- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
paolinho
őstag
válasz
#79335424 #152 üzenetére
Először is köszi a segítséget
, és hát nagyon megköszönném, ha tájékoztatnál a fejleményekről. Anno még néhány hónappal ezelőtt tanácsoltad, hogy szerezzek be egy LAN Adaptert, és szintén Neked köszönhetően az általad becsatolt link-ről be is rendeltem egyet Kínából, ami időközben meg is érkezett. Szóval ezért gondoltam, hogy itt volna most már az idő megpróbálkozni ezzel az (első látszatra) nem túl egyszerű Asterisk beüzemeléssel. Nekem ugyan van okos és buta telóm is, de rövidesen mennék ki külföldre, és ott, ha csak nem találok free wifi-t, nem igazán lesz Net-em, ezért gondoltam, hogy nem lenne rossz ezzel az alternatívával élve kapcsolatot tartani a szeretteimmel.
Azt mondjuk sajnálom, hogy nem lesz dual boot a miniPC, mert filmeket ezzel szoktam kirakni a TV-re házimozizás céljából, de végül is van egy ezCast Dongle-m is, legfeljebb majd arról adom a műsort, ha igény lesz rá. (Bár most kérdésként vetődik fel bennem az, hogy a linux alap alól nem lehet avi, mp4 filmeket lejátszani? Egyesek szerint a Linux okosabb a Windows-nál.)
-
paolinho
őstag
Sziasztok!
Amennyiben van itt még élet, tudna nekem valaki segíteni abban, hogy ez a Picuntu felmegy-e az alábbi képen látható RK3066-os chippel futó MK809II-re?
Ha igen, akkor lenne rajta wifi, vagy csak LAN adapterrel kapna Net-et?
Valamint a dual boot-ot úgy kell érteni, hogy megmaradna a jelenleg rajta futó Android, és a Picuntu is feltelepedne, ill. ezeket tetszés szerint választhatom ki szükség szerint a bekapcsoláskor?
Bocs, ha hülyeséget kérdezek, de nem szeretném, ha elb.szódna a dongle a kíváncsiskodásom okán.
Igazából az Asterisk-et szeretném kipróbálni rajta.
Előre is köszi a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Ford topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kutya topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- SSD kibeszélő
- EA Sports WRC '23
- Parfüm topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB M.2 SSD / 650W
- Gamer PC - R5 2600, RX 580 és 16gb RAM + GARANCIA
- HP ProDesk 600 G2 SFF PC, Intel 6. generációs CPU, SSD és RAM nélkül
- Gamer PC - i5 13400f, RX 6700 XT és 16gb RAM
- i5 10500/ RX6600XT/32GB DDR4/ 512GB m.2 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged