Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Netfone
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- 6500 mAh-s aksival debütált a Poco M8 Pro 5G, ez az ára itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
animatrix11
őstag
ÁMBEREK AKINEK MÉG MINDÍG HANGELCSÚSZÁSI GONDJA VAN ITT A MEGOLDÁS!!!

kipróbáltam mindent, de nem segített, de megnéztem a beállításokat és kiderült hogy a hangkártya és a tv kártya ugyanazt az irq-t a 9-est használja ezért a biosban lefoglaltam a 9-es irqt és beállítottam hogy arra a pci slotra amiben a tv kártya van a 9-est használja és 1 óra tv-ből való felvétel után nem csúszott a hang
még 1 kicsit sem, máskor 1 órnál már legalább 1-2 mp-et csúszott szerintem mindenki próbálja ezt ki, persze a pci lega-valami nekem is fel van nyomva, ja 5.9-es driverem van és volt rajta valami pci performance encache cucc azt is felraktam, de most leszedtem és megnézem anélkül mit produkál
Viszont lenne kérdésem újjabban ha nem antennáról veszek fel, hanem be van dugva a hangkébel a line-inbe akkor a hang folyamatosan búg
régen nem csinálta bár nem rég ''véletlenül'' belerúgtam a gépbe 1 nagyot azóta van ez...
mi lehet kiment a line-in a hangkártyán
vagy mi a rák????
Van 2 db scart-svideo+rca átalakitóm, de 1iken sem müködik az s-video kimenet vagy ffben jön be a kép vagy nagyon zajos tud erre valalki ésszerű magyarázatot?
a válaszokat előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- 100/100% 500GB SSHD, 500GB HDD - több db - 2,5"
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

még 1 kicsit sem, máskor 1 órnál már legalább 1-2 mp-et csúszott szerintem mindenki próbálja ezt ki, persze a pci lega-valami nekem is fel van nyomva, ja 5.9-es driverem van és volt rajta valami pci performance encache cucc azt is felraktam, de most leszedtem és megnézem anélkül mit produkál
régen nem csinálta bár nem rég ''véletlenül'' belerúgtam a gépbe 1 nagyot azóta van ez...
vagy mi a rák????