Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• animatrix11

őstag

ÁMBEREK AKINEK MÉG MINDÍG HANGELCSÚSZÁSI GONDJA VAN ITT A MEGOLDÁS!!! :Y
    kipróbáltam mindent, de nem segített, de megnéztem a beállításokat és kiderült hogy a hangkártya és a tv kártya ugyanazt az irq-t a 9-est használja ezért a biosban lefoglaltam a 9-es irqt és beállítottam hogy arra a pci slotra amiben a tv kártya van a 9-est használja és 1 óra tv-ből való felvétel után nem csúszott a hang :DD még 1 kicsit sem, máskor 1 órnál már legalább 1-2 mp-et csúszott szerintem mindenki próbálja ezt ki, persze a pci lega-valami nekem is fel van nyomva, ja 5.9-es driverem van és volt rajta valami pci performance encache cucc azt is felraktam, de most leszedtem és megnézem anélkül mit produkál

Viszont lenne kérdésem újjabban ha nem antennáról veszek fel, hanem be van dugva a hangkébel a line-inbe akkor a hang folyamatosan búg :(( régen nem csinálta bár nem rég ''véletlenül'' belerúgtam a gépbe 1 nagyot azóta van ez...
    mi lehet kiment a line-in a hangkártyán :F vagy mi a rák????

Van 2 db scart-svideo+rca átalakitóm, de 1iken sem müködik az s-video kimenet vagy ffben jön be a kép vagy nagyon zajos tud erre valalki ésszerű magyarázatot?

a válaszokat előre is köszi

Új hozzászólás Aktív témák