Hirdetés
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
paolinho
őstag
válasz
üzenetére
Először is köszi a segítséget
, és hát nagyon megköszönném, ha tájékoztatnál a fejleményekről. Anno még néhány hónappal ezelőtt tanácsoltad, hogy szerezzek be egy LAN Adaptert, és szintén Neked köszönhetően az általad becsatolt link-ről be is rendeltem egyet Kínából, ami időközben meg is érkezett. Szóval ezért gondoltam, hogy itt volna most már az idő megpróbálkozni ezzel az (első látszatra) nem túl egyszerű Asterisk beüzemeléssel. Nekem ugyan van okos és buta telóm is, de rövidesen mennék ki külföldre, és ott, ha csak nem találok free wifi-t, nem igazán lesz Net-em, ezért gondoltam, hogy nem lenne rossz ezzel az alternatívával élve kapcsolatot tartani a szeretteimmel.
Azt mondjuk sajnálom, hogy nem lesz dual boot a miniPC, mert filmeket ezzel szoktam kirakni a TV-re házimozizás céljából, de végül is van egy ezCast Dongle-m is, legfeljebb majd arról adom a műsort, ha igény lesz rá. (Bár most kérdésként vetődik fel bennem az, hogy a linux alap alól nem lehet avi, mp4 filmeket lejátszani? Egyesek szerint a Linux okosabb a Windows-nál
.) -
paolinho
őstag
Sziasztok!
Amennyiben van itt még élet, tudna nekem valaki segíteni abban, hogy ez a Picuntu felmegy-e az alábbi képen látható RK3066-os chippel futó MK809II-re?
Ha igen, akkor lenne rajta wifi, vagy csak LAN adapterrel kapna Net-et?
Valamint a dual boot-ot úgy kell érteni, hogy megmaradna a jelenleg rajta futó Android, és a Picuntu is feltelepedne, ill. ezeket tetszés szerint választhatom ki szükség szerint a bekapcsoláskor?
Bocs, ha hülyeséget kérdezek, de nem szeretném, ha elb.szódna a dongle a kíváncsiskodásom okán.
Igazából az Asterisk-et szeretném kipróbálni rajta.
Előre is köszi a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- YouTube
- Suzuki topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- Battlefield 6
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- HP DL380p Gen8 12LFF - 4x4TB SAS 2x E5-2650L v2 96GB ECC 2x10Gbit
- Mac Mini M4 AZONNAL 16GB 256GB 1 év gar
- ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RTX 3060Ti/3080 +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Eladó GAMER konfig! I7-12700E 512GB SSD 1TB HDD 32GB DDR5 RX6900XT 16GB!
- AMD Gamer PC Ryzen 7 5800x RX 6600XT
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS37701 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal,2028. 01. 24
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, és hát nagyon megköszönném, ha tájékoztatnál a fejleményekről. Anno még néhány hónappal ezelőtt tanácsoltad, hogy szerezzek be egy LAN Adaptert, és szintén Neked köszönhetően az általad becsatolt link-ről be is rendeltem egyet Kínából, ami időközben meg is érkezett. Szóval ezért gondoltam, hogy itt volna most már az idő megpróbálkozni ezzel az (első látszatra) nem túl egyszerű Asterisk beüzemeléssel. Nekem ugyan van okos és buta telóm is, de rövidesen mennék ki külföldre, és ott, ha csak nem találok free wifi-t, nem igazán lesz Net-em, ezért gondoltam, hogy nem lenne rossz ezzel az alternatívával élve kapcsolatot tartani a szeretteimmel.
.)