Hirdetés
- iPhone topik
- Honor Magic V2 - origami
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
batagy
őstag
válasz
vitezfeher
üzenetére
Köszi a választ!
Azt valóban nem is figyeltem, hogy 908-hoz van-e Picuntu, gondoltam naívan hogy biztos van.
"Ha van kísérletezéshez türelmed, próbáld meg, de az ATOM-os művelethez képest jóval több lesz a macera."
Értelek, nos ha az Atomhoz képest több a macera, akkor szerintem nem vágok bele.
A motivációt elsősorban a méret csökkentése adná, viszont nincs már türelmem vele szórakozni vele, és ahogy látom, több vele a gond, mint amennyi előny a méretből fakadna. Az Atom/Brazos is elfut amúgy 1 db ventivel, és meg lehet halkra csinálni. Az már bevált."Érdekes, hogy a 808-as hardveréhez képest felét sem tudó Raspberry egy jól optimalizált Debian alapú Linuxszal sokkal gördülékenyebben működik."
Hmm, ez valóban érdekes. Néztem a Raspberry-t is, de spec alapján gyorsabbnak tűnt az MK808/908. Ezek szerint nem. A Raspberry egyik előnye hogy pl. arra van eleve Squeezebox disztribúció is (SqueezePlug).A málna másik előnye szerintem, hogy eleve van rajta hálózati port (nem kell külön USB-Ethernet adapter) és 2 db USB port is több. Nálam 2 db 2.5" vinyót kellene rákötni.
Fogalmam sincs hogy menne-e mondjuk egy ilyen adapterrel. USB3-as HUB kell hozzá szerintem, hogy biztos ami biztos alapon kiadja a 900 mA-t USB portonként. Nem?
Szóval lényeg a lényeg, így igazából elment a Picunto és MK808/908 motivációm.
Új hozzászólás Aktív témák
- INGYENES SZÁLLÍTÁS - HP EliteDesk 800 (i7-4770, 16GB, NVIDIA, monitor, bill., egér, W11, MS-Office)
- Gamer PC RTX 5080 AMP Extreme Ultra / i5-14600K / DDR5 / Garanciás hibátlan állapotban!
- INGYEN POSTA -Prémium V901 - DDR5 - Intel i5-14600KF -RTX 5060Ti -32GB -1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- RTX 5070 Ti/ Ryzen 7 7700X/ PRIME X670-P/ Freezer 36/ új, bontatlan/ garancia/ ingyen foxpost
- 4gen i7 GAMER pc
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3501, 90% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3673, 97% Akksi
- 20.000 - tól RÉSZLETFIZETÉS. BANKMENTES. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - KÉK . 2 év garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB ZALMAN Z1 Plus EVGA 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest