Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
Demo kitiltása az én hibám?

Azigen...én ide irtam hogy ez nem volt szép tőle..mire én ide beirtam már a modkerbe kérték az intézkedést...nem én kértem...aztán kapta a pihit..ujraregelt amit nem szabad..ezért tiltották ki..szoval nekem semmi közöm nincs hozzá...
és a Klán életében akkor sem tudom mikor szoltam bele de ha neked ez így jobb akkor ugyvan...
egyébként érdekes hogy a CN klános hsz-emet mindenki látta mikor durván 40secig volt látható...
-
Jane01
csendes tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
[I]#3273: de én nemis ugatok bele a klán dolgaiba...[/I
Hát ez így ebben a formában nem fedi a valóságot.
A vita a fórumon megint miattad robbant ki,mert neked feltétlenül fontos volt megjegyzést tenned.Ugyan ez történt akkor amikor Demot kitiltották.Az is neked köszönhető.Idejössz beírod a sok okos dolgot amitől kialakul a vita és persze hogy mindenki megvédi magát.Azt hiszem egyszer már kértelek hogy ha nem tudsz okosat írni akkor kímélj meg minket a hülyeségektől.
A hozzászólásodat olvastam a cN oldalán,és hát mit mondjak messze elkerülte a kulturált megnyilvánulást.Szívesen idézek belőle ha gondolod.Az meg hogy Horykot korcsnak nevezted,ismét csak megmutatja mennyire kulturáltan tudsz fogalmazni.
-
Pitbullos
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
nyerni csak jatek nem valosagba arra ott vannak a tobbi fizetos poker oldalak
ez csak szorakozas
mi a neved a hi5 on -
Pitbullos
aktív tag
akinek van hi5 accountja es szereti a pokert a texes holdemet vegyen fel hi5 on
a nevem Pitbullos K Levi kuldok meghivot a pokerbe
ingyenes a poker es nagyon jo -
horyk
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Mind1, felesleges ezen vitatkozni főleg itt a PITesek topikjában !
Téma OFF ! -
Sirandrish
legenda
Kavisc védelmébe a kulturát felhozi elég nagy hülyeség...gondolok itt a emailjaire...vagy a HSZ-eire ami miatt bannt kapott...a sorozatos fenyegetőzéseire...szóval hozzá képest még az is kulturált volt...amugy talán az én hsz-emben amit oda irtam talán a hülye volt a legcsunyább szó...enyje benyje..kemény voltam

-
horyk
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
A "kulturált" fogalmazásoddal volt a gond !
-
horyk
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Az a kulturálttól igen messze volt ! Sőt ki is baszta a biztosítékot szerintem !
A PIT klánnal semmi bajom nincs egyik tagjával sem, de ezt te honnan tudhatnád ?
Aki meg az írásaimat komolyan veszi az nem ismer eléggé !
Ugye Jane ?
-
Sirandrish
legenda
válasz
Pitbullos
üzenetére
hát mi a clans.hu-tól béreljük már jóideje..az áraik verhetetlenek és az első néhány hónapban nem is volt baj a szolgáltatással sem csak már kb 3 hónapja veszettül laggol a szero csucsidőben 19:00-23:00ig kb...szóval ez így ha olcsó ha nem..szart se ér...viszont elvileg most átkerülnek máshova a német szerverek és jobb lesz..még 2 honapig van náluk szeronk..majd kiderül addig hogy milesz..
-
Pitbullos
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
ha nemet kell szerintem jobban jartok a nemet szolgaltatotol bereltek ott olcsobbak sokkal
-
Pitbullos
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
azok az uj arrak
szerintem eleg sokat estek de en nem is neztem soha az arakat annyira az fgc volt a legjobb a magyar szerokba minosegbeen meg egyre leszek kivancsi h lessze olyan jo es konyen kezelheto admin felulet a szerverekhez ahogy az fgcenel is volt
-
Pitbullos
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
az obinet es az fgc egyesult az a honlapjuk amit fent linkeltem
mind ket szolgaltato megszunik es totalhosting neven futnak
olcsobbak lettek a szerverek es minden fgc s szero uj ipevel atall lassana szervereim megszunnek egy 2 hetig mar 2 megszunt es meg egy megszunik a honap vegen majd ujra berlem oket ha ataltak es minden jol mukodik mar ep most jar le a berlesem es addig nem berlek amig az uj arakon nem lehet
-
Sirandrish
legenda
válasz
Pitbullos
üzenetére
Én ugy gyüjtöm a hsz-t mint mindenki más..írok..és ezzel gyülik..arról nem tehetek hogy én eltudok beszélgetni mindenkivel nem ugy mint egyesek akik odáig jutnak hogy "hsz gyüjtő" meg "szánalmas"...az ilyenekkel a kutya sem beszélget...
Egyébként egyéni avatarom még vagy 11 honapig nem lesz ugyhogy arra meg igazán nem gyúrok
Obi uj címe? megvan neked? körbenéznék...
szerk: köszi a linket

-
Pitbullos
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
-
-
Sirandrish
legenda
válasz
Pitbullos
üzenetére
Persze...oda is megirtam az igazságot aztán kaptam is a BANN-t...pedig kulturáltam írtam..dehát evan..az igazság fáj..én meg már csak röhögök...
Időközben kiderült hogy Kavics azért utál mert azthiszi hogy éán nyomtam fel a modiknál a Knoxville nevével..hát ezen is jót röhögtem...sose voltam vamzer köcsög de ha ő ennyit néz ki belőlem akkor hajrá...
Horyknak is kicsit tul nagy lett az arca mióta Kavics tábornok alatt szolgál...dehát erre meg már végképp sz*rok magasról szóval mindegy...
egyvalamit nem értek...mitől ilyen nagy az arcuk? hmm..nemértem..de én vagyok a hülye szvsz...
Pitbull: azt nemtudod hogy mi az uj cimük az Obi&FGC-nek?
Kerlac: cfg-t kavicsék már akkor is használtak amikor nálunk voltak...nem mondom hogy ez csit mert a cb is engedi de messze van a tiszta játéktól...csak ők beálltak a sorba...ha mindenki használja akkor ők is...a wh-sokat meg azért remélhetőleg elkerülik...
#3273: de én nemis ugatok bele a klán dolgaiba...
-
kerlac
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
namost Andris, én ezt nem fogom komolyan venni. van elég komoly probléma az életben, nehogy vmi játékos dolgon cidrizzek és parázzak itt, abból már kinőttem. nyomassa csak a hülyeséget, ha neki jól esik, amíg nem durván teszi, röhögök rajta, Te meg maradjál és tojd le.
egyébként szerintem sem fair ahogy az egészet művelte-művelei, de ha neki ez fekszik....tegye a cn klánban..... felvesznek még pár wh-st, jó cfg-t hozzá és bajnokok lesznek!
-
Pitbullos
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
ahogy olvastam a cn forumot lattam hogy kavicsek hozzak a szinvonalukat ott is a kulturalt beszelgetesbe
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Sirandrish
legenda
mivan? leragadtál a hsz gyüjtésnél?
Ennyi tellik tőled?
Kavics téged is korcsá tett..gratulálok...Kerlac: köszi...de inkább ezekután kihagyom...nem vagyok ráhangolódva a lebaszásokra...hagyjátok hogy egy kis sudribukó (aki ráadásul lelépett tőletek)alázza a klánotokat ha nektek ez jólesik..
-
horyk
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ha nem érdekel minek ütöd bele az orrodat ?
Vagy csak a hozzászólásaidat gyűjtöd?
Amúgy elég szánalmas egy eset vagy !
De ezt ne itt feszegessük !Jane : Látom nem veszed a poént, tudod én ilyen lökött vagyok !

-
Jane01
csendes tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
De nem is a Blizzard!
-
Jane01
csendes tag
Na ide figyelj drága Horyk barátom!
Most aztán tényleg kihúztad a gyufát!

Nem tudom mit ártottam neked,hogy az utóbbi két nap mást sem csinálsz csak belém rúgsz.
Tudod amit nem tudsz abba nem kell beleszólni.
Még jó hogy megkérdezem a srácot hogy hol volt,ugyanis közel 20percet szívtunk megint miatta,és még arra sem méltóztatott hogy válaszoljon xfiren.És ez nem az első és nem is a második eset volt.
Attól hogy ti függők vagytok még nem kell elvárni hogy becsekkoljon minden este !
Nem várok én el senkitől semmit,de akkor nem kell sírni hogy ő nem jöhet wara.
Meg volt a lehetőség,hívtam,jött,és megint eltűnt szó nélkül. -
kerlac
őstag
Már megint csak beleszól, de fingja nincs róla mire céloz Jane.....Okostóbiás vazze!

Hívtuk tegnap Mátét, fel is jött a szeróra warozni, aztán sekép-sehang. fenntvolt spectacban, elfoglalta a helyet, de eltűnt, kajtattunk helyette emberért, akit ráaádsul alapból is hívhattunk volna....és ezután fogunk is!
És: én ezen nem problémáznék egyáltalán, hiszen Máté gyerek, a fiúnk lehetne, nincs ezzel gond, de attól még nem kell feleslegesen nyihizni, megértjük mi a helyzetét, de akkor aszerint is járunk el. Teccik érteni?

-
Jane01
csendes tag
válasz
AssasinMate
üzenetére
Assasin!
Az esély megvolt.Várom magyarázatodat a ma estével kapcsolatban.
-
Pitbullos
aktív tag
TotalHosting átállás
FIGYELEM!!!
Kedves Ügyfeleink / Ügyfelünk!
Mint azt tudjátok az Obinet Kft. és az FGC Systems Kft. egyesült és létrejött egy új hoszting vállalkozás: a TotalHosting, amely a Total Gaming Kft, a két cég közös tulajdona. Az Obinet Kft. már átköltöztette ügyfeleit az új infrastruktúrára, így elérkezett az ideje, hogy ezt mi is megtegyük. Az átállás időtartama: 2009.01.22.-től 2009.02.01.-ig tart majd. Ez szükségszerűen a következő változásokat fogja okozni:
- A játékszerverek árai nagymértékben lecsökkennek, amelyet minden ügyfelünk élvezhet, A már befizetett időszakok nem változnak.
- Megváltoznak az eddigi IP-címek,
- A szerverekhez járó TS-szerver megszűnik helyette TS-szobát adunk ( Ez nem érinti a bérelt TeamSpeak szervereket! )
- A számlázási és fizetési adatok megváltoznak: az FGC Systems Kft. helyett a szolgáltatást a Total Gaming Kft. nyújtja.
- az admingárda kibővül további három fővelAz átállás egyes szakaszairól az érintett ügyfeleinket folyamatosan értesíteni fogjuk. Az egyes műveletek rövidebb-hosszabb ideig kiesést fognak okozni a szolgáltatásban, amelyek idejét és időtartamát előre jelezni nem tudjuk. Az átállás befejezéséig köszönjük megértő türelmeteket. Bármilyen kérdés, észrevételed van, kérünk, ide írj: info@totalhosting.hu
-
AssasinMate
csendes tag
Hello all most értem haza

Horyk: Dehogy keresek új klánt ez a legtökéletesebb klán amit valaha elképzelhetek .Bár amióta bennevagyok a PITbe Őszintén elismerem megfordult bennem a klánváltás de jó ez így hogy nem megyek el

Jane: Oké Jane én szinte minden nap 7-9 ig ráérek.Ma akár 11 ig is úgyhogy mondhatnánk szabad vagyok xd az a baj h 8 fele mikor látom hogy kezdek warozni akkor szomorú vagyok hogy engem pont nem hívtatok
gondolom énvagyok a legutolsó ember aféle csere
DE ma megérek szépen hívjatok warra!!!!4 
Jah és horynak lehet igaza van! és nincs esélyem

-
Jane01
csendes tag
Kedves Horyk!
Ezt tőled nem vártam...
de majd egyszer leverem rajtad.Van esélye,ha elérhető,vagy ha nem lép le közben(ahogy ez már előfordult).
Tegnapi példát hoznám fel,war volt 7v7-ben.Nem tudtunk embert szerezni,mert vagy nincsenek bejelentkezve,vagy nem válaszol,vagy nincs most éppen kedve.Nem fogom elvenni a lehetőséget azoktól az emberektől,akik rendszeresen veszik a fáradságot,és itt vannak,azért mert valakinek éppen kedve szottyan részt venni.Azon kívül nem ártana akkor is feljönni játszani ha éppen nincs war.Mert mostanában azért nincs akkora tolongás a szerveren.
Ja és még valami.
Te tudod a legjobban hogy milyen úgy warra menni hogy nem összeszokott csapat megy.
Példa erre a legutóbbi összecsapásunk.
-
Pitbullos
aktív tag
most is pokerezek
texas holdem a hi5 on -
Pitbullos
aktív tag
hat nalunk sorrel jatszak a pokert az az alap
-
kerlac
őstag
Hááát, ha az idézett szövegrészből Neked ez jött le: "Tehát keresel egy másik klánt, vagy beugrósként warozol máshol." az elég érdekes, mert ha más klánba megy, és nem lesz elérhető esténként kb ugyanúgy nem veszik war-számba, a beugrós máshova pedig azért sántít, mert nálunk is beugrósként számbavettük. Az egyetlen probléma az időpont lehet, de mint írtam volt korábbi HSZ-emben.....
-
horyk
senior tag
Lehet kicsit erősen reagáltam de :
"Létrejött egy War csapat,azokból a tagokból akik rendszeresen elérhetőek,akikre mindig lehet számítani.Általában ez a csapat megy a warokra,és csak néha,illetve különleges esetben jöhet más is" nekem ebből ez jötte le.Azaz nincs esélye.

-
Pitbullos
aktív tag
jo reggelt all
mert van az h az ember a haverokkal leul pokerezni akkor masnap olyan beteg doglik meg

-
kerlac
őstag
Ha rosszindulat fájna Horyk-pajtás!

Túrót. 1. Nem nagyon tudunk korábban játszani, mivel dolgozunk és este érünk rá. 2. bárkinek volt lehetősége (nekem a Te neved is rémlik....) csatlakozni a war-csapathoz, de nem volt nagy a tolongás, ahogy most sem bővelkedünk beugrósokban...
-
horyk
senior tag
válasz
AssasinMate
üzenetére
Tehát keresel egy másik klánt, vagy beugrósként warozol máshol. röviden.

-
Jane01
csendes tag
válasz
AssasinMate
üzenetére
Jó reggelt!
Hát Assasin,sűrűbben kell feljönni a szeróra játszani.
Létrejött egy War csapat,azokból a tagokból akik rendszeresen elérhetőek,akikre mindig lehet számítani.Általában ez a csapat megy a warokra,és csak néha,illetve különleges esetben jöhet más is,pl ha több ember kell,illetve ha valaki valamilyen okból nem elérhető,és az aktuális wart nem lehet más időpontba áttenni.
Erre azért volt szükség,mert sokszor előfordult hogy alig tudtunk embert szerezni a warra,azon kívül meg ha mindig ilyen összevissza csapat megy,akik nincsenek összeszokva,akkor esélyünk sincs.(na nem mintha így sokkal több lenne),de lassan már megszokjuk egymást.
Akik a war csapatban vannak,vállalták,hogy minden este elérhetőek lesznek,és ha valami közbejön,akkor értesítik egymást. -
AssasinMate
csendes tag
Nemtudom de mostanában mindig lemaradok a warokról így egy kicsit low vagyok már... Tegnap jót játszottam a tsf szerón de configomat cserélgetem mostanában hogy elérje a maxot az fps
Mostis csak 333 beállított max 250 el
Bár ez a config tetszik nekem a legjobban 
De szeretném hogy ha nem csak este lennének warok
hanem úgy 6-7 óra fele is...
Mert ha el is kapok egy wart akkor is csak 10 ig maradhatok fent ha war van ha nem
Nem valami jó gyereknek lenni de még mindig jobb mint felnőttnek
-
SystemRoot
őstag
10kbps es letöltési limitet kapsz ha nem fizetsz, és kb minden szolgáltatás megszűnik...nem kaphatsz awardot, nem lesz buddy list, semmi, lol

De egyébként a többi hasonló oldal is ekkora mocsodék átverés.
de ott legalább nem basznak át mégjobban azzal hogy 21napig odaadják a premiumot hogy megszokd, aztán tutira fizess...
-
horyk
senior tag
válasz
SystemRoot
üzenetére
Jahh, én is most néztem, hát bekapkatják a .........mat !

-
SystemRoot
őstag
Itt ha letelik a 21napos premium membershiped akkor mire lesz jó itt egy acc?
Csakmert én ilyenért nem akarok fizetni...szerk:
jah ahogy elnézem, nagy átbaszás ez az egész.
Premium account nélkül egy nagy szart sem ér. Nem jelentkezhetsz a ligákra sem. És ki a franc akar fizetni egy ilyen szánalmas hülyeségért???? -
horyk
senior tag
Gyertek csatlakozzatok ti is : Electronic Sports League
-
horyk
senior tag
válasz
laracroft79
üzenetére
Szerettettel várom itt : http://cn.forumx.hu
-
Jane01
csendes tag
Sziasztok!
Hát a tegnapi nap jó kis pihenősre sikeredett.Ahogy láttam mindenkinek.
De kell is néha ilyen.
Majd mára keresünk valami izgalmasat. -
kerlac
őstag
válasz
laracroft79
üzenetére
ÚÚÚÚgy!! Mert engem az urad likvidált 3-szor is, nem is sajnálsz!!

-
horyk
senior tag
válasz
laracroft79
üzenetére
Akartam mondani Drummert is vegyétek be a war csapatba, és az ellenségnek semmi dolga sem lesz !

-
kerlac
őstag
A csajok mindig jól nyomják, Jane egy Rambo a frontvonalban!!

Demobácsi viszont gyakorta játszott bűntetőtisztet, azaz végzett ki saját csapattársat!
szerény személyemet 3-szor likvidálta, majd Levi is felbuzdulva ezen hátbakapott egyszer.
persze előfordul az ilyen, én rendre szegény Zsocit puffogom le. Drummer megirigyelt volna minket tegnap! 
-
Pitbullos
aktív tag
válasz
laracroft79
üzenetére
nincs mit sajnalni nagyon jol jatszodtatok ahoz kepest hogy az ellen minden tagja dopping cfgvel jatszott
sajnos ez a mai szinvonal h a warokon is engedve vannak a cfg modositasok egy akinek alap cfgje van nehezen tud nyerni egy dopping cfg s klannal szembenengem egy dolog zavart a ts anno mikor meg a klant megalapitottam es jott predator a klanba o vezette a war csapatatot na ott akkora lebaszast kaptunk ha waron beszelgetunk
csak annyit mondhatunk mikor es hol lattuk az ellenseget.
az tenyleg zavaro lehet ti megszoktatok es nem veszitek eszre de sokat hibaztok a ts miatt mert elvonja a figyelmeteket
en jol ereztem magam az este ez amolyan fun war volt
de a csajok nagyon ott voltak a szeren
-
laracroft79
csendes tag
Sziasztok! Épp csak bekukk, már rohanok is tovább, nem bírok meglenni nélkületek

Levi, sajnálom, hogy a tegnapi "tudásunkat"
láttad. 
-
kerlac
őstag
Morgen!!
Na, tegnap Levinek jól bemutattuk a tudásunkat!!
Annyira azért nem vagyunk ám lámák Főnök, csakugye nehéz összehozni a "szórakozásbóljátszunkéspofázunkközbent" a "warozunkéslenyomjukazellent" dologgal!! 
-
Jane01
csendes tag
Jó reggelt!
-
Passape
tag
"Aki Rómában jár, viselkedjen úgy, mint a rómaiak"
Yana meg Ősember kollégákon keresztül sajnos látom mennyien ütnek meg tarthatatlan hangnemet a PH!-n nem baj az, hogyha legalább a kirívó eseteket komolyan kezelik.Ha meg a bátyád volt, akkor ne hagyd a jelszavad elöl/ azonali bejelentkezésen. Ez van sajnálom...
U.I. Bordoi, reni legalább a barátnőd ?!
-->
--> 
-
Passape
tag
-
Pitbullos
aktív tag
gyerekek igy nem lehet warozni a tstol semmit nem hallottam a jatek zajaibol
ez sokat ront a teljesitmenyen mert zavarjatok egymast ts en war kozbe csak annyit kell mondani h ki lott le es hol vagy ep hol lattad az ellenseget minden egyebb beszelgetes zavarja a jatekosokat elvonja a figyelmukot igy nem tudnak koncentralni es sokat hibaznak.
es ami fontos ne tegyetek hangerzekelore a tst mert igy meg tobb alapzaj es egyebb zajok beszurodnek viszhangok stb.
gombnyomasra kell tenni war alatt a tst es csak akkor nyomod le ha ellenseget akarsz jelezni.
igy jo ha csak hulyulni meg pubolni akarsz de warozni igy nem lehet
-
AssasinMate
csendes tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Elegendő ok (legalábbis nekem neki nem biztos) -
Sirandrish
legenda
válasz
AssasinMate
üzenetére
azon kivül hogy megkérdezte hogy mit kell tegyen hogy bannolják erről a *piii piiii piiiiiiiii piipiiii PH-ról és hogy minden modit elküldött az örömlány anyukájukba és meg is fenyegette őket...azon kivül semmit

* = csunya szavak kisipolva

-
Bordoi
őstag
válasz
AssasinMate
üzenetére
Miért is kellene nekünk bármit is felsorolni?

-
AssasinMate
csendes tag
Ha fel bírnak sorolni 5 okot akkor le is zártuk ezt a bannoskodást...
Ebbe ő is beleegyezett...
Mért bannoltátok legelsőnek?Vagy legalább E-mailbe írtátok meg volna neki

-
Sirandrish
legenda
válasz
AssasinMate
üzenetére
nyugi..azt nem fogják bezárni emiatt...max kap egy IP bannt és akkor annyi

-
AssasinMate
csendes tag
Hopp megint egy BANN még a végén a topikot is megszüntetik

-
Bordoi
őstag
válasz
laracroft79
üzenetére
Amennyiben nem tudsz valamit, akkor hogyan állítod, hogy a testvére alapján van megítélve?

-
Sirandrish
legenda
válasz
laracroft79
üzenetére
a Te nevedet nem használta a párod tutommal..különben már repültél volna

-
kerlac
őstag
Asszem erre mondják, hogy Tiszavirág-életű felbukkanás!

nem kap szegény még egy esélyt? bár annyira nem ismerem az előzményeket...
Aktív témák
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- PS4 PRO 2TB SSHD + 3 játék + 2 Controller Makulátlan új állapotban FULL BOX!
- Asus P2b-s + P II 350mhz
- ASUS TUF Gaming F15 FX506H i7 / RTX 3050 TI / 16 GB RAM
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

gondolom énvagyok a legutolsó ember aféle csere

Bár ez a config tetszik nekem a legjobban
hanem úgy 6-7 óra fele is...
-->