- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Yettel topik
- Mobil flották
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Nem lett arányos a fogyókúra
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
paolinho #153 üzenetére
De, le lehet. Csak a Mali forráskódja zárt, ezért nem nagyon van hardveres GPU segítség. SD filmeket lejátsza szoftverből is, de a HD -hoz gyenge a 3066. Egyébként már ez is egy plusz terhelés az Asterisk -hez képest, mert ahhoz elég lenne a server edition is, az X (XFCE grafikus felület) fölösleges. Én úgy gondolom, hogy ami mindenre jó, az igazából semmire sem. Ezért az Asterisk -hez én inkább egy "célhardver" megoldásban gondolkodom. A 3066 ehhez sztem elég, de egyébként már egy elavult vas. Ezért a kb. 40 dolláros árat nem érzem luxusnak ahhoz, hogy Linux szerver (ek) üzemeljen (ek) rajta. Mivel van lehetőség soros port kimenetre is, ezért megfelelő tudással többre is képes lehet a kütyü (pl. lakásautomatizálás). Aki most fogna bele, annak már nem kell a stick -kel bajlódnia, mert van már 3066 -ra dev. board. Pont azon akadtam el, hogy arra a dev. board -ra portolt Linuxot telepítettem. Azon beépített a Lan csatlakozó és sztem ennek a konfig eltérésén hasaltam el. Maga a disztró síma flashelés után, minden egyéb hókuszpókusz nélkül működött. Csak net nem volt, anélkül meg nem sokat ér az egész. De bízom benne, hogy egy hozzáértőnek ez nem okoz túl nagy fejtörést.
De a freaktabon van több leírás is, akár dualbootos telepítésre. Csak azok nem 14.04 -es Ubin alapultak. De ettől még lehetnek jók. -
törölt tag
válasz
paolinho #151 üzenetére
Teljesen aktuális a kérdés. Én flasheltem egy újabb Picuntut (5.1 -es, ami Ubuntu 14.04 alapra épül) 3066 -ra, kifejezetten Asterisk céllal. Sajnos, a konfigurálásával nem boldogultam. Mivel egy általam (is) nagyrabecsült szakértő fekajánlotta a segítségét, ezért elvittem neki a sticket. Remélem, tud vele kezdeni vmit. Írok, ha lesz fejlemény. Viszont ez nem dual boot lenne, hanem Linux a nandon. Sztem a wifi nem működne, de nekem eszembe sem jutott wifin használni az Asterisket. Csak lan adapterrel. Neked is ezt javaslom. A wifi több szempontból is hátrányosabb a VOIP -hoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- GAMER PC - RTX 4070 Ti - Ryzen 7 5700x - 32GB DDR4 - 1TB Nvme SSD
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Asus Prime B560M-K + i5 11500 + be quiet! + 32 Gb Patriot Viper 3.200 Mhz Beszámitok!
- Eladó Konfig Ryzen 7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX6800XT 16GB!
- 5700x / B550i ITX Aorus / 32GB HyperX / Lianli vízhűtés /1000 SFX-L corsair táp/ 1TB nvme
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest