felallas soha nem szokik osze 5 ember es nem lesz taktik kidolgozva a lenyeg ebbe van ha ez meg van mutatok taktikot minden palyara amit anno Predator mutatott nekunk es meg is nyertuk az elso 2 warunkat.
en nem warozok meg ha Pam mod lenne akkor igen de a promod egy nagy rakas szar nem szeretem
-
kerlac
őstag
Annyit hozzáfűznék, hogy talán nem lenne hülyeség vmi szeparálás a klánon belül, mert nem nagyon találkoztam még ekkora létszámú klánnal, ahol ráadásul a tagok 2/3-a nem warozik, nem SD-zik, csak arra van, hogy az egyéb szerókon legyen élet... (már amikor van, mert szerintem bőven sok a szerónk, felén sehol senki...)
Szóval nem lenne hülyeség a war csapat külön-szedése. Mert megértem Pitbullost, hogy azért vesz fel ennyi embert, hogy a szerókon legyen élet, de ahogy figyelem, a klánok nem ezért jönnek létre, hanem elsősorban warozás miatt. vagyis abból csapat nem lesz ha mindig kilép x és belép y számú ember, más szerókon játszanak, együtt szinte soha... ez így nem csapat, hanem társaság maximum. Legyen PITbull company, amin belül legyen egy war-klán vagy alklán vagy vmi pl. PIT-ALK (remélem értitek...

Más: szabályok. ezekkel pont nem foglalkozik senki. szinte egy új sem jelöl be xfirén mikor belép (tisztelet a kivételeknek, pl szosz, saola, medic), nem lép iwiw-en sem (persze ez nem kötelező), nem jön PH-ra, se TS-re....Miért vannak szabályok, ha nem kérjük számon őket?
-
horyk
senior tag
Itt lenne az ideje tisztázni hogy egy klán vagyuk vagy hadosztály.
Értem ez alatt azt hogy minek felvenni boldog-boldogtalant így is már sokan vagyunk.
Ha meg szerver kell azt mi is tudnánk bérelni nem kellene azért valakit felvenni mert hoz egy szervert.
Na meg aztán a weblapon is rendbe rakhatnád a klántag listát, hogy tudjuk valójában is mennyien vagyunk. Nembeszélve azokról a tagokról akik kiléptek vagy régóta inaktívak.
Ez van a honlapon :Üdvözöllek a Pitbull klán call of duty 4 honlapján. Jelenleg nincs tag felvétel. de kb jött vagy tíz ember azóta. De lehet keveset is mondtam.
Persze te vagy a leader, nem beleszólni akarok csak nem találkoztam olyan klánnal ahol ennyien lennének. Ami végtére nem is lenne baj, de tudjon kultúráltan viselkedni és azért lehessen látni legalább 2x 3x egy héten.
Elhiszem hogy leköt a moddolás de rakjál már egy kis rendet PLZ !
-
Pitbullos
aktív tag
ma este 6 utan FC2 lanparty megint elkeszitettem a cod4 ambush palyanak felet fc2 re azt is jatszuk ma
-
Jane01
csendes tag
Doki!
Ment válasz!
-
Pitbullos
aktív tag
[PIT] Pitbull Klan Farcry2
Honlap hamarosan
Szerver csak lanon Hamachival egyelore de amint lehet berelni majd lesz allando isEddig belepett tagok:
Pitbullos
Winettu
Medic
Szamiboy
Szosz
Horyk
Vortex
HandslashJelentkezni a klan leadernel nalam

-
horyk
senior tag
Indul az Offline Kupa ugyhogy a pam modot is lehet izzítani !
http://www.offline-system.hu/news.php?readmore=6 -
Pitbullos
aktív tag
Farcry2 LanParty minden este a Pitbull szeron
akinek tetszet a Farcry 2 es meg van a jatek instalalja fel es irjon xfiren hogy elkuldjem ami meg kell.garantalom a jo jatekot sot szerintem jobb mint a cod multi
minden este jatszunk multiba hamachin keresztul sajat keszitesu palyakkal max 16 jatekos tud jatszani es 4 jatek tipusba: tdm,dm,dom,ctd. a palyakot nem csinaltam nagyra igy eleg szorakoztato
jelenleg 6 palyam van elkeszitve:
shipment(cod4)
bog(cod4)
bridgecrossing
pitbull island
death town
sniper oasis -
Passape
tag
Tegnap dél óta szerelek főnök, estére hulla leszek

De tényleg.
Nah drága jó szüleimtől kapok karácsonyra egy Logitech Z-2300-ast tesztHa valakinek nem van és szerinte nem jó, akkor most szóljon pls...
X230 másnak lesz ha valakinek hasonló mint fennt akkor pls hilf mir vagyhogyírják
-
Passape
tag
Munkahelyen rohadok

-
Pitbullos
aktív tag
en is ilyen ajandekot akarok

meg ilyen mikulast

-
Passape
tag
Találtam egy jó fülest: Szüleim húzták a szájukat, de nem baj karácsonyra jó lesz: AKG K 272 HD
Nekem úgyis csak a mélyhang számít, ez meg többet tud bármelyik 5.1esnél

(sztereóban) >_< hehe
Ezt a rutinos dolgot nem értettem, mármint abból a szempontból, hogy kik is vitatkoztak
Boldog mikulást minden 100 adik életévét be nem töltött [PIT]-esnek
[MOD] Frontline mod nagyon bejött

-
Pitbullos
aktív tag
uj tag a klanba hozott egy 27 szlotos szerot azon megy a zombi mod
neve:[PIT]cR3eD
a 20 szlotoson k3 mod megy ezutan
a 22 szlotoson frontline modmost 6 szerverunk van megint a 30 szlotos szeroval icemant kiraktam a klanbol
mert nem volt stabil a szerver -
Pitbullos
aktív tag
-
horyk
senior tag
Ekkora hírt nem láttatok : nézzétek meg !!!!

-
Passape
tag
MOD : [ Kapcsolódom az előttem szólókhoz ]
Egyiket se !! hosszas kutatások után azt mondom vegyél egy nagyon jó minőségű sztereó fülest. AKG ; Sony; Sennheiser (202 fölött)
AKG 55 ösöm van közel 5 éve ,ez egy olcsóbb verzió(9 rugó körül), de amióta megvan 13 fülhallgatót vettem már, és még mindíg ezt használom mert ez a legjobb. Philips, panasonic stb.
Az 5.1-esben ráadásul szinte semmi mélyhang nincsen, és a játékokban sem jön ki a különbség. Érdekességnek jó, de ha van egy legalább P5k pro minőségű alaplapi hangkártyát akkor nem érdemes ilyeneket venni.
Ha rám hallgatsz inkább veszel egy X-fi platinumot meg egy jobb sztereó fülest. 30 k összesen és soha többet nem kell a hangrendszeredhez nyúlni. Én januárban fogok egy ilyen kombót nyomatni. Az biztos, hogy AKG-t veszek, vagy KOSS-t.

-
horyk
senior tag
válasz
AssasinMate
üzenetére
Sajnos egy 6-8e. forintos füles hangleképzése még nem üti meg azt a szintet amit én elvárnék tőle. Az AKG pedig studio referencia füles azért kerül annyiba, nem is mondtam hogy otthonra való de aki megteheti miért ne vehetne belőle
Menj be egy hifiboltba és halllgasd végig őket mindíg ugyanazzal a számmal. De tucc-tucc meg hasonló kategóriával.
PL: Jazz, szimfónikus.Idézet egy tesztoldalról : "Hifipistinek üzenem, hogy azért sok ember van, aki nem sajnál 50 eHUF-ot egy fejhallgatóra, kifejezetten érdekelt volna a felsőbb kategória, hiszen az általatok teszteltek igazából messze vannak a még megfelelő szinttől is/kivéve a 240/, persze azért még ennek is örültem".
-
Apollo F-117
csendes tag
válasz
AssasinMate
üzenetére
a 114000FT os fejhalgatoban az a jo hogy nem megy tönkre egy földhöz csapástol mert gondolom az már ABS müanyagbol van nem olcsomüanyagbol

-
AssasinMate
csendes tag
Ez szerintem hülyeség...
Mért kell 114.936 Ft-t kidobni egy jó fejhallgatóért???
Az enyém egy idejglenes 2000Ft-s de már 6-8ezer Ft-ért is elég jót lehet kapni.Amúgy mi a jó a 114 ezer forintosban

-
kerlac
őstag
válasz
laracroft79
üzenetére
Hidd el, helyettem nem kell beszélni!

Ha vmit sokat használok, szeretem ha profi, de legalábbis minőségi a cucc...
-
horyk
senior tag
válasz
laracroft79
üzenetére
Nosza rajta !

-
horyk
senior tag
válasz
laracroft79
üzenetére
-
horyk
senior tag
válasz
laracroft79
üzenetére
Azok még nem is kerülnek sokba !

-
horyk
senior tag
Trustot semmiképpen sem mivel az egy kotvány gagyi cég.
Meg úgy általánosságban nem sok tér különbséget hallok egy "5.1"-es füles és egy high AKG701 vagy egy kicsit olcsóbb Sony MDR7506 füles között.
Hangminőségben viszont olyan szinten elmaradnak ezek az "5.1"-es fülesek a jó hangminőségtől hogy pár perc után le kellett vegyem mert annyira bántotta a fülemet.
Lehet csak én vagyok ilyen vájtfülű de ez van.
Ha viszont mindenképpen surround fülest akarsz akkor a Sharkoon X-Tatic 5.1-est tudom ajánlani. Igaz kicsit magasabb az árfekvése, mint amiket felsoroltál.
Dehát a minőséget meg kell fizetni.
-
Pitbullos
aktív tag
na elkeszult az elso full FC2 palyam[link]
annyira megtetszett h megveszem a multi miatt es amint lessz szero felmondom az egyik cod4 esem es Fc2 szerot berlek egyett nagyon jo a multi es nagyon konnyu a palya szerkesztoje,nem egy tul bonyolitott szar mint a cod s mod toolsok. -
horyk
senior tag
válasz
laracroft79
üzenetére
szia szia !

-
horyk
senior tag
OMG ! Milyen programot
http://www.speedtest.net/ klikk rá és kiválsztod a sárga szervert vagy amelyiket akarod és megkezdődik a mérés ! -
kerlac
őstag
válasz
laracroft79
üzenetére
Küldtem neki üzenetet, csak mond vmit.
-
laracroft79
csendes tag
Doki, nem tudom ki lehet az a csaj, nem ismerem.
-
Pitbullos
aktív tag
nem lesz lesz lezeres ne felj a battlefield scifi resze is nagyot bukkot nem hulyek a cod fejlesztok hogy ilyen hibat kovesenek el, a modern warfare nagyot kaszalt es sokan jatszak tehat megint egy ilyen teroristas irakos jhatek lesz szerintem .
tobb infom egyelore nincs a jatekrol ha lesz beirom. -
Pitbullos
aktív tag
Activision Blizzard bejelentette a kovetkezo cod sorozat reszet ami 2009-es ev folyaman jelenik meg, az ujabb resz a Call of Duty Modern Warfare 2 nevet kapta.
vegre nem ww2 megint
-
kerlac
őstag
Á. Zsófia Budapestről ismerős vkinek? Klántag ő? Mert iwiw-en belppni szándékozik...
Vki?

-
Passape
tag
ilyet kérnék valamilyen formában én is Xfire-n még beszéljünk már róla légyszíves. Nálam valami izmos net kéne, van rá havi 20-25 rugóm, de senki nem képes adni semmit ami legalább elviselhető. A 8 megásért meg 9 rugó / hó és valsz nem is tudják garantálni olyan 3-4 mega felett a telefonvonal miatt. A házunkon meg így is van egy vodafone átjátszóállomás, arról viszont no net nekem :/
A War meg hát nemtom, 4v4 5v5 sztem édeskevés. mindíg 4-en 5-en lézengünk min, mert játszanánk egyet a többiekkel, a warosok elmennek warozni mi meg nem tudunk magunkkkal mit kezdeni, vagy public, vagy én keltem fel bal lábbal. Mondjuk nemtom van-e ilyen a neten, de lehetne csinlni egy naptárat, egy egy napot klán szintű tacticra vagy klánnapnak kijelölve (közös játék). Az, hogy mikor mi van elég követhetetlen, csak akkor derül ki ha felmegyek, és éppen nincsen senki, vagy csak a 4 warzó van fennt, vagy milliárdnyian vagyunk. Nem tudom, hogy tényleg ennyien akarnak csak warozni, de az az igazság hogy szeretem rendezni az életem, és a klánnal is sokkal töbet tudnék érdemben törődni, ha tudnám mikor kellek, és mikor tölthetem mással az időmet.

Aktív témák
Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Mesterséges intelligencia topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Áprilisi hardverpasziánsz
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jófogás tapasztalatok
- Revolut
- Nos igen, ilyen is lehet egy notebook…
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 5th Gen. i7 10th, 16GB RAM 27% ÁFÁS (0329)
- Apple iPhone 16 128 GB Ultramarine 96% Akkumulátor 2026.07.10-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Honor X6 /4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy A16 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
zoxigént

) és komolyak a szándékai. És itt biztosan szívesen vennék, ha segítene valaki nekik taktikát kidolgozni. És ami meg nem mellékes, a szervert az a pár ember bérlené, hogy ne legyen ebből sem gond.
.