- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Felpúposodott egy Galaxy Ring, a Samsung besegített
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Sebtapasz: telepíthető az iOS 26.0.1
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
paolinho #153 üzenetére
De, le lehet. Csak a Mali forráskódja zárt, ezért nem nagyon van hardveres GPU segítség. SD filmeket lejátsza szoftverből is, de a HD -hoz gyenge a 3066. Egyébként már ez is egy plusz terhelés az Asterisk -hez képest, mert ahhoz elég lenne a server edition is, az X (XFCE grafikus felület) fölösleges. Én úgy gondolom, hogy ami mindenre jó, az igazából semmire sem. Ezért az Asterisk -hez én inkább egy "célhardver" megoldásban gondolkodom. A 3066 ehhez sztem elég, de egyébként már egy elavult vas. Ezért a kb. 40 dolláros árat nem érzem luxusnak ahhoz, hogy Linux szerver (ek) üzemeljen (ek) rajta. Mivel van lehetőség soros port kimenetre is, ezért megfelelő tudással többre is képes lehet a kütyü (pl. lakásautomatizálás). Aki most fogna bele, annak már nem kell a stick -kel bajlódnia, mert van már 3066 -ra dev. board. Pont azon akadtam el, hogy arra a dev. board -ra portolt Linuxot telepítettem. Azon beépített a Lan csatlakozó és sztem ennek a konfig eltérésén hasaltam el. Maga a disztró síma flashelés után, minden egyéb hókuszpókusz nélkül működött. Csak net nem volt, anélkül meg nem sokat ér az egész. De bízom benne, hogy egy hozzáértőnek ez nem okoz túl nagy fejtörést.
De a freaktabon van több leírás is, akár dualbootos telepítésre. Csak azok nem 14.04 -es Ubin alapultak. De ettől még lehetnek jók.
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sweet.tv - internetes TV
- OTP Bank topic
- E-book olvasók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kuponkunyeráló
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Óra topik
- További aktív témák...
- Ryzen PC 9800X3D - RTX 5070 TI - B850 TUF - 32GB DDR5 - 1 TB M.2 SSD - 360 AIO/Garanciás-Beszámítás
- Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- i5 10500/ RTX 2060/ 32GB DDR4 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest