Hirdetés
Aktív témák
-
horyk
senior tag
Azt Demó kelgát hogy viselte meg az este ?

-
horyk
senior tag
válasz
laracroft79
üzenetére
Persze hát, a reggeli kakó helyett is sört ittam
. Ég a pokol vazze ! 
-
horyk
senior tag
válasz
laracroft79
üzenetére
A kaját ne is emlegesd, most zabáltam tele magamat, pecsenyével, kobásszal meg hurkával.
Szétrobban a gyomrom mér egy deci sör sem fér belém ezért ittam egy fél páleszt !
-
AssasinMate
csendes tag
Most van demo születésnapja???
Akkor kicsi késéssel de Boldog Szülinapot

-
kerlac
őstag
válasz
laracroft79
üzenetére
Ehhez a csodás tevékenységhez is jószívvel ajánlom asszonyom!

Vigyázz Lara, mert egyszer tényleg beállítunk!!

-
kerlac
őstag
válasz
laracroft79
üzenetére
Majd barátnőmmel csajosdumálhattok ill. bevathatod a gyereknevelés rejtelmeibe, már úgyis nagyon mozgatja a fantáziáját a téma (túlságosasn is), mi meg addig a férfiakkal iszogatunk és megváltjuk a világot, okés-e?

-
laracroft79
csendes tag
Én is köszönöm mindenkinek, aki közreműködött
. Tényleg nagyon teccett neki 
Nagyon rendesek vagytok mind egytől-egyig!!!
(Azért ne bízzátok el magatokat
) -
pakesz75
csendes tag
mégegyszer köszönöm a csapatnak ezt a remek ajándékot amit kaptam tőlük
egészen meghatódtam
-
Pitbullos
aktív tag
Boldog szulinapot Demo

-
kerlac
őstag
Én őket is bírom pl, hogy magyarokról is essen szó:
koncertjeik egész jók, kár, hogy a Tankcsapdát utánozzák....
-
kerlac
őstag
One a legnagyobb számuk a mai napig!!!!!Akor mégegy gyöngyszem a '90-es évekből!! Kötelező!!
-
horyk
senior tag
válasz
laracroft79
üzenetére
Na rajta, írd ki magadból bátran !

-
laracroft79
csendes tag
Sziasztok!
Épp most akartam írni, már azt hittem nem jár erre a madár sem.
-
Pitbullos
aktív tag
igy nem lesz vitatkozas hogy egyiknek jobb fegyvere van mint a masiknak mindenki egyenloen lesz felszerelve de a skillt azt nem tudom beallitani

-
Pitbullos
aktív tag
hello all
uj patch kerult a Farcry2 szervere az 1.0.2 verzio amit a honlaprol letolthettek
sok minden lett kijavitva
a szeron most minden fegyver feloldva annyi gyemantod van h feltuningold az osszes fegyvert ha akarod
a szerver kereso javitva most nincs jatek tipusra osztva csak belepsz a join al es kimutatja a szerot nem kell valasztani jatekmodotrajottem hogy lehet at verni a profil csinalast hogy betudjatok irni a [pit] elotagot azok akik a honlapon szerepelnek es aktivak a szeron is a tobbiek sajat nevel lepnek be
itt a kep bejeloltem hova kell irni fent latjatok az utvonalat is hol van ez a fajl
-
kerlac
őstag
Akkor hamár így, egy örök kedvenc '95-ből:
-
horyk
senior tag
Na dobjuk fel ezt a totyikot egy kis zenével !!!
Retro feeling az első Szigeti élményeim közül !

Sátorban, színpad alatt, csillagos ég alatt alvás.
Jájjj de jó volt !
-
horyk
senior tag
válasz
laracroft79
üzenetére
Szia !
Úgy kéne de nem tudok most piálni mert vezetnem kell.

-
horyk
senior tag
Hát neked is szia meg még mindenkinek, jónak viszont nem jó, mert szétrobban az agyam.
Többet nem iszok ilyen kerítésszaggatóból gyártott forraltbort az tuti.
Dokikám vételezzél egyet betesztelésre, ha megnyeri tetszésedet én is vételezek egy-két darabot.
Bár nem tom a Svéd borok mijenek de ha olyan mint az autójuk akkor baj nem lehet.
Drummer Gyógyúlgatok gyógyulgatok, meg kúrálom magamat kölnbféle vegyi anyagokkal meg most megyek gyógykínzásra.

-
kerlac
őstag
válasz
(PIT)Drummer
üzenetére
Szeva Drummi! Hát jól eltűntél biza! Csapjál rá a főnöködre most már, ne hagyd magad!

Forraltborról jut eszembe, tegnap a 'zikeában láttam palackos forraltbort (
), de vót benne konyak is bőségesen (21%-os alk tart.)! ehhez mit szóltok? Persz nem vettem, mert pofátlanul drágáért adták..... -
Jane01
csendes tag
Jó reggelt!
-
(PIT)Drummer
csendes tag
Nem az ufók vittek el,csak a főnökség korlátoz a szabadságomban úgy reggel 7től este 10ig újabban egyre kevesebb nettóért,úgyh neki is álltam másik helyet keresni,mert elég húzós így,no meg aztán nem a Hercules b@szta anyámat,de nem is a Kevin Sorbo
.Amúgy én jóféle házi borból főzőcskéztem,szőlőt is látott,üt is,szal jó.
Köszönöm a jókívánságokat,de remélem szilveszterkor nem leszek itthon és előtte azért még fel tudok nézni serverre,bár a szomszédok elleni merényletet még megfontolom
.Igen füffölöm még keményen,gőzerővel próbálunk hétvégenként,megaztán 1 demót se ártana már végre összehozni,február fele meg deszkára szeretnénk állni,sok munka van még benne,de jól haladunk.
Oszt maga főgyógyút e mán he?
-
horyk
senior tag
-
horyk
senior tag
válasz
(PIT)Drummer
üzenetére
Hi Drummer kolega !
Aszittem már elvittek az ufók !

Ma én is beforraltboroztam a vásárba ( vagy mi vót az ), igaz szőlőt nem látott az a bor de legalább széjjel csapta z agyamat.
Boldog Karit neked is, na meg robbantsad fel a szomszédokat szilveszterkor.
Azt püfüli-e kend még a dobokat
Peace & Respect !

-
(PIT)Drummer
csendes tag
Szép estét mindenkinek!
Ég a pofám ezerrel,de fogalmam nincs mikor lesz időm leülni legközelebb lődözni.Amíg nem találok másik munkahelyet,addig tuti nem.
Lényegében,csak aludni járok haza,ráadásul a VGA is beköpte a gyertyát és amit rendeltem ünnepek előtt már tuti nem ér ide
.Szal überf@sza minden.
Ha addig nem jelentkeznék,akkor így előre is : BOLDOG KARÁCSONYT minden PITesnek!!!!Ja forralt bor azért van,majd gondolok rátok miközben szürcsölöm(Kollega,Demo,Doki,remélem nem hagytam ki a keménymagból senkit
)Üdv. és kellemes öldöklést!
-
kerlac
őstag
válasz
laracroft79
üzenetére
ráadásul vezeték nélküli! azt is mondtam már?

-
kerlac
őstag
válasz
laracroft79
üzenetére
ráadásul vezeték nélküli! azt is mondtam már?

-
kerlac
őstag
válasz
laracroft79
üzenetére
és azt mondtam már, hogy vezeték nélküli fülesem van?

-
laracroft79
csendes tag
XD
Ja-ja mostmár rémlik. Azért az idén még biztos elmondod nekem 3-szor. Bocs, otthonhagytam valahol a kavintont
De csak azért mertem azt mondani, mert tegnap is azt mondtad,hogy hallottál minket, mikor kimentél. Egyébiránt meg vegyél akkor neki is egy gépet és szoktasd rá a COD4-re, aztán megalakítjuk az amazonklánt is!
-
kerlac
őstag
válasz
laracroft79
üzenetére
Lara drága, mint mondottam sokszor volt, vezetéknélküli fülesem van, viszont zúg a (volga) gép, zörög az egér, TS-en dumálunk...szóval zajos...
-
kerlac
őstag
válasz
laracroft79
üzenetére
királyságos volt tegnap!!! osztottam végre én is a kill-t...aztán asszonypajti lefújta a mulacccccsssságomat...

-
Jane01
csendes tag
Jó reggelt!

Törd össze Lara,nem lesz vele több gond.
(küldtem valamit)Ma is lesz olyan jó kis bum-bum party amilyen tegnap volt?
-
laracroft79
csendes tag
1. De, Magyarországon vagyok, nem vitt még el az ördög
2. Csak nagy Ú,Ű (az Á nem mindenhol) betűkkel csinálja. Pl. Ü helyett egy kis y van, amin van két pont. Na erre varrjál gombot. A nagy ú meg olyan cifra, hogy olyat én még nem láttam!
3. Nem mentem haza, itt szenvedek még 2 órát.
-
kerlac
őstag
válasz
laracroft79
üzenetére
szerintem meg hazamennék a helyedben!

-
horyk
senior tag
válasz
laracroft79
üzenetére
Két lehetőség van.
1. Nem Magyarországon vagy.
2. Át lett állítva a nyelv pl cirill betűkészletre. -
laracroft79
csendes tag
Szétvet az ideg mostmár!
Ez a szemét nyomtató nagy ékezetes betűk helyett valami cifra betűket nyomtat. Most hogy a francba adjak ki normális munkát a kezemből?????
Mingyá' hazamegyek -
kerlac
őstag
válasz
laracroft79
üzenetére
Kííííívááánooooooooookkk!
-
laracroft79
csendes tag
Jóóóóóó reeeggeeeeelt!
-
Pitbullos
aktív tag
a mai fc2 lan party durva volt eleg sokan kezdunk lenni

-
Jane01
csendes tag
válasz
laracroft79
üzenetére
Na abban benne lennék

-
Jane01
csendes tag
válasz
laracroft79
üzenetére
Szia Lara!
Szökj el..

Nekem még a lustálkodáshoz sincs most kedvem.

-
Jane01
csendes tag
Jó reggelt!
-
Pitbullos
aktív tag
hello all
a cod4 es cod5 utan megalapitottam a farcry 2 klanunkat
honlapunk:[link]
lanszerverunk sajat keszitesu palyakkal mukodik delbe 12 oratol este 00 oraig
hamachival tudsz csatlakozni a szerver neve Pitbull server
hamachi szoba PitbullFC2
jelszo:demon
par kep a palyaimrol amiket letolthetsz a honlapomrol is:

-
Pitbullos
aktív tag
NA ELKESZULT A PITBULL fc2 KLAN OLDAL
meglehet tekinteni itt [link]Pitbull server
a szerver egesz nap mukodik lanon 16 jatekos es tdm be majd naponta valtom a jatektipusokat, a palyakot amit keszitettem letolthetitek a honlaprol es a leirasba leirtam hogy hova tegyetek. -
Pitbullos
aktív tag
lassan keszulget a farcry2 honlap
holnap befejezem
[link] -
Pitbullos
aktív tag
válasz
pakesz75
üzenetére
szerintem tul oregek vagyunk mi mar az ilyen warozasokhoz a warozas inkabb olanoknak jo akik vegig kockultak a cod reszeket szoval a gyerekeknek

en ezert is hagytam abba a warozast meg anno mert mar nem volt szorakozas hogy elmondtam ki mit csinal es mikor kezdodott a war mindenki futott a feje utan aztan meg az ellenfel is anyazos csalok voltak akkor mar tiszta ideg voltam.
en hobbibol jatszok es szorakozni szeretek nem mergelodni Predator is meg mondta meg az elejen ha warozni akarunk csak kulfoldi klanokkal mert sajnos a magyar cod s tarsadalomba rengeteg balfasz van .
inkabb pubolok es jol erzem magam mint warozak es idegeljem magam
egy jo farcry2 lan party mindent meger

-
pakesz75
csendes tag
szevasztok
részemröl a mai nappal lemondok a warszervezöi rangról, mert elegem lett az egészből.
senkit se akarok megsérteni, de belőlünk soha nem lesz igazi csapat, mert mi csak egy szerón játszunk de nem egymással.én nem akarok senkivel se veszekedni ,hogy mit csinál egy adott helyzetben. messze vagyunk nagyon attól hogy egy igazi csapat legyünk. hmmm
röviden ennyi
-
Pitbullos
aktív tag
az azer kell hogy szokjon ossze a csapat nem azer hogy ki nyer ki veszit csak h begyakoroljak a taktikot stb nem azt mondtam hogy hetekig kell ezt csinalni itt a hangsuly a warcsapaton van az 5 szemelyes csapaton
amint mondtam ti dontitek el mit akartok en nem warozok csak leirtam h mi kell egy jo csapat osszeallitasahoz ezzel a temat az en reszemrol lezarom tovabb rajtatok mulik -
horyk
senior tag
válasz
Pitbullos
üzenetére
ha megvan az 5 war jatekos es az 5 beugro akkor egymas ellen jatszik a 2 csapat sok gyakwart amig nem alltok keszen mas csapatok elleni warra.
Ezt azér te sem gondoltad komolyan ugye

Ez KB. úgy nézne ki hogy a war csapat 99% gyakorisággal, szarrá verné a beugrós csapatot.
Ennek nem tudom mi értelme lenne
Én abban látom a fejlődést hogy igenis warozni kell, de más csapatok ellen.
Jó most úgy hozta a sors hogy igencsak elkalapáltak bennünket.
De ez azért volt mert MED+ csapatok ellen álltunk ki.
Olyan ellenfelet kell keressünk akik LOW skillel rendelkeznek. -
Pitbullos
aktív tag
leirtam mindent amit a war temahoz akartam hozza fuzni
ha maskep akarjatok csinalni csinaljatok csak ne haljam aztan igy lealaztak ugy elvertek
mert mostanaba csak ezt hallom ritka az olyan hir h nyertunk is nem kell minden warba belefutni amig nincs egy felkeszult warra alkalmas csapat -
kerlac
őstag
válasz
laracroft79
üzenetére
Bocs, de nekem így magyaráz taki Árpi...

Aktív témák
Hirdetés
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Túllépne a DRAM limitjein a Neo Semiconductor-féle 3D X-DRAM
- Autós topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Linux haladóknak
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Arc Raiders
- Motoros topic
- Milyen NAS-t vegyek?
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- ASUS TUF RTX 5090 OC 32GB GDDR7 TUF-RTX5090-32G-GAMING Videokártya! BeszámítOK
- Honor Magic5 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4694
- AMD GAMER PC! Ryzen 5800X / RX 6900 XT / 32GB 3600MHz/ 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Asus B250 i5 7500 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1060 6GB FSP CMT240 Chieftec 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Ég a pokol vazze ! 
Ne csináld mááááár! 

. Tényleg nagyon teccett neki 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Lényegében,csak aludni járok haza,ráadásul a VGA is beköpte a gyertyát és amit rendeltem ünnepek előtt már tuti nem ér ide